10 things about me

uutinen

1. Poikaystäväni mielestä ärsyttävimmät piirteeni on: äänekkäästi pureskeleminen, tietokoneen raivos naputtelu, ja märät pusut. Huonosti on kaverilla asiat haha!

2. Meillä on muutosta lähtien ollut käytössä Clas Ohlsonin jättimäinen pyykinkuivausteline (maksoi ehkä 10€). Se on tällä hetkellä täysin rikki, mutta käytämme sitä edelleen… Voisi ehkä ostaa seuraavaan asuntoon uuden ja kenties paremman ratkaisun?

3. Ala-asteella mun suosikkikauppa oli Europe House. Ostin sieltä ties mitä härpäkettä, mutta ikinä en unohda sieltä ostamaa neonlamppua. Päätin nimittäin 8-vuotiaana vaihtaa sen valaisimeeni itse (töpseli seinässä, valot päällä totta kai), ja sain siitä aivan hermottoman sähkärin, hups.

4.Maraboun Oreo-suklaa on ehkä parasta mitä tiedän. Vedin sitä taas Tukholmassa kaksi levyllistä, ja enemmänkin olisi uponnut! Toivon että sitä ei ikinä tule Suomeen myyntiin, tai mulle käy huonosti!

5. Karkkiteemalla jatketaan, nimittäin mun suosikkikarkki Makuunissa on ehkä se ällöttävimmän näköinen karkki. Se on puoliksi vaaleanpunainen ja puoliksi musta, iso ja hieman vaahtoinen (?). En kuollaksenikaan muista sen nimeä, mutta sen sukulaiskarkki on mustekala.

6. Rakastan Leijonan Luola -ohjelmaa, ja etenkin sitä jenkkiversiota. Kyse on siis telkkariohjelmasta, jossa yrittäjät esittelevät ideoitaan ja hakevat sijoitusta. Ohjelma on todella viihdyttävä, ja parhaillaan myös inspiroiva.

7. 90-luvulla MTV oli ehdottomasti suosikkikanavani! Siihen aikaan ei ollut Youtubea, ja MTV:lta näkyi pelkästään musiikkivideoita (toisin kuin tänä päivänä). Pystyin viettämään tunteja vain musiikkivideoita tuijotellen, ja kaikki top-ohjelmat olivat erityisesti mun mieleen.

8. Aloitin tällä viikolla Kayla Itsinesin treenit, kun moni niitä on niin kovasti kehunut. Kaipasinkin kovasti jotain uutta treenisaralla, ja Kaylan treenit ovat simppeleitä, monipuolisia ja super tehokkaita. Plussaa siitä että suurinosa treeneistä tehdään oman kehon painolla, joten ylimääräisiä painoja ja laitteita ei juurikaan tarvita.

9. Mun ‘guilty pleasure’ on Keeping Up with the Kardashians – ohjelma, ja kaverit jaksaa aina heittää siitä läppää.

10.Mulla ei ole tällä hetkellä mitään materiaalihimotuksia, olen tyytyväinen valikoimaani.

1.My top 3 annoying features according to my boyfriend : chewing loudly, typing loudly and giving wet smooches.
2. We have an ugly drying rack in our living room. We bought it two years ago (for about 10€) and it’s broken, and we are still using it. I guess we have to figure out a better solution for the next apartment.
3. Europe House was my favorite shop when I was around 8 years old. The shop doesn’t exist anymore, but they sold basically everything that’s unnecessary and colorful.
4. Marabou’s Oreo chocolate is probably the best eatable thing I’ve ever tasted.  Thank God they don’t sell it in Finland!
5. My favorite “Pick’n’Mix” candy is probably the ugliest candy ever. It’s big and it’s a mixture of raspberry and licorice.
6. One of my favorite TV shows is Shark Tank. It’s so entertaining an inspiring.
7. In the nineties I was a huge fan of MTV. Back in the days there were just music videos and I could just watch them for hours.
8. I started doing Kayla Itsines’ workout this week. I really wanted something different and I’m loving (and hating) it so far!
9. My guilty pleasure is to watch Keeping up with the Kardashians.
10. I don’t have any material cravings at the moment, I’m satisfied.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

27 comments

 1. sasha October 16, 2014

  Kayla’s trainings are amazing and very intense! I love it!
  Xx
  Sasha
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Me too! I’m really into quick workouts with high intensity, so thumbs up for Kayla! :) xx

   Reply
 2. Hanna Kovanen October 16, 2014

  Kaylan reenit on kyllä huippuja, mutta rankkoja myöskin. Niissä huomaa oman kehityksen ;)

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Vaikuttaa kyllä mielettömän hyviltä!:) xx

   Reply
 3. christine October 16, 2014

  hi alexa! i also start kaylas workouts this week – i’d love to read some updates of you, how it works for you and if you see any results :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Great, good luck with the workouts! I’ll keep you posted :) xx

   Reply
 4. Miia October 16, 2014

  Hauska postaus! Ja vitsit kun näytät ihanalta tuossa kuvassa kun hymyilet oikeen kunnolla! :-)

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Kiva kuulla! Näitä on niin vaikea aina keksiä, kun omat jutut tuntuu aina niin “normaaleilta” haha :) Joo siis toi oli aito tilannekuva kesken asukuvasessareita, just hauska haha! :) xx

   Reply
 5. Anna October 16, 2014

  Haha…I have the same problem with the loud typing…my boyfriend always complains about it…

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Hahah so we are into aggressive typing :D xx

   Reply
   • Anna October 16, 2014

    Haha…totally!!! Sometimes I feel sorry for my co-workers, who have to stand this 8h a day…

    Reply
 6. Anniina October 16, 2014

  Haha nää on niin parhaita postauksia,tykkään! Onko siinä karkissa myös vähän keltaista?:D Ne on ihan parhaita!! Kukaan ei vaan ymmärrä miksi mutta nyt löytyi joku muukin niistä tykkäävä :D!

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Haha sika hyvä! Keksisimpä näitä lisää, tosin omat tavat tuntuu aina niin normaaleilta! Se missä on keltaista on just se sukulaiskarkki mustekala, ja sekin on oikeen hyvä. Mutta suosittelen kokeilemaan tätä vastaavaa joka on pikkasen isompi ja vaan pinkki-musta. Oon monta kaveria vastentahtosesti käännyttänyt sen faniksi haha! :) xx

   Reply
 7. emilia October 16, 2014

  Mistä katsot tuota Keeping up with the Kardashians?

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Googlaamalla löytyy toimivia jaksoja! Ei oo vähään aikaan tullut uusia, niin en oo katsonut :) xx

   Reply
 8. Emmi L. October 16, 2014

  Tää oli tosi kiva postaus! Ja omallekin kohdalle kyllä osui aika moni noista :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Jee kiva kuulla! :) Haha just hyvä! xx

   Reply
 9. Apua October 16, 2014

  Mä oon miettiny tot kaylan treenikirjan hankkimista mutta mietin paljonko täytyy hankkia kaikkia lisätarvikkeita ku jossain kuvis näky kaikkia penkkejä joitten välissä liikkeitä tehdään niin miten ne saa soveltumaan koti oloihin..?

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Hmm joo! Penkkejä (kaksi tuolia käy hyvin), parit käsipainot (täytettyjä vesipulloja voi hyödyntää) ja hyppynaru tulisi hankkia. Luovaksi vaan haha! :) xx

   Reply
 10. Sara - Window On My Wardrobe October 16, 2014

  Fun to read Alexa! What is it with those silly home appliances like a cheap cleaning rack that you just can’t seem to throw away until you find a proper solution :D I have the same thing going on in my home. We are going to build a dressing room, bit I’m still not sure about the final design, so until now we are still using out old wardrobes that we actually need to tape together in so it wont fall apart :D it looks ridiculous, but I think it’s such a waist of money to buy something when you know that’s not really what you want :)

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa October 16, 2014

   Haha exactly that’s so true! I hope that I’ll find a proper solution for it in the future! :D xx

   Reply
 11. nea October 17, 2014

  Ah oreo marabou kuulostaa unelmalta…. Maksaako siis toi Kayla Itsinesin treeni ohjelma jotain?

  Reply
  • Alexa October 17, 2014

   Joo se on niin hyvää! Kyllä, treenin voi ostaa netistä n. 70 dollarin hintaan ja sen jälkeen ohjelman voi ladata tietokoneelle. Lähetän treenit aina puhelimeen, niin niitä on kätevää selailla salilla. Tohon pakettiin kuuluu siis 12 viikon intenssiivinen treeni :) xx

   Reply
 12. Marta October 17, 2014

  I’m just like you when it comes to guilty pleasures – Kardashians all the way!

  Reply
  • Alexa October 17, 2014

   Haha thumbs up for that one! :D xx

   Reply
 13. Laura October 18, 2014

  Heippa! En ole varmaan koskaan kommentoinut tänne mitään, mutta nyt oli pakko. Mä olen täysin hullaantunut Maraboun dominokeksisuklaalevyyn, voisin kuvitella sen olevan samankaltainen Oreon kanssa? Sitä voi kans syödä yhdeltä istumalta kokonaisen levyn verran ilman että tulee edes kovin huono olo! En tajua, olen aina ollut suklaanhimoinen mutta tää menee jo omaan luokkaansa :D Kannattaa maistaa ;)
  Mutta nyt kun kerran kommentoin, niin samaan syssyyn kiitän tässä ihanasta blogista :) Ja ihanaa syksyn jatkoa!

  Reply
  • Alexa October 18, 2014

   Voi kiitos ihana! :) Haha mulle se dominosuklaa oli pettymys… Suosittelen kokeilemaan Oreoa, jos siihen maailmalla törmäät – se on PARASTA!! :D Voisin lähtee Ruotsiin jo pelkästään sen takia :D Toivottavasti Maraboun edustajat ei lue mun blogia, sillä lihoan muodottomaksi jos se tulee Suomen markkinoille :D xx

   Reply