Wedding Talk

Kun kerran mun “häitä” googlaillaan niin paljon, niin ajattelin vähän paljastaa mieltymyksiäni juuriki häihin liittyen. Translation down below!

wedding4
1. Olemme olleet 5 vuotta yhdessä, mutta emme ole vielä kihloissa.

2. Haluan pienet ja intiimit häät. Mun lähisuku on todella pieni, enkä halua kutsua ketään jonka kanssa en ole oikeasti tekemisissä.

3.Häämatkakohde olisi tietysti joku kliseinen esim. Seychellit tai Bora-Bora.

wedding2
4.En välttämättä haluaisi kirkkohäitä. Olen aina jostain syystä kapinoinut perinteitä vastaan, ja  houkuttaisi pitää vihkiminen kauniissa puutarhassa.

5. Olen miettinyt että olisi hauskaa pitää häät musta-valkoisella teemalla. Minua ei haittaisi vaikka vieraat pukeutuisi valkoiseen. Kulta / messinki olisi tietysti loistava tehosteväri.

6. Tiedän jo paikan jossa haluan viettää häät, mutta en aio paljastaa sitä ennen häitä. Eli saatatte joutua odottelemaan joitakin vuosia haha!
wedding3
7. Unelmien hääkimpussa olisi valkoisia pioneita.

8. Mulla on ollut sama unelmahäämekko jo neljä vuotta. Löydät sen tästä vuoden 2012 postauksesta.

9. Vilma P. on ottanut minusta kaikista onnistuneimmat kuvat, joten Vilma olisi varmaankin paras hääkuvaaja meille.

10.Odotan sitä päivää todella paljon!

wedding1
Photos: Pinterest

People have been googling my “wedding” so much, so I thought that it would be fun to share 10 wedding related facts / dreams about me.

1. I have been together with my boyfriend for over five years, but we aren’t engaged yet. 
2. I want to have a small and intimate wedding. I have a small family and just a bunch of close friends.
3. A dream honeymoon location would be the Seychelles or Bora Bora.
4. In Finland it’s common to get married in a church. I have never been into traditions like that, so I have been thinking about throwing the ceremony in a garden. 
5. I have been dreaming about black and white theme wedding with a hint of gold. I wouldn’t mind if the guests were wearing white. 
6. I already know the dream location for the wedding, but I’ll keep it a secret. 
7. My dream wedding bouquet would be full of white pionies. 
8. I have had the same dream wedding dress for at least four years now. You can check the dress (here!) from my old post from 2012. 
9. Vilma P. has taken the favorite portraits of me, so she would be the perfect choice for a wedding photographer. 
10. I’m looking forward to the big day! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Ansku March 21, 2015

  Minäkin haaveilin pioneista hääkimppuuni, mutta koska menimme naimisiin tammikuussa, niitä olisi ollut hankala saada. Itse koin hyväksi ideaksi, että häihin kutsuttiin vain ne tärkeät ihmist, joiden kanssa olin ollut tekemisissäkin. Eipähän kulu se arvokas aika väärille tyypeille, koska kaikkien kanssa ei muutenkaan ehdi kunnolla jutella.

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Nimenomaan, juuri näin! :) xx

   Reply
 2. Milla March 21, 2015

  Ihana postaus! :) Ja en tiedä yhtään mistä tää johtuu, mutta mä pystyn jotenkin näkemään mielessäni, millaiset häät mahdollisesti järjestäisit, varsinkin nyt kuvailusi jälkeen :D Jotenkin näin blogiasi lukeneena tuntuu, että sulla vois olla sellaiset elegantit ja tyylikkäät, mutta kuitenkin äärimmäisen lämminhenkiset häät.

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Ihana kommentti haha! :) xx

   Reply
 3. ey March 21, 2015

  Oii nämä jutut ovat aina yhtä ihania!
  Onko tämä postaus kenties pieni vinkki sinne miehesi suuntaan ;-)?
  Haha pakko kertoa tässä samalla myös että olen itse lukenut blogiasi sen ensimmäisistä kuukausista lähtien ja muistan aikoinaan kuinka haaveilin että itsekin löytäisin sen unelmien prinssin jo, ja miten kävikään, löytyihän se ennen kuin olin täysi-ikäiseksi tullut. Meillä on myös lähemmäs vuosikymmen ikäeroa miehen kanssa joten naurattaa aina kun mietin että ihanaa että ei tarvi odottaa ehkä niin pitkään hääkellojen soittoa kun mies on jo vähän vanhempaa mallia (olen kyllä kunnon creepster) :D! Itsellenikään ei tullut edes mieleen naimisiinmeno kuin juuri vasta sen jälkeen kun miehen tapasin..!

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Ihan huippua! Asioilla on tapana järjestyä :) xx

   Reply
 4. Miss Dior March 21, 2015

  Moikka :) sitten kun menette naimisiin, niin odotan tosi paljon että kirjoittaisit hää-blogia :D häihin valmistautuminen kuitenki vaatii niin monta kuukautta. Niin olisi kiva olla mukana myös kun valitset kukkia, lautasia, kakkua yms :)

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Eiköhän se onnistu! :) xx

   Reply
 5. katja March 21, 2015

  :) Ekaksi suuret kehut blogista, taso vaan paranee vuosi vuodelta, niin kuvien kuin muunkin sisällön. Täällä tuntuu nyt olevan kiva balanssi asunto- asukuva- ja muiden postausten välillä, kaikkea just sopivasti! Piti vielä erikseen kiittää siitä miten avoin ja rehellinen olet asioista, tuntuu että hirveen monissa blogeissa harrastetaan kaikkea mystiikkaa ja clickbaittausta juuri tällaisilla postauksilla mutta kuten Tukholma-postauksenkin kanssa, kerrot ihan suoraan että haluaisit vaan yksinkertaisesti kokea yksin asumisen ja tässä sanoit suoraan että häät eivät vielä ole ajankohtaiset mutta suunnitelmia löytyy jo. Ihan turha antaa ihmisille hirveästi syytä spekuloida kun voi vaan olla avoin, siitä saa kommenttiboksiinkin hyvää fiilistä ja keskustelua kun se ei täyty vaan tungettelevista kysymyksistä. Saakohan tästä avautumisesta nyt mitään selvää :-D No anyway piti vaan kehua kun tuntuu että monissa blogeissa on hirveää vihjailua jotka sitten johtaa niihin keskustelufoorumien juorukeskusteluihin. Pisteet sulle siis :)

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Voi kiitos kehuistasi! Ihanaa että luet ja kiva että kommentoit. Nimenomaan kanssakäyminen lukijoiden kanssa on tämän duunin suola! Kiva kuulla että arvostat myös rehellisyyttäni. Pyrin olemaan täällä ja muutenkin elämässä aina suora ja rehellinen. Joskin välillä tuntuu että sekään ei riitä, sillä jäätävää spekulaatiota saa aikaiseksi vaikka ihan rehellisesti kertoisi miten asiat on :D Mutta se nyt kuuluu asiaan ja siihen on tottunut! xx

   Reply
 6. Vilma March 21, 2015

  Haha ei vitsi miten puskista tuli toi 9. kohta. Luin normaalisti sun postausta ja piti pari kertaa lukea toi hääkuvaus lause… :D Haha ihana Alexa. <3 Olisi kunnia, ja ottaisin teidän hääkuvat enemmän kun mielelläni!!! ;)

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Eikä ihan sika hyvä :D Oot paras! <3 xx

   Reply
 7. Maria March 21, 2015

  Mä niin näkisin teidän häät jossain rannalla. Liehuva mekko ja paljain jaloin. Vain te kaksi ja tärkeimmät ihmiset.

  Reply
 8. Siw March 21, 2015

  Häiden suunnittelu on kyllä ihanaa!! Itse olen reilun vuoden saanut jo omia häitä suunnitella (who am i kidding, olin suunnitellut puolet asioista jo reippaasti ennen kihlausta xD) ja häät kurkistelevat jo kahden kuukauden päässä a-p-u-a!

  Ja ihanilta kuulostavat muuten sun mietinnät, jonkin verran saman suuntaista mitä meillä. Valkoisia pioneita tulee olemaan myös mun kimpussa, tosin luultavasti valkoisten neilikoiden kaverina. Valkoista valkoista valkoista joka paikassa, ruusukultaisilla/kultaisilla yksityiskohdilla :)

  Reply
  • Alexa March 21, 2015

   Voi kuulostaa ihanalta! Ihan mielettömästi onnea ja nauti järjestelystä ja ihanasta päivästä :) xx

   Reply