Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11 x POLTTARIT

may 20, 2018, Personal

Siirrytään hetkeksi häähumusta eilisiin polttaritunnelmiin! Täytyy sanoa että elän tällä hetkellä varmasti elämäni onnellisinta ja ikimuistoisinta aikaa, nimittäin omien häiden lisäksi saamme myös juhlistaa ystäväpariskuntamme avioitumista. Olemme tunteneet Vilman kanssa yli kymmenen vuotta ja Vilma on yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Olemme olleet molemmat ihan mielettömän onnekaita, sillä pitkän ystävyytemme lisäksi tapasimme myös miehemme samaan aikaan – reilu kahdeksan vuotta sitten. Kihlauduimme myös sattumalta samaan aikaan ja nyt häitäkin tanssitaan peräkkäin! Olen niin onnellinen siitä että olemme löytäneet vierellemme mielettömät kumppanit jo niin varhain, sekä siitä että olemme saaneet toisistamme aina niin kallisarvoista vertaistukea. Vilma olet kultaa!

I need to tell you about yesterday! One of my closest friends, Vilma, is getting married in less than a month and we wanted to organise her a bachelorette party. We tricked her to think that I’m still on my honeymoon, so she really had no idea that the bachelorette party would be this weekend. The best surprise ever! You should check her reaction from my InstaStories, the look on her face was priceless! 

Tänä viikonloppuna oli tosiaan määrä juhlistaa Vilmaa polttareiden merkeissä. Haluttiin tietysti yllättää Vilma ja järjestää hänelle paras mahdollinen päivä, ja suunnittelut aloitettiin jo reilusti viime vuoden puolella. Pienen haasteen yllätykseen teki se että morsian asuu tätä nykyä Kuopiossa ja “häntä ei noin vaan Helsinkiin huijata”. Siispä päätin juksata kaikille häämatkani pituudesta, ja järjestää tyttöjen kanssa polttaripäivän nimenomaan heti meidän häiden jälkeiselle viikonlopulle. Hämäykseen pääsi mukaan useampi Vilman läheinen ja homma tosiaan osui sekä upposi ihan täysin! InstaStoriesista kannattaakin kurkata Vilman reaktio, kun hän näki että meikäläinen onkin maisemissa – ilme oli todella priceless!

Aloitettiin aamu brunssilla meidän äidin kotona ja jatkettiin sieltä twerkkaustunnille HiMo-salille Lönnrotinkadulle. Täytyy kyllä antaa vahva suositus twerkkaukselle, vaikka se ei minulta vielä ihan täysin luonnistunutkaan! Täytyy kyllä joskus mennä uudelleen kokeilemaan, sen verran hauskaa se oli – ja oikeasti kunnon hikijumppaa. Jatkettiin jumpan jälkeen meidän seuraavaan tukikohtaan, nimittäin Radisson Blun Seaside-sviittiin, jonka terassista Vilma on ääneen monta kertaa haaveillut. Nappiin meni sekin yllätys! Luovutin Vilmalle myös oman “Bride to be” -aamutakkini, josta tuli nyt meidän porukan uusi kiertopalkinto. (*hotellista saatu media-alennusta)

We started the day by eating brunch at my mom’s place and then we continued to a twerking class – that was so much fun! After the class we surprised Vilma by taking her to a Radisson Blu Seaside suite, where we ate lunch and prepared ourselves for the evening. Definitely one of the best days ever, something that we will remember after years. 

Hotellille saatiin vielä yksi yllätys, nimittäin Glitternisti tuli tekemään meille pienet glitter-ehostukset. Miten huikea idea, eikö vaan? Yksi polttarijengistä oli tehnyt meille kukkaseppeleet ja glitterit oli vielä todellinen piste ii:n päälle – sekä hauska aktiviteetti polttaripäivään.

Ilta päättyi Ravintola Holidayhin, joka oli myös ihan täydellinen valinta meidän hauskaan päivään. En (ihme ja kumma) ole ollut Holidayssa aikaisemmin ja se kyllä yllätti positiivisesti! Poke bowl oli paras testaamani ja yleinen fiilis oli myös todella hyvä. Mulla on vahva fiilis siitä että Holidayssa tulee varmasti käytyä kesän aikana useamman kerran!

Kiitos vielä koko polttariporukalle ikimuistoisesta päivästä! ❤️

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *