Jewelry Obsessions

trending-jewelry-celine-knot-van-cleef
En ole koskaan käyttänyt juurikaan koruja, mutta viime aikoina innostukseni koruja kohtaan on viimein herännyt. Haluaisin hankkia muutaman ajattoman “ikuisen” korun itselleni tässä jossain vaiheessa. Muutamista trendikoruista en koskaan erityisesti innostunut, mutta jokin aika sitten kiinnitin huomioni Célinen kauniiseen “solmu” -rannekoruun. Pitää ehdottomasti mennä hypistelemään sitä seuraavalla Pariisin reissulla. Toinen mieleinen korubrändi on Van Cleef & Arpels, jonka Alhambra – malliston korut ovat olleet unelmanani jo pitkään. Van Cleefin putiikki onkin vastapäätä hotelliamme Pariisissa, joten sinne pitää myös mennä ehdottomasti ihastelemaan. Mistä koruista te haaveilette tällä hetkellä?

P.S. Jos ette vielä ole katsoneet uudenvuoden  glitter -meikkitutoa, niin löydätte sen täältä. 

I have never been a fan of jewelry, but suddenly I have stated craving for some timeless pieces. The one from Hérmes (you all know the one with the H) was never my cup of tea, but I have caught my eye on the beautiful knot bracelet by Céline. I have also always been a fan of Van Clef & Arpels Jewelry, especially their beautiful Alhambra collection. Do you have any jewelry cravings at the moment? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Haidi December 30, 2015

  Mulle korut on aina olleet sellainen must juttu. Omistan atooppisen ihon, joten korujen tulee aina olla nikkelitestattuja ja mielellään aitoa hopeaa kultaa yms. Arjessa mulla kulkee useimmiten snön korut matkassa ja välillä ne on mukana juhlissakin! Viimevuonna matkustellessa matkaan tarttui muutamat kauan haaveilemani tiffanyn korut, yhdelle näistä kaulakoruista kaipaan korviksia, joten ne on haavelistalla ;D sain myös joululahjaksi Kalevalan lähde roosanauha korvikset, joten vastapainoisesti näille kaipaan kaulakorua :)

  Reply
  • Alexa December 30, 2015

   Musta tuntuu et korut just jakaa ihmiset, eli joko ei osaa olla ilman tai sitten ei juuri osaa käyttää. Mulla on välillä ollut joku kaulakoru kaulassa kuukausia putkeen, mutta kun kerran joutuu ottamaan pois, niin se unohtuu johonkin laukunpohjalle. Haluaisinkin muutaman itselleni tärkeän ja ajattoman kauniin korun, jotka kulkisi aina mukana. No pitää mennä Pariisiin ikkunashoppailemaan :) xx

   Reply
 2. MINNNA December 30, 2015

  Tosi nättejä ja ajattomia koruja on sulla tässä kuvina, mä tykkään myös!
  Joskus haaveilin tosta Cartierin rannekorusta, mutta en mä enää raaskisi sitä ostaa.

  Ootko koskaan harkinnut teettäväsi korun, jolloin tukisit kotimaista yritystä tai alan opiskelijaa? Itse alan opiskelijana korut ovat lähellä sydäntä ja haaveilen tulevaisuudesta, jossa tavallisten ihmisten ostoslistalla olisi pinten yrittäjien koruja eikä aina niitä Kalevala koruja. Tässä kohtaa muistuttelen itselleni, että You can be the change!

  Mä niin tykkään sun blogista, sillä aina aamuisin on jotain ihanaa luettavaa!! :-)

  Reply
  • Alexa December 30, 2015

   Joo sama. Mä myös haaveilin joskus Love -braceletistä, mutta jotenkin haiskahtaa se meininki, kun hinta oli muutamia vuosia sitten 2000€ ja nyt reilu 6000€ – how?! Itse asiassa teetettiin poikaystävän kanssa paikallisella kultasepällä vuosia sitten korut, mutta minä menin ja hävitin omani. Siinä varmaan hyvä syy siihen että ei ole vielä kosintaa kuulunut hahaha :D xx

   Reply
 3. Naomi December 30, 2015

  I like simple and delicate gold bracelets. It’s really something that I have to wear, otherwise I feel a bit naked. I have some Tara Style ones (it’s a swiss brand) and I would love having this Celine knot bracelet or the Juste un clou from Cartier.

  Reply
  • Alexa December 30, 2015

   Yeah me too! I need to check Tara Style’s website! xx

   Reply
 4. Tiia December 30, 2015

  Nuo Van Cleef & Arpelsin Alhambra-korut on todella upeita, sääli että pienimpienkin hinnat liikkuu tuhansissa. Nyt olen tyytynyt ko. merkin hajuveteen, mutta ehkä joskus vielä saan korunkin :)

  Reply
  • Alexa December 30, 2015

   Ah ne on ihania! Mä oon myös kiinnostunut niistä hajuvesistä, pitänee käydä nuuhkimassa sitä Vaniljan -tuoksuista. Muistelin että hinnat ovat vielä kovempia, mutta huomasin että edullisin Alhambra -käsikoru lähtee reilulla tuhannella. Ei sekään nyt toki edullinen ole, mutta halvempi mitä muistin! :) No ehkä hyvä huomenlahja sitten joskus ;) xx

   Reply
 5. Miiamari December 30, 2015

  Haaveilein timanttisormuksesta ja mua naurattaa itseenikin :D

  Mutta varsinainen asiani on: nyt vasta katsoin glitter-tutoriaalin ja kiitos siitä! Oot kyllä aivan älyttömän hyvä meikkamaan ja tekeen näitä tutoriaaleja!

  Reply
  • Alexa December 30, 2015

   No mun mielestä haaveilu on erittäin ok ;) Jeee kiva kun katsoit, kiitos siitä! xx

   Reply
 6. Poshnessary December 30, 2015

  Beautiful pieces!! Love that finally a fashion blogger does a great jewelry post with high-end jewels.

  Kisses from http://poshnessary.com

  Reply
 7. Katja December 30, 2015

  Hei! Lähetään viestin päivää ennen. Hyvää Uutta Vuotta ja onnea vuodelle 2016 <3
  /Katja

  Reply