10 x VIIKONLOPPU KUOPIOSSA

Miten ihana kesäviikonloppu olikaan! Lähdettiin tosiaan perjantaina porukalla Kuopioon Vilman luokse viikonlopun viettoon. Sää oli läpi viikonlopun ihan mieletön, eli Kuopio oli todella parhaimmillaan – ehdottomasti yksi Suomen ihanimpia kesäkaupunkeja! Käytiiin muutaman tunnin saaristoristelyillä lauantaina, muuten vaan nautittiin olostamme terassilla hengaillen ja grillaten. Somet unohtu hyvässä seurassa ihan täysin ja siitä syytä kameran rullasta löytyi pitkälti vaan muutama hassu ruokakuva. Tällaisia “aivot narikkaan”-viikonloppuja tulisi olla kesässä useampia! Suunnitellaan jo kovaa vauhtia syysreissua Kolille, eli jos on sinne jotain vinkkejä niin antakaahan tulla. Nyt on taas hurjasti energiaa ja hyvää fiilistä kohti uutta viikkoa!
Such a lovely summer weekend in Kuopio! One of my closest friends lives there, so it was so nice to visit her once again. The weekend was all about relaxation, we actually spent most of our time at their terrace chilling. We should organise more weekends like that! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Elin July 16, 2018

  Ihania kuvia!❤️ Onko sulla jotain rafla/kahvila/brunssi vinkkejä Kuopioon muuten?

  Reply
  • Alexa July 16, 2018

   Kiitos! ❤️ Enimmäkseen syötiin vaan kämpillä, mutta hyväksi havaittuja; Ehta, Hanko Sushi ja Morton! ❤️xx

   Reply
 2. Emmi July 16, 2018

  Ihania kesäkuvia! Kuopio on kyllä hieno paikka! 😌 Koli on ihan huippu paikka ja must kokemus! Siellä on tullut käytyä talvella spassa ja lumikenkäilemässä ja kesällä patikoimassa ja marjassa :) suosittelen ehdottomasti, maisemat ei kyllä parane!

  Nyt on tullut kuunneltua pari päivää ekaa kertaa sun ja Lindan podia, oon vaan naureskellut kotona ääneen, ootte kyllä niin hauskoja ja jutut loistavia 😊! Mukavaa kesää!

  Reply
  • Alexa July 17, 2018

   Hei ihanaa että oot tykännyt, kiitos! 😍 Ja Kolille on tosiaan päästävä! xx

   Reply
 3. Kuulostaa ihan täydelliseltä. Me juhlittiin yhden veljen ripille pääsyä ja samaan syssyyn toinen veli sai toisen lapsensa. Minusta tuli tuplatäti. ✌

  Reply
  • Alexa July 17, 2018

   Voi onneksi olkoon! 😍🙏 xx

   Reply
 4. Maija_ July 17, 2018

  Ihania kuvia tutuista maisemista ja niin mukava kuulla että viihdyitte Kuopiossa, sää kyllä suosi ihan täysillä! :)
  Koli on kyllä kans upea, siellä tulee kyllä sellainen olo että vitsi miten Suomessa on upeita paikkoja! Suosittelen kylpylää (ei ehkä la-illasta tosin ihan rauhallisin, itse menisin ehkä ennemmin vaikka heti sunnuntaina aamusta) ja ehdottomasti ulkoilua upeissa maisemissa! Myös issikkavaelluksista olen kuullut paljon hyvää, mikäli uskaltaudutte kokeilemaan. Koli on tosiaan ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! :)

  Reply
  • Alexa July 18, 2018

   Kiitos vinkeistä! 😍🙏 xx

   Reply
 5. Vilma Emilia July 19, 2018

  Itse olin juuri poikaystävän kanssa Itä-Suomen roadtripillä, jonka aikana pysähdyimme mm. Kolille yhdeksi yöksi. Paikka oli ihana, ja suosittelen tekemään pienen patikoinnin etenkin ilta-auringossa, sillä näkymät Ukko-kolilta ilta-auringossa olivat ihan mielettömät! Ja ihmisiäkään ei ollut siihen aikaan enää niin paljon. :)

  Reply
  • Alexa July 19, 2018

   Oi vitsi! Pitää kyllä ehdottomasti mennä! 😍🙏 xx

   Reply