11 x NÄMÄ PIRISTÄÄ JUST NYT

Ensimmäiset viikot leikkauksen jälkeen menee pitkälti kotona, mutta onneksi olen löytänyt useita tapoja viihdyttämään itseäni. Jaan niistä nyt omat lempparini, jos tekin saisitte niistä iloa sadepäiviinne.

TV

Younger
Younger on palannut uuden tuotantokauden kera C MORE:n arkistoihin ja sitä fiilistellään joka torstai! Ihanan positiivista ja kevyttä katsottavaa.

David Letterman: The Next Guest
Yksi mielenkiintoisimmista Netflix-sarjoista just nyt. David Letterman sukeltaa syvällisiin keskusteluihin äärimmäisen mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Olen tykännyt eniten Kanyen, Obaman ja Ellenin jaksoista.

The Hills: New Beginnings
Nostalgiaa! The Hillsin uusi tuleminen alkoi muutama viikko sitten ja MTV Finlandin sivuille tupsahtaa uusi jakso joka keskiviikkoilta. Huomasin että jaksot pyörii parhaiten Google Chromella, vaikka saattaa silti hiukan lagata.

Kumman Kaa
Niin legendaarinen! Marianna vinkkasi että Kumman Kaan vanhoja jaksoja pystyy edelleen katsomaan netistä ja olen myös niillä viihdyttänyt itseäni. Tekisipä joku tästä ohjelmasta päivitetyn version, olisi varmasti myös ihan huikea!

Frendit
On kaksi ohjelmaa joita voi katsoa uudelleen ja uudelleen, nimittäin Frendit ja Sinkkuelämää. Ja ehkä The O.C. ja Gossip Girl. Frendien viimeinen tuottari on pyörinyt mulla tässä taustamölynä, kun kotona on päiväsaikaan tuntunut turhan hiljaiselta. Sieltä löytyy kyllä niin hyviä jaksoja, mm. Rossin rusketus ja Joeyn huulipunamainos.

PELIT

Playstation: GTA, Crash Team Racing & Rayman Legends
Ostettiin viikonoppuna pleikkari ja ollaan ihan innoissamme pelattu ylläolevia peleja. Tulee ihan lapsuus mieleen, kun broidin kanssa hakattiin noita päivästä toiseen!

Korttipelit: Chinahand, Ristiseiska ja Musta maija
Mikäs sen parempaa kun vanhat kunnon korttipelit! Ollaan pelattu näitä kolmea peliä kaveriporukalla meidän parvekkeella, ihan parasta ajanvietettä!

Lautapelit: Scrabble ja Monopoly
Lautapelejä unohtamatta! Moni teistä vinkkasi Instagramissa sellaisesta pelistä kun Menolippu, pitää ehdottomasti ottaa se myös haltuun! Kommenttiboksiin saa toki heittää myös muita vinkkejä.

KIRJAT

Michelle Obama: Becoming
Niin ihana ja inspiroiva tarina! Suosittelen ehdottomasti lukemaan. Niin mielenkiintoista kuulla Michellen lapsuudesta, alkuajoista Barackin kanssa ja tietysti myös menosta kulissien takaa Valkoisessa Talossa.

Mark Manson: The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Todella hauskasti kirjoitettu self-help-henkinen kirja, josta olen saanut iloa päiviini.

Aki Hintsa: Voittamisen Anatomia
Voittamisen anatomia on yksi kaikkien aikojen suosikkikirjoistani! Olen lainannut tämän lähes kaikille ystävilleni, sekä perheenjäsenilleni. Niin mielenkiintoisia ja inspiroivia tarinoita, sekä elämänopetteja huippu-urheilusta ja hyvinvoinnista.

Ray-Ban Sunnies
Filippa K Shirt
Vila Dress (from Zalando*)
Loewe Bag
Hermes Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Tiia July 10, 2019

  Ehdottomasti suosittelen Menolippua, meillä se perus jenkki- sekä eurooppa-versio! Huippupeli mutta jos on erittäin kilpailuhenkinen voin luvata että raastaa hermoja :D ja saattaa aiheuttaa muutaman riidan :D :D sitä pelattu joulusta asti lähes joka perjantai oman porukkani kanssa :) illanvietto lautapelien, hyvän seuran ja ruuan kanssa on parasta!

  Reply
  • Alexa July 10, 2019

   Oi kuulostaa hyvältä, pakko hankkia siis 😍🙏 xx

   Reply
 2. Pipsa July 10, 2019

  Jos tykkää pelailla, suosittelen lämpimästi laajentamaan lapsuuden peleistä vähän pidemmälle :) Helposti lähestyttäviä pelejä ovat esimerkiksi tuo Menolippu, Carcassonne, Love Letter, Patchwork, Coup, The Mind, Honshu, 7 Wonders, The fox in the Forest, Pandemia ja Codenames.

  Ja ah, uusi Crash! Itselläni on vain käsi kuntoutettavana, joten konsolien ohjaimet ovat kännykällä roikkumisen tavoin kiellettyä. Tylsää 🙄

  Reply
  • Alexa July 11, 2019

   Kiitos hei noista vinkeistä! 😍 Ja tsemppiä toipumiseen! ❤️ xx

   Reply
 3. Hanna July 11, 2019

  Pakko kommentoida, että Joeyn huulipunajakso on mun kaikkien aikojen lemppari! Eikö siinä samassa ei se mieletön horror-taulu sekoilu :D

  Reply
  • Alexa July 11, 2019

   Joo tais olla sama 😂❤️ xx

   Reply
 4. Asta July 13, 2019

  Lue myös Hans Roslingin Faktojen maailma. Mun tämän kesän silmiä avaavin lukukokemus! Suosittelen :) Tsemppiä paranemiseen.

  Reply
  • Alexa July 13, 2019

   Kiitos vinkistä, tutustun heti! 😍 xx

   Reply
 5. Jossu July 21, 2019

  Oletko testannut ajanvietteeksi tätä: https://www.geoguessr.com/. Kun oot matkustellut niin paljon, niin olis sulle varmaan helppoa :)

  Reply
  • Alexa July 21, 2019

   Pitänee ottaa haltuun! 😍🙏 xx

   Reply