Paris Photo Diary

_MG_9024_MG_9042insta5_MG_9099chloe-paris-saint-honore2paris-breakfastparis2ralphs-paris_MG_8899chloe-paris-saint-honorealexan-aiti
Tässä pieni katsaus meidän viime viikkoon Pariisissa! Kuvista näkeekin että Pariisissa oli jo kovin keväistä ja reissu oli taas hurjan onnistunut. Ensimmäisenä päivänä saavuttiin perille vasta illalla, käytiin syömässä ja mentiin aikaisin nukkumaan. Tiistaina oli vuorossa varsinainen messupäivä. Aamupalan jälkeen suunnattiin messualueelle kaupungin ulkopuolelle, ja päivä meni ihan hujauksessa uusiin upeisiin huonekalufirmoihin tutustuessa ja vanhoja yhteyshenkilöitä tavatessa. Käveltiin messualueella huikeat kymmenen kilometriä, joten siitä voi jo aavistella että ihan pienet messut eivät ole kyseessä. Löydettiin myös pari mielenkiintoista edustusta Zarroon, eli messupäivä oli menestys.

Tiistai ja keskiviikko meni kaupungista nauttien. Ilmat olivat niin mukavat että käveltiin ihan hurjasti. Molempina päivinä puhelimen mittari näytti 15 kilometriä, eli ihan mukavasti tuli käveltyä. Pakko antaa pisteet Chloén saappaille, nimittäin niillä oli ihan hurjan mukava kävellä! Jotain uuttakin tuli Chloélta ostettua, mutta mitä? Arvauksia saa heittää kehiin!

Viimeinen päivä meni meillä molemmilla ihan pimennossa, kun kuumetta oli kummallakin ja olo oli mitä heikoin. Päivä meni siis lentokentällä lepäillen ja kotimatkaa odotellen. Jälleen kerran tuli todettua että reissuun on hauskaa lähteä, mutta kyllä kotiin on aina yhtä ihanaa palata.

Pääsette muuten nauttimaan matkustelusta tänä keväänä enemmän kuin koskaan. On nimittäin useampi reissu buukattuna, muutama työreissu vähän yllättäenkin. Mutta ei hätää, lupaan tehdä myös arkisia postauksia ja videoita teille normaalia enemmän – hyvää kompensaatiota, eikö vain? Vaikka reissailu on kivaa ja blogimatkat jänniä, niin haluan silti pysyä teille helposti lähestyttävänä ystävän kaltaisena tyyppinä. Eli ei hätää sen puolesta! ;)

Here’s a little peek to our trip in Paris. The weather was amazing, so warm and sunny – the city looked as beautiful as always. Five days went so fast, I just can’t get enough of Paris. I always find new places to discover, it’s like a never ending treasure chest. 

I don’t usually do shopping much, except in Paris. It’s just the best place in the world to find beautiful pieces. This time I bought a dream bag of mine from Chloé, can you guess which one?

This spring you will be traveling with me more than ever! To very exciting destinations. This year has started pretty well if you ask me, I feel like all of my dreams are coming true. So girls, remember to dream big – dream do come true!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

23 comments

 1. Natali February 1, 2016

  I’m a big dreamer and believer! :D Beautiful photos, Paris never stops amazing me with it’s beauty and mysticism!

  http://lartoffashion.com/toreador/

  Reply
 2. Nelli February 1, 2016

  Olisikohan Drew..? ;)

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Ehkä, ehkä ei ;) xx

   Reply
 3. Callmeblondieee February 1, 2016

  These photos could be published in Vogue! Totally astonishing ♥︎ Can’t wait to discover which Chloe you picked!

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Aww thanks so much sweetie! ;) You will find out soon! xx

   Reply
 4. Susanna February 1, 2016

  Mukavan keväiseltä näyttää Pariisi, täällä meillä Englannissa on jo myös kevään merkkejä ilmassa, ekat krookukset kukkii omassa puutarhassa!

  Mainitsit puhelimen “matkamittarin” – voitko hiukan avata? Mietin nimittäin esim fitbitin hankintaa, mutta joku puhelinappi kävelymäärän, matkan ja reitin seuraamiseen olis aika kiva…

  Kiitokset!

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Ainakin iPhone 5 ja 6 on “terveys” -kohta, joka automaattisesti trackaa kävellyt kilometrit! Super kätevää seurata liikkumista :) xx

   Reply
 5. Katja February 1, 2016

  ihana Alexa! mä veikkaan, että Chloelta lähti drew bag ja YSL-butiikista wallet on chain ;)

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Ihana olet itse ;) xx

   Reply
 6. Sasha February 1, 2016

  Love this photo diary! Paris is such a magnificent city!
  xx
  SASHA

  Reply
 7. Frida February 1, 2016

  Upeita kuvia! Tulee ihan itsellekin kamala ikävä Pariisia! :) Toi leopardikuosinen Drew on upea. Toivottavasti se oli se. ;)

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Voi kiitos Frida! :) Ei ollut itse asiassa mikään just ton kuvan laukuista haha, hämäystä! ;) xx

   Reply
 8. Jenni February 1, 2016

  Oooh, tätä on odotettu :) Ihanan näköisiä Pariisi kuvia! Itselläkin siintäisi haaveissa keväinen Pariisi, mutta saa nähdä kuinka käy.

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Toivotaan parasta! :) xx

   Reply
 9. Alexsandra Bernhard February 1, 2016

  Oh that looks so good – went to Paris for the first time last fall and loved it. Can’t wait to go back x

  x
  http://www.alexsandrabernhard.com

  Reply
 10. Jaana February 1, 2016

  Et varmasti ole ostanut Chloelta ainakaan Drew-laukkua….liian samantyyppinen, kuin mitä sulla jo on Valentinolta.

  Mä veikkaan, että rakastuit mustaan Gala bucket bagiin! :) Ja se sitten lähti mukaan :)

  Reply
  • Alexa February 2, 2016

   Hyvä veikkaus että ei ole Drew ;) xx

   Reply
 11. papukaisa February 1, 2016

  Faye? En ehkä kestä sitte. <3

  Reply
 12. Laura February 9, 2016

  Ihana Alexa tuo, että haluat pysyä ystävän kaltaisena helposti lähestyttävänä tyyppinä <3 en tiedä mistä se välittyy, mutta tosiaan olet onnistunut siinä :) blogiasi on niin ihana seurata. Sinulla on niin hyvä maku ja tyylitaju, yhdistelet niin vaatteita kuin sisustusjuttujakin upeasti. Lisäksi meikkivideosi ovat nousseet mun ehdottomiksi lemppareiksi, niin hyvin toteutettuja ja vau, sinä todella osaat! :) en malta odottaa myöskään tulevaa kirjaasi. Olet nainen ihan super!

  Ja myöhässä myös onnittelut kihlautumisestanne. Olen niin onnellinen puolestanne!<3 ja tottakai, myös sormus oli mitä kaunein! :) tuo sinusta heijastuva hyvä fiilis kautta vuosien on tehnyt tästä ihan minun ultimate-lemppari blogini. Suurkiitokset kaikesta Alexa!

  Reply
  • Alexa February 9, 2016

   Voi kuinka ihana olet! Kiitos ihan super paljon kauniista sanoistasi ja tiistaiaamun piristyksestä! :) xx

   Reply