11 Havaintoa Los Angelesista

Kaupungin koko yllätti. Tiesin että Los Angeles on iso kaupunki, mutta en osannut yhtään suhteuttaa että kuinka iso. Kaupungin toiselta puolelta toiselle saattaa mennä toista tuntia ruuhkassa.

Ihmiset on super mukavia, rentoja ja avoimia. Jokaisesta kohtaamisesta Losissa jäi mielettömän positiivinen fiilis. Ihmiset olivat aurinkoisia ja oikeasti kiinnostuneita keskustelemaan. Se ei tuntunut ollenkaan sellaiselta väkinäiseltä small talkilta, vaan aidolta ystävällisyydeltä.

Auto on hyvä olla. Julkinen liikenne kaupungissa on aika olematonta ja etäisyydet on pitkiä, joten auto on hyvä olla. Jos on muutaman päivän reissulla niin Uber kulkee ihan hyvin, mutta omalla autolla pääsee toki mukavammin liikkumaan.

Beverly Hills on ihana mutta tyyris paikka. Upeita kartanoita toisensa perään ja joka puolella on valokuvamaisen kaunista. Lounaasta (tai aamupalasta) sai useassa paikassa pulittaa 50$ ja hotellin hintaankin tuli Losin veron päälle vielä oma “Beverly Hills tax”. Oli se silti niin ihana, samoin Malibu.

Venice Beachillä sen sijaan tunnelma oli ihan toisenlainen. Skeittaajia oli enemmän kun kävelijöitä ja pilven haju leijaili joka puolella.

Tähän vuodenaikaan turisteja ei ollut paljon, eli marraskuulle iso plussa! Säät oli myöskin suotuisat, juuri sopivan lämmintä +20.

Terveellistä ja raikasta ruokaa on helppo löytää. Mentiin lähes jokaiseen ravintolaan ihan sattuman varaisesti ja kappas vaan listalta löytyi avokadoleipiä ja lehtikaalimehua – arvostan!

Vaarallista menoa ja meininkiä riittää ja sen rinnalla Suomi tuntuu todella turvalliselta lintukodolta. Esim. lentokoneesta pidätettiin sekava nainen, valtatieltä etsintäkuulutettiin lapsen sieppaajaa ja uutisissa seurattiin muutamaan otteeseen ties minkä rikollisten ajojahtia. Aikamoista…

Runyon Canyonilla reippailu oli ehdottomasti huikea aamunavaus. Siellä melkein jokaisella oli koira mukanaan ja vieläpä vapaana ihan sulassa sovussa.

Pari päivää Kaliforniassa ei riitä yhtään mihinkään! Kerettiin näkemään todella paljon, mutta silti jäi vielä vaikka ja mitä ensi kertaan. Laguna Beach ja Orange County on vielä näkemättä ja joku hauska studiokierros, talk show -vierailu tai vaikka korismatsi olisi hauska nähdä.

Päällimmäisenä mieleen jäi ihanan rento ja kiireetön tunnelma. Se vallitsi niin ympäristössä kun ihmisissäkin, kontrasti esim. New Yorkin vilinään on suuri. Los Angeles pomppasi suosikkikaupunkeihini kertaheitolla!

I was really surprised how big LA really is. It can take two hours during rush hour to get through the city. 

Where ever we went people were genuinely friendly and positive.

You got to have a car when visiting LA. It’s such a huge place and worth driving around. It was so much fun to drive a convertible and enjoy the city while listening to a local radio. 

Beverly Hills is the most beautiful place, yet super expensive. They even have their own tax in Beverly Hills (at least in hotels). It was still my favourite district in LA. 

Venice Beach was completely different, there were more guys skating than walking on the streets. The smell of weed was literally everywhere. 

There wasn’t many tourist around, which was a huge plus. The weather was also perfect around +20, so I highly recommend traveling there during November. 

It was easy to find healthy and fresh food. Definitely a food (avocado and kale) heaven! 

There was a lot of dangerous stuff going on all the time, like being in an action movie. A woman got arrested (in a plane!) after we landed, police chased one car in the highway for kidnapping a child and there was constantly creepy reports on the news going on. Finland feels super safe after seeing all of this!

Hiking Runyon Canyon was the best way to start the day, I could definitely see myself living in LA and going there every morning. 

Two days in California is nothing! I would like to stay there for weeks. Drive around in the city, go to Orange County and Laguna Beach, attend a talk show and see a basketball game – that’s my go-to list for next time. 

The best thing about LA is the laid-back atmosphere, I felt so positive and relaxed during the entire stay. Can’t wait to go back! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Suvi November 7, 2017

  Los Angeles oli kyllä huippu, mutta San Francisco veti kyllä ehkä pidemmän korren silti! Vietettiin kesän alussa ensin muutama päivä Nykissä, mistä lento San Franciscoon 5 päiväksi, jonka jälkeen huristeltiin autolla rannikkoa pitkin Losiin toisiksi 5 päiväksi! Paljon jäi meilläkin näkemättä, joten uusi reissu varmasti tulossa :) Auto kyllä Losissa aika must, Friscossa taas pärjäsi hyvin kävellen + ratikalla. Kunto ainakin karttui, kun mäkiä tallasi ylös alas :) Suosittelen ehdottomasti myös San Franciscoa!

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Oi vitsi pitää kyllä päästä myös San Franciscoon, se on aina ollut unelmalistalla myöskin! ?? xx

   Reply
 2. Katri Hannele November 7, 2017

  Los Angeles on mun ihan ehdoton lempparikaupunki! Tehtiin viime vuonna aivan uskomaton häämatka, ensin Kuubassa Havannaan ja Trinidadiin ja sen jälkeen Los Angelesiin, Orange Countyyn ja Las Vegasiin. Ja Los Angeles oli ehdottomasti ihanin paikka, ehkä jopa ihanin jossa olen ikinä käynyt. ❤️ Muistan hyvin tuon valloittavan ystävällisyyden ja sen lisäksi mulla jäi kaupungista mieleen se tunne siitä, että kaikki on mahdollista. Ehkä se on sitä elokuvatunnelmaa ;)

  Ihania muistoja tuli mieleen näistä kuvista. ?

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Oi kuulostaa aivan ihanalta! ? xx

   Reply
 3. Janeem November 7, 2017

  Moi! Toivoisin edelleen videota Emmin kanssa:) hän vaikuttaa niin mielenkiintoiselta tyypiltä ja on ennenkaikkea äärimmäisen lahjakas!

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Tehdään ihmeessä ensi kerralla joku video! Olen kyllä tekemässä postauksen hänen kodistaan tässä pian! ? xx

   Reply
 4. Marianne November 7, 2017

  Taianomainen kuva <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 5. Nea November 7, 2017

  Moikka! Tämä ei oikein liity tähän postaukseen, mutta ootko laittamassa sun zadaa tilille vielä mitään?

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Heippa! Tuskin lähiaikoina, kun myin kirpparilla varmaan puolet mun vaatteista ennen muuttoa. ? xx

   Reply
 6. Jonna November 7, 2017

  Jostain syystä en oo koskaan aiemmin päätynyt sun blogiin vaikka oon muualla somessa seuraillut sua ja vitsit kuinka ihana blogi sulla on! Niin kauniita kuvia ja sujuvaa tekstiä, jäin pidemmäksi aikaa lueskeleen postauksia ja oli myös niin ihana huomata kuinka kivasti vastailet kommentteihin ja ylipäänsä koko blogista välittyy super ihanat vibat ja positiivinen fiilis☺️ Ihanaa loppusyksyä sulle Alexa❤️

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos kovasti Jonna ja ihanaa syksyä sinnekin! ? xx

   Reply
 7. H November 7, 2017

  itsellänikin ens kesänä edessä 3vkon matka losiin enkä varsinkaan kuviesi ja videosi jälkeen malta odotta!! näyttää niin ihanalta paikalta:)!

  Reply
 8. anna November 7, 2017

  ite oon aina tykännyt ellen degeneresin talk showsta ja jos joskus losiin päin pääsis ois sitä kiva mennä katsomaan. harmi vaan kun paikathan ovat ilmaisia, mutta monet koittavat saada niitä useankin vuoden, joten se ois aika epätodennäköistä. muiden talk show ohjelmien sisäänpääsystä en osaa sanoa :D

  Reply
  • Alexa November 7, 2017

   Ah joo se ois kyllä huikee! ?? xx

   Reply
 9. C November 8, 2017

  Ihana kuva!

  Kaikkea kurjuutta ja hurjuutta lukiessa muualta maailmassa alkaa suomi tuntuakin kivalta paikalta asua, vaikka se ei tämän hetkisessä pimeydessä ja märissä keleissa aina siltä tunnu.. :) Tokihan täälläkin tapahtuu kaikenlaista, mutta meno tuntuu vielä aika rauhalliselta verrattuna moniin paikkoihin.

  Reply
  • Alexa November 8, 2017

   No juuri näin! ? xx

   Reply
 10. Jenni S. | big mamas home November 8, 2017

  Kivoja faktoja. Losissa olisi kyllä mieletöntä käydä.
  P.s. Terveisiä täältä Naistenklinikalta. ;) Tyttö syntyi ja täällä voidaan ihan hyvin.

  Reply
  • Alexa November 9, 2017

   Voi onnea sinne kovasti! ? xx

   Reply
 11. V November 8, 2017

  Ihania kuvia jälleen kerran! Pitkään oon halunnut kysyä millä muokkauksella teet noi “valot” niinkuin ekassa kuvassa? :)

  Reply
  • Alexa November 9, 2017

   Voi kiitos! ? Photoshopissa teen! ? xx

   Reply