14 KUVAA NYCIN MUOTIVIIKOILTA

Matkan sponsoroi essie 

Tässä vielä tällainen pieni kuvapläjäys New Yorkista. Suosin muotiviikoilla aina enemmän videoformaattia (InstaStories ja vlogit), sillä sitä kautta pääsee paljon paremmin mukaan tunnelmaan. Ollaan Lindan kanssa aika huvittava näky, kun koitetaan filmata monella laitteella samaan aikaan – parhaimmillaan kourassa on videokamera, järkkäri ja puhelin samaan aikaan.  Videomatskusta huolimatta tuli napattua muutamia kuvia, jotka laitan jakoon nyt! Sen lisäksi ajattelin vielä tässä piakkoin kirjoittaa hotelliarvostelut muutamasta paikasta, kun vinkkejä New Yorkiin usein kysytään.

Here’s a little photo diary from NYC! I really prefer video format during fashion week (InstaStories and vlogs), but I still took a couple of photos to share with you guys!

Käytiin pitkästä aikaa Butcher’s Daughterissa aamupalalla ja ai vitsi että oli hyvää! Banaanipannukakuille vahva suositus.

We fell in love with Butcher’s Daugter’s banana pancakes, too good!

Uberissa matkalla näytökseen. Pakko myös hehkuttaa tota iPhonen vara-akkua, joka on ollut muotiviikoilla ihan pelastaja. Se on kuorena kiinni puhelimessa ja se latautuu samalla kun lataat puhelimen. Näitä saa ostettua Applen jälleenmyyntiliikkeistä.

I need to tell you about this awesome charger! It’s a smart battery case and I couldn’t live without it – especially when traveling. I use my phone a lot during fashion week and without this my battery would die during midday. 

90% näytöksissä käytettiin jälleen nude-lakkoja, mutta Self-Portraitin näytös oli poikkeus sääntöön. Kyseessä on essien upea Midnight Cami.

Most of the shows trusted in nude nail polishes, but Self-Portrait surprised me by using a dark blue, it’s essie’s Midnight Cami.

Wangin näytös oli jälleen mieletön kokemus! Näytös oli tyypillistä Wangia, eli mustanpuhuvaa ja rokahtavaa – ysäritrendeillä höystettynä. NYC:in vlogissa löytyi tästä videokuvaa!

Alexander Wang had an amazing show yet again. It was all about leather and 90’s vibes. 

Oli taas ilo päästä Zimmermannin näytökseen, sillä olen jo usean vuoden ajan haaveillut Zimmermannin upeista mekoista. Tällä kertaa pääsin vielä eturiviin istumaan, joten kokemus oli kyllä mieletön!

It was so awesome to see Zimmermann’s show again, I have been dreaming about Zimmermann’s dresses for ages. 

Kiitos jälleen essielle huikeasta matkasta ja seurasta! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Marianne February 22, 2018

  Siis ihan mieletön muotiviikko!
  Olette todella upea näky Lindan kanssa! :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Kiitos ihana! ❤️ xx

   Reply
 2. Natali February 22, 2018

  Ah… NYC magical photos! :) Lovely roundup!

  https://lartoffashion.com

  Reply
 3. Anja February 23, 2018

  Voisitko kertoa Iphone vara-akun mallin nimen tai heitätkö linkin? Oon tosi kiinnostunut mut en näe sitä apple.com kaupassa..Kiitos <3

  Reply
 4. pt February 23, 2018

  Matkasi näyttää upealta. Osaisitko antaa vinkkiä, mitä tuotteita jenkeistä kannattaa hakea? Mitkä merkit ovat edullisempia siellä?

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Kiitos! ? Mulla on tulossa pian “osa nämä kauneustuotteet ulkomailta” -postaus, mutta vaatteisiin liittyen niin ainakin itse käyn hakemassa aina Victoria’s Secretistä urheilurintsikoita ja alushousuja ja Lululemonista treenivaatteita. Eli käytännössä kannattaa suosia paikallisia merkkejä, eikä ostaa Eurooppalaisia tuotteita sieltä. xx

   Reply
   • pt February 23, 2018

    Ok, jään odottamaan postaustasi. Erityisesti kosmetiikka kiinnostaa.

    Reply
 5. Krista February 23, 2018

  Heii Alexa! Nuo korkkarit näyttää samaan aikaan mukavilta ja tyylikkäiltä. Mistä olet ne läytänyt?

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Super mukavat siis! ? Löysin ne Century21 ihan hurjasta alesta! Ne on Saint Laurentin. ? xx

   Reply
 6. Vierailija February 23, 2018

  Hellou!
  Kiitos tuosta iPhone vara-akku vinkistä! Se on monta kertaa tarpeen. ❤️?
  Ihania kuteita taas, tosin mun silmissä tuo kukkamekko ja ruutubleiseri riitelee keskenään vaikka erikseen ovatkin aivan ihania. Samoin sun kengät on makeet.
  We want more! We want more! Postauksiasi odotellessa, niistä ei vaan saa tarpeekseen.
  Ja hei, kyllä videot voi välillä olla pidempiä. ? Kiireiset voi katsoa niitä sitten osissa. ?
  Have fun in South-Africa! ??
  With my loviest regards, ??

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Voi ihana oot! ? Kiitos! Mä oon jotenkin nyt innostunut revittelemään ja yhdistelemään eri kuoseja, ehkä NYC on inspiroinut ?❤️ xx

   Reply
 7. Suski February 23, 2018

  Moi! Oletko ostanut prepaidin kännykkään matkan ajaksi? Onko se helppoa/edullista? Olen lähdössä pariksi viikoksi jenkkeihin, ja uber olisi kätevä mutta siihen tarvitsisi netin tietenkin.

  Reply
  • Alexa February 23, 2018

   Mulla on Elisalta ihan ok liittymä, eli oon vaan käyttänyt roamingia jos wi-fiä ei ole saatavilla kun olen tilannut Uberin. ? xx

   Reply