10 Things About Me

alexa-dagmar

1.Nälkäkiukku. Pidän hyvää huolta siitä että saan ruokaa 5-6 kertaa päivässä tasasin väliajoin. Ystäväni ja perheeni ovat aina yhtä huvittuneita siitä kuinka kireäksi pinna menee, jos verensokerini laskee liian alas.

2.Suosikkinäyttelijäni on Matthew Mcconaughey. Hän osaa olla aina niin charmikas ja hyvällä tavalla vähän ärsyttäväkin. Katson aina tämän klipin suosikkileffastani jos haluan piristää itseäni.

1. I’m cranky when I’m hungry. So i’m trying to eat 5-6 times a day small portions. 

2. My favorite actor is Matthew Mcconaughey, he is so charming and funny. One of my favorite scenes is this one from The Wolf of Wall Street. 

alexa-dagmar3

3.Olen ollut jääkeikkofani ihan lapsesta asti. Meidän suvun miehet eivät niin välitä lätkästä, mutta kaikki naiset aina mummistä äitin seuraa jääkiekkoa. Tosin seuraaminen keksittyy lähinnä arvokisoihin, mutta silloin olemme hyvin tiiviisti jääkiekon parissa.

4.Varattiinkin liput Pietariin, että pääsemme katsomaan taas kisoja paikan päälle! On kyllä muutenkin upeaa päästä Pietariin ensimmäistä kertaa.

3.I have been a huge fan of ice hockey – since I was a little kid. My mom and my grandma also follow ice hockey. 

4.We just booked tickets to Russia to watch the IIHF World Championships in May.

alexa-dagmar2

5.Olen maailman huonoin petaamaan! Siis asettelemaan peittoa ja tyynyjä kauniisti. Siinä on ehdottomasti vielä opeteltavaa.

6.Olen käynyt kahdesti ennustajalla. Molemmat olivat täysin extempore -ideoita, mutta kumpikaan kokemus ei ollut mitenkään erityinen. Arvailut ja luonteenpiirteiden kuvailemisen menivät aikalailla mönkään.

5.I’m really bad at making the bed. I just don’t know how to fix the pillows nicely haha. I’m trying to learn!

6.I have met with fortunetellers twice. It didn’t go so well! Neither of them didn’t know a thing about me haha.

alexa-dagmar4

7.Rakastan “Shark Tank” -ohjelmaa. On super inspiroivaa nähdä yrittäjien ja keksijöiden innovatiivisia ideoita ja tutustua sijoittajien elämään. Mark Cuban on mun mielestä ihan super karismaattinen!

8. En ole koskaan lihonnut vaatekokoa. Ihmettelen asiaa itsekin, sillä joskus treenikärpänen puree enemmän ja joskus vähän vähemmän. Ehkä perus ruokavalio on vaan hyvässä kunnossa ja aineenvaihdunta toimii kyllä kiitettävän hyvin.

7. I love Shark Tank TV serie. It’s so inspiring to see all the ideas and hear the thoughts of the investors. I love Mark Cuban! He is so charming. 

8. Since growing up, I have always fit the same clothing size. It’s weird because sometimes I’m more into healthy eating and exercising and sometimes I just want to take it easier. Well, I have noticed that I have a pretty great metabolism at least.

alexa-dagmar5

9.Kannatan perustuloa. (Täällä wikipedian artikkeli asiaan liittyen) Se vähentäisi huomattavasti byrokratiaa ja uskon että se elvyyttäisi nykyistä taloustilannetta.

10. En ole festari-ihminen. Nuorempana festareita ja keikkoja tuli kierrettyä ihan hurjasti. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin nostalgian kunniaksi osallistua ainakin yksille festareille!

9. I’m supporting the “Basic Income” system. 

10.I’m not into festivals. I used to love them when I was younger (like 14 years old), but now I’m just too old and boring for that stuff. But this summer I actually challenged myself to attend one festival at least.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

23 comments

 1. Anna Sofia March 25, 2016

  Ihanat kuvat! <3

  Reply
  • Alexa March 25, 2016

   Kiitos muru! :) Just haaveilen teidän landesta eilen! xx

   Reply
 2. jei March 25, 2016

  Hauskoja tietoja:D

  Kannatan perustuloa ehdottomasti, tai mitä tahansa vastaavaa jossa ihminen voi milloin tahansa tehdä muutamankin tunnin randomin työn /työvuoron pelkäämättä että se mahdollisesti romahduttaisi koko kuun muun tulon ja niin muodoin asumisen ja syömisen! Ja kun pystyisi ottamaan mitä tahansa työtä milloin tahansa, se taatusti olisi iso portti pysyvään työhön. Win win kaikille. Onhan kuitenkin nytkin perustuloa sosiaalituet asumistuet ym. mutta lyhytaikaisen työn tekeminen käytännössä silloin mahdotonta jos työttömäksi joutuu, byrokratia tuhoaa innon kun elääkin pitää… Hienoa että otit asian esille. Kuinka mahtavaa kivijalkaliikkeillekin olisi kun voisitte ottaa kiireapulaisia ym.tuntematta heti huonoa omaatuntoa ettei tarjota kokopäivätyötä saman tien.<3:)

  Reply
 3. Katariina March 25, 2016

  Kolmas kuva sinusta on aivan ihana!

  Reply
  • Alexa March 25, 2016

   Kiitos kovasti! :) xx

   Reply
 4. Luisa March 25, 2016

  Hei! Oisin kovin kiitollinen jos saisin sulta apua noihin jääkiekkoilijoiden Pietariin! Miten sait ostettua? Itse en ole löytönyt mitään sivua mistä voi erikseen lippuja ostaa ilman hotellipaketteja. Mistä siis itse ostit liput? :)

  Reply
 5. Maria March 26, 2016

  Shark Tank on minun ja tyttären lempiohjelma. Yhdessä katsotaan ja meillä on oma raati ruotimassa mikä meni pieleen, missä voisi kehittyä …..yms.

  Kävitkö Bangkokissa ollessasi siellä Addlerin myymälässä?

  Reply
  • Alexa March 26, 2016

   Joo sama :D Kävin! Siellä sai ihastella kyllikseen. xx

   Reply
 6. zxzxzx March 26, 2016

  Kauniita kuvia!

  Yllätyin ja ilahduin tuosta perustuloon liittyvästä kohdasta. Hyvä, Alexa! :*

  Reply
  • Alexa March 26, 2016

   Kiitos! Joo, normaalisti en ota poliittisiin asioihin kauheasti kantaa, mutta nyt ajattelin että miksipä ei. xx

   Reply
 7. Eliisa March 26, 2016

  Kiva postaus jälleen kerran. Perustulo on mielestäni vähän kinkkinen kysymys. Koulutus, kirjastot ja sairaanhoito ovat jo nyt lähes ilmaisia ihan kaikille suomalaisille – ja toki veroja maksetaan sitä varten paljon niin palkkatyöstä kuin/saattika yrittäjien puolesta.

  Silti koen hieman vieraaksi tällaisen automaattisen tulon yhteiskunnalta/verorahoista vaikkakin on aivan totta että byrokratiaa ja kannustinloukkuja pitäisi vähentää ja esim.yrittäjien sosiaaliturvaa vahvistaa. Perustuloa onneksi ollaan pian pienimuotoisesti pilotoimassa ja on mielenkiintoista kuulla sen vaikutuksista sitten pilotin jälkeen.

  Reply
  • Alexa March 26, 2016

   Kiitos, kiva kuulla! :) Hyviä pointteja sinullakin! Mielenkiinnolla odotan kyllä tota pilotointia! :) xx

   Reply
   • jii March 29, 2016

    Oliko kysymykseni perustuloon liittyen asiaton, kun sitä ei julkaistu? Kysyin perustelujasi sen kannattamiselle.

    Reply
    • Alexa March 29, 2016

     Mähän julkasin sen? Ja perustelut myös? :o Pitää kaivaa se jostain, sillä kirjottelin kyllä sulle pitkät pätkät! xx

     Reply
 8. Katja March 26, 2016

  Pietari on ihana! ja siellä on enemmän hienoja butiikkeja kuin Pariisissa :D venäläiset ovat niin rikkaita että haluaa ostaa vain kauniita merkkituotteita :D

  Reply
  • Alexa March 27, 2016

   Olen kuullut kyllä niin paljon hyvää Pietarista, can’t wait! :) xx

   Reply
 9. moan March 28, 2016

  Whats with the mouth ??!

  Reply
 10. Sara kallio March 29, 2016

  Tosi hyviä kuvia! Mutta tuo sun poseeraus vois tarvita kans vähän harjotusta. En sano pahalla mutta ei ole luonnollista, ja sun kasvojenpiirteet ei vaan sovellu tuohon. Hymyile enemmän! Mutta nyt olet kuin vahanukke, tai kala kuivalla maalla. Ei hyvä.

  Reply
  • Alexa March 29, 2016

   Nämä kuvat on otettu joskus vuonna 2015 elokuussa, kuten huomaa niin ei ole sormessakaan sormusta :) Tämän jälkeen olen yrittänyt harjoitella enemmän nimenomaan hymyilemistä, kannattaisi katsoa esimerkiksi tämänpäiväinen postaus. xx

   Reply
 11. IRINA April 2, 2016

  Alexa, welcome to Russia! My Country is beautiful!!! ♥

  Reply