5 x Favorites

january 28, 2016, 5xfavorites

sofi-fahrman-takeoff
Sofi Fahrman – Ready For Takeoff

Nappasin Sofi Fahrmanin tuorean lifestyle -kirjan Akateemisesta heräteostoksena. Ihana kirja täynnä kauniita kuvia, inspiroivia reseptejä ja täsmävinkkejä reissuihin. Kannattaa myös tutustua Sofin blogiin, jos se ei ole entuudestaan tuttu!

Totally love Sofi Fahrman’s new book. It contains gorgeous pictures, inspiring recipes and great restaurant tips to Paris, New York, Stockholm… Also love the layout of the book!  
avocado-smoothie
Smoothies

Jos jonkinlaisia smoothieita on tullut viime aikoina kokeiltua. Kiireessä smoothiet on ihanan nopeita ja raikkaita, ja muutamilla nikseillä niistä saa varsin ravintorikkaitakin. Yksi parhaista aamupaloista on tämä smoothie, joka koostuu avocadosta, pähkinöitä, soijamaidosta ja banaanista. Tosi helppoa ja pitää nälkää ihan super hyvin!

I have been so into smoothies again recently. They are so healthy, fresh and easy to make – perfect for busy people. One of my favorite contains avocado, banana, soy milk and cashew nuts – yum. 
adidas-tee-white
White Tee

Tätä Adidaksen paitaa metsästin kissojen ja koirien kanssa melkeinpä vuoden. Etsintä olisi loppunut hyvinkin nopeasti, jos olisin tajunnut kurkata miesten puolelle! Naisten mallistossa ei ole jostain syystä ollut perus valkoista teepparia aikoihin ja mallitkin ovat olleet turhan slimmejä omaan makuuni. Miesten puolelta löytyi siis täydellisen väljä ja nimenomaan valkoinen T-paita arkikäyttöön.

I searched for this particular tee for almost an year! If I only knew it was from mens collection, I would have probably found it earlier. Totally love the fit, it’s laid-back and it goes well with everything. A staple piece. 
dermalogica-clear-start
Dermalogica 

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni hyvin innoissani ihonhoidosta. Nyt on täsmätuotteet hallussa ja iho on paremmassa kunnossa kun koskaan. Sanomattakin selvää että yhtä tuotetta oli hankala valita ja siitä syystä postaankin teille vielä tällä viikolla koko ihonhoitorutiinini. Halusin kuitenkin pienenä esimakuna hehkuttaa teille Dermalogican Clear Start “Overnight Treatmentia”, joka on loistava täsmätuote epäpuhtauksille. Itse laitan tätä T-alueelle ennen nukkumaan menoa ja epäpuhtaudet ovat pysyneet kurissa. Normaalisti yksi ikävä finni on saattanut kiusata viikon ja nyt uuden ihonhoitorutiinin myötä ne ovat poissa alta aikayksikön. Ihonhoidosta lisää myöhemmin viikolla!

I totally redid my skincare regimen two months ago and now I’m so excited about taking care of my skin. It looks way better than it used to and it keeps getting better. Can’t wait to share all of my tips and tricks with you guys! Here’s a little sneak peek for you. One of my favorite Dermalogica products is this Clear Start Over Night Treatment. It clears breakouts and keeps your skin beautiful while you are sleeping. 
raakasuklaa-cocovi
Karkkilakko & Raakasuklaa 

Vanha uudelleen löydetty rakkaus on raakasuklaa! Ryhdyin nimittäin vuoden alusta jälleen karkkilakkoon, mutta soin itselleni raakasuklaan syömisen aina makeanhimon yllättäessä. Olen oikeastaan ollut suurimman osan elämästäni karkkilakossa, sillä tykkään rajata sen pois elämästäni. Karkkia on vaan niin helppo napostella huomaamatta, mutta esimerkiksi pullaa, jäätelöä tai muuta roskaruokaa tulee syötyä todella harvakseltaan. En tykkää dieeteistä tai ehdottomuudesta ylipäätään, mutta karkin rajaaminen pois on toiminut minulla aina todella hyvin. Sen sijaan raakasuklaata sallin itselleni aina napostelufiiliksen yllättäessä ja olin ihan unohtanut kuinka hyvää se onkaan! Tosin kaikki raakasuklaat eivät todellakaan ole mielestäni hyviä, mutta CocoVin minttusuklaa ja Goji on mun pitkäaikaisia suosikkeja.

I have found raw chocolate again! I used to love it like two years ago and then I just forgot about it. I challenged myself not to eat candy for the next 5-6 months yet again, but I thought that it would be totally fine to eat raw chocolate every now and then. My favorite brand is Finnish CocoVi and their mint raw chocolate is to die for! 

P.S. Edelliset 5 x Favorites -postaukset löydät täältä!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *