Muista kehua!


ystavanpaiva-posti5
Yhteistyössä Postin kanssa

Posti on julistanut vuoden 2016 Postikorttien vuodeksi, ja samalla myös kiittämisen ja kehumisen vuodeksi. Kun minua pyydettiin mukaan kampanjoimaan asian puolesta, en miettinyt kahta kertaa. Kiittäminen ja kehuminen on itselleni hyvin tärkeitä asioita. Kiitän vaikka ei tarvitsisikaan ja kehun aina mieluummin ääneen kun mielessäni, vaikka kyseessä olisi itselleni täysin tuntematon ihminen. Kehuja ja kiitosta saa ihminen tuskin koskaan liikaa. Postikorttien vuotena on tarkoitus rohkaista ihmisiä lähettämään enemmän perinteisiä postikortteja pienen kehun kera, arjen piristykseksi läheisille. Päätin itse ryhtyä tuumasta toimeen, ja ystävänpäivän kunniaksi muistaa ulkomailla asuvia ystäviäni kauniilla kortilla! On ollut upeaa huomata, ettei välillä olevat kilometrit tai aikaero muuta ystävyyttä mihinkään – päinvastoin. Toisen kotimaassa piipahtaminen on parasta laatuaikaa, ja Facetime-puhelut ja Skypet hoitaa yhteydenpidon vaikka joka päivä – välimatkasta huolimatta. Mutta mikä olisikaan kauniimpi muistutus ystävälle kuin jotain pientä talvipäivien piristykseksi. Postin saapuminen on nykypäivänä sellaista pientä luksusta, ja huolellisesti valikoitu kortti kivalla tekstillä piristää varmasti saajaansa.

Posti on tämän kampanjan tiimoilta julkaissut kehukortti -malliston, joka on saatavilla vain verkosta. Jos haluat ystävänpäiväkortit ajallaan perille, niin kannattaa tiputtaa kortti postilaatikkoon viimeistään 10.02.  Muistakaa että aina on hyvä aika lähettää kortti pienen kehun kera, myös ystävänpäivän jälkeenkin! :)

I’m collaborating together with Finnish Posti to encourage people to send more traditional post cards in 2016. It’s the year of thanksgiving and complimenting the people you love. Valentine’s day is just around the corner, so now it’s definitely the best time to kick off the campaign. Remember to compliment your loved ones all year around! 
ystavanpaiva-posti4 ystavanpaiva-posti3_MG_9129ystavanpaiva-posti
Photography by: Maria Hästbacka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. C January 31, 2016

  Asiaan vain löyhästi liittyen; mikäköhän toi tussi on millä oot noi kortit tekstannut?

  Reply
  • Alexa January 31, 2016

   Siis joku ihan perus tussi minkä löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta :D Ei ollut kauheasti vaihtoehtoja! xx

   Reply
   • C January 31, 2016

    On niin nätti jälki :) Mut ok, pitääpi käydä tsekkaamassa, tästä inspiroituneena ehkä vois pari korttia lähettää hihi…

    Reply
    • Alexa January 31, 2016

     Noni loistavaa! :) Joo siis katsoin vielä niin ihan perus permanenttitussi on kyseessä, ei mitään sen fiinimpää! xx

     Reply
 2. Alina January 31, 2016

  Alexa, this is such a great and lovely idea! I love writing and reading the traditional way when it comes to Books, postcards and notes, so this project really appeals to me! Xoxo, A.

  Reply
  • Alexa January 31, 2016

   Awesome! I totally love traditional books, notes etc. as well, nothing digital can ever replace them! :) xx

   Reply
 3. kusti ei oikein polje January 31, 2016

  Voisiko huonompaan ajankohtaan yhteistyötä ja kampanjaansa ajoittaa. Postista on joku tainnut viestinnästä ja johdosta sammuttaa valot! Pari päivää jättimäisten postinjakajien poispotkimisuutisten jälkeen kehotetaan kehumaan kanssaihmisiä..jopa on.:S

  Plus että jo tällä väellä jakelussa on jatkuvasti ongelmia, voipi olla ettei kehukirje ehdi ajoissa perille vaikka maksutkin on kohonneet.

  Ajatus on sinällään kaunis ja hyvä, ajankohta yhteistyökumppanin toimet huomioon ottaen ontuu.:P

  Reply
  • Alexa January 31, 2016

   Postihan on ollut pidemmän aikaan ongelmissa ja valitettavasti vaikuttanut myös henkilöstöön ja jakeluihinkin, joka on tietenkin valitettavaa. Mutta tämä kampanjan tarkoitus on saada ihmiset lähettämään postikortteja, kiinnittää huomiota toiseen, osoittaa tunteita yms. Tällä ei niinkään oteta kantaa Postin haasteisiin. :) xx

   Reply
 4. -M- January 31, 2016

  No minäpä kehun nyt: ihana ja hauska juttu äidistäsi ja sinusta uudessa Gloriassa, jonka ostin halvan hinnan houkuttelemana tällä viikolla ja yllätyin iloisesti, kun lehdessä olikin niin kivaa luettavaa :) Melkein äitisi ikäisenä pystyin samaistumaan hänen ajatuksiinsa monessa kohtaa ja oli kiva nähdä upeasti ja persoonallisesti sisustettu koti täynnä taidetta. Vaikka sisustustyylinne ovatkin erilaiset, niin kyllä se tyylitaju on selvästi teillä geeneissä ja vaikutatte muutenkin olevan supermukavia ihmisiä :)
  Antoisaa ja ihanaa Tukholman-reissua, toivottavasti pääset flunssasta eroon!

  Reply
  • Alexa January 31, 2016

   Voi kuinka ihana kuulla! Lähetän äidille kovasti terveisiä! :) xx

   Reply
 5. Nancy January 31, 2016

  This is such a cute idea!

  Reply
 6. Ann-Cathrine January 31, 2016

  ihana juttu Gloriassa sinusta ja äidistäsi, lehti tais tulla postissa jo jokunen päivä sitten mutta tänään vasta selailin sitä ja huomasin jutun kaunis koti äidilläsi olisipa ollut enemmän kuvia kodista oli ilo lukea!

  Pidän blogistasi tosi paljon, inspiroiva!

  Reply
  • Alexa February 1, 2016

   Voi kuinka ihana kuulla! Kerron mammalle terkut ;) Ja kiitos! xx

   Reply
 7. Marjut May 22, 2016

  Ihana postaus! Mistä nuo kauniit kukat? :)

  Reply