11 x NÄMÄ PIRISTÄÄ JUST NYT

july 10, 2019, outfit

Ensimmäiset viikot leikkauksen jälkeen menee pitkälti kotona, mutta onneksi olen löytänyt useita tapoja viihdyttämään itseäni. Jaan niistä nyt omat lempparini, jos tekin saisitte niistä iloa sadepäiviinne.

TV

Younger
Younger on palannut uuden tuotantokauden kera C MORE:n arkistoihin ja sitä fiilistellään joka torstai! Ihanan positiivista ja kevyttä katsottavaa.

David Letterman: The Next Guest
Yksi mielenkiintoisimmista Netflix-sarjoista just nyt. David Letterman sukeltaa syvällisiin keskusteluihin äärimmäisen mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Olen tykännyt eniten Kanyen, Obaman ja Ellenin jaksoista.

The Hills: New Beginnings
Nostalgiaa! The Hillsin uusi tuleminen alkoi muutama viikko sitten ja MTV Finlandin sivuille tupsahtaa uusi jakso joka keskiviikkoilta. Huomasin että jaksot pyörii parhaiten Google Chromella, vaikka saattaa silti hiukan lagata.

Kumman Kaa
Niin legendaarinen! Marianna vinkkasi että Kumman Kaan vanhoja jaksoja pystyy edelleen katsomaan netistä ja olen myös niillä viihdyttänyt itseäni. Tekisipä joku tästä ohjelmasta päivitetyn version, olisi varmasti myös ihan huikea!

Frendit
On kaksi ohjelmaa joita voi katsoa uudelleen ja uudelleen, nimittäin Frendit ja Sinkkuelämää. Ja ehkä The O.C. ja Gossip Girl. Frendien viimeinen tuottari on pyörinyt mulla tässä taustamölynä, kun kotona on päiväsaikaan tuntunut turhan hiljaiselta. Sieltä löytyy kyllä niin hyviä jaksoja, mm. Rossin rusketus ja Joeyn huulipunamainos.

PELIT

Playstation: GTA, Crash Team Racing & Rayman Legends
Ostettiin viikonoppuna pleikkari ja ollaan ihan innoissamme pelattu ylläolevia peleja. Tulee ihan lapsuus mieleen, kun broidin kanssa hakattiin noita päivästä toiseen!

Korttipelit: Chinahand, Ristiseiska ja Musta maija
Mikäs sen parempaa kun vanhat kunnon korttipelit! Ollaan pelattu näitä kolmea peliä kaveriporukalla meidän parvekkeella, ihan parasta ajanvietettä!

Lautapelit: Scrabble ja Monopoly
Lautapelejä unohtamatta! Moni teistä vinkkasi Instagramissa sellaisesta pelistä kun Menolippu, pitää ehdottomasti ottaa se myös haltuun! Kommenttiboksiin saa toki heittää myös muita vinkkejä.

KIRJAT

Michelle Obama: Becoming
Niin ihana ja inspiroiva tarina! Suosittelen ehdottomasti lukemaan. Niin mielenkiintoista kuulla Michellen lapsuudesta, alkuajoista Barackin kanssa ja tietysti myös menosta kulissien takaa Valkoisessa Talossa.

Mark Manson: The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Todella hauskasti kirjoitettu self-help-henkinen kirja, josta olen saanut iloa päiviini.

Aki Hintsa: Voittamisen Anatomia
Voittamisen anatomia on yksi kaikkien aikojen suosikkikirjoistani! Olen lainannut tämän lähes kaikille ystävilleni, sekä perheenjäsenilleni. Niin mielenkiintoisia ja inspiroivia tarinoita, sekä elämänopetteja huippu-urheilusta ja hyvinvoinnista.

Ray-Ban Sunnies
Filippa K Shirt
Vila Dress (from Zalando*)
Loewe Bag
Hermes Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Hanna Väyrynen

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *