12 x IHANA KOLI

Päätettiin ensimmäistä kertaa viettää vuodenvaihdetta ihan muualla kuin Helsingissä. Sen sijaan että oltaisiin lähdetty ulkomaille, niin päätettiin reissata meidän ystäväpariskunnan luokse Kuopioon pienellä porukalla. Napattiin juna Kuopioon jo lauantaina ja perjantaina jatkettiin matkaa itään päin Kolille.

This year I wanted to spend New Year’s elsewhere, but in stead of traveling far, we chose to take a train to Kuopio. I have heard a lot great things about Koli, so we decided to take a little day trip there during the weekend and it was really magical! 

Meillä kävi ihan mieletön tuuri sään kanssa! Lauantaina oli ihan täydellinen pieni pakkanen, aurinko paistoi ja lumi narskui mukavasti kävellessä. Käveltiin tyttöjen kanssa ulkoilureitti ja vietettiin loppupäivä spassa.

The weather was beyond amazing as you can see, like a real winter wonderland. 

Miten mielettömät maisemat? Suosittelen lämpimästi reissaamaan Kolille, ihan maaginen paikka näin talvella ja varmasti myös ruskan aikaan.

I totally recommend traveling there, it was so relaxing to spend the day there. Next time we need to book a cottage!

Päätettiin meidän ulkoilupäivä Kolin spahan, eli ihan täydellinen hemmottelupäivä jos multa kysytään! Harmi että ei buukattu ajoissa mökkiä, muuten oltaisiin jääty viettämään vuodenvaihdetta Kolille. Palattiin illansuussa takaisin Kuopioon ja Joksu liittyi myös remmiin aattona. Toivottavasti teidän vuodenvaihde meni myös mukavissa merkeissä? Oli kyllä huikea vuosi 2018 ja mulla on myös mielettömän hyvä fiilis tästä alkaneesta vuodesta. Hyvää uutta vuotta! ❤️

I mean look at this dreamy spa! One of the prettiest places in Finland for sure. Hope you have had a great start to 2019, I have a good feeling about this year. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Minna January 2, 2019

  Voi Koli on kyllä ihana! Me ollaan vuosia käyty perheenä mökkeilemässä ja monet talvet siellä lasketeltu ja kesät uitu ja muuten seikkailtu. Sellainen suomen kansallismaisema parhaimmillaan-fiilis tulee, kun ympärilleen katselee.

  Reply
  • Alexa January 2, 2019

   No nimenomaan ? Sinne täytyy kyllä päästä vielä uudelleen! xx

   Reply
 2. Helmi January 3, 2019

  Mulle kävi hassu juttu, kun kuuntelin teidän podcastia just Kolilla, kun kävelitte vastaan. Jotenkin hölmistyin siitä yhteensattumasta sen verran, että en tajunnu kiittää kivasta podcastista. :) Mutta nyt näin vähän myöhässä, kiitokset täältä yheltä kuuntelijalta ja ihanaa uutta vuotta! :)

  Reply
  • Alexa January 3, 2019

   Eikä, mitä ihmettä ? No ei siellä kyllä ajattele törmäävänsä tuttuihin! Hei ihanaa kuulla ja kiitos samoin sinne ❤️ xx

   Reply