14 KUVAA NYCIN MUOTIVIIKOILTA

february 22, 2018, NYC

Matkan sponsoroi essie 

Tässä vielä tällainen pieni kuvapläjäys New Yorkista. Suosin muotiviikoilla aina enemmän videoformaattia (InstaStories ja vlogit), sillä sitä kautta pääsee paljon paremmin mukaan tunnelmaan. Ollaan Lindan kanssa aika huvittava näky, kun koitetaan filmata monella laitteella samaan aikaan – parhaimmillaan kourassa on videokamera, järkkäri ja puhelin samaan aikaan.  Videomatskusta huolimatta tuli napattua muutamia kuvia, jotka laitan jakoon nyt! Sen lisäksi ajattelin vielä tässä piakkoin kirjoittaa hotelliarvostelut muutamasta paikasta, kun vinkkejä New Yorkiin usein kysytään.

Here’s a little photo diary from NYC! I really prefer video format during fashion week (InstaStories and vlogs), but I still took a couple of photos to share with you guys!

Käytiin pitkästä aikaa Butcher’s Daughterissa aamupalalla ja ai vitsi että oli hyvää! Banaanipannukakuille vahva suositus.

We fell in love with Butcher’s Daugter’s banana pancakes, too good!

Uberissa matkalla näytökseen. Pakko myös hehkuttaa tota iPhonen vara-akkua, joka on ollut muotiviikoilla ihan pelastaja. Se on kuorena kiinni puhelimessa ja se latautuu samalla kun lataat puhelimen. Näitä saa ostettua Applen jälleenmyyntiliikkeistä.

I need to tell you about this awesome charger! It’s a smart battery case and I couldn’t live without it – especially when traveling. I use my phone a lot during fashion week and without this my battery would die during midday. 

90% näytöksissä käytettiin jälleen nude-lakkoja, mutta Self-Portraitin näytös oli poikkeus sääntöön. Kyseessä on essien upea Midnight Cami.

Most of the shows trusted in nude nail polishes, but Self-Portrait surprised me by using a dark blue, it’s essie’s Midnight Cami.

Wangin näytös oli jälleen mieletön kokemus! Näytös oli tyypillistä Wangia, eli mustanpuhuvaa ja rokahtavaa – ysäritrendeillä höystettynä. NYC:in vlogissa löytyi tästä videokuvaa!

Alexander Wang had an amazing show yet again. It was all about leather and 90’s vibes. 

Oli taas ilo päästä Zimmermannin näytökseen, sillä olen jo usean vuoden ajan haaveillut Zimmermannin upeista mekoista. Tällä kertaa pääsin vielä eturiviin istumaan, joten kokemus oli kyllä mieletön!

It was so awesome to see Zimmermann’s show again, I have been dreaming about Zimmermann’s dresses for ages. 

Kiitos jälleen essielle huikeasta matkasta ja seurasta! ❤️

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *