10 Things About Me

_MG_4569
1. Mua on pyydetty tekemään realitya, mutta kieltäydyin. Se ei ehkä konseptina ole ihan mun juttu, enkä koe olevani tarpeeksi viihdyttävä. Se olisi varmasti kasvattanut blogia entisestään, mutta ei…

2. Puuhastelen koko ajan jotain ja mielessä pyörii sata ideaa. Kirjoittelen ajatukset ja ideat yleensä heti puhelimen muistioon ylös, jotta ne ei pääse unohtumaan.

3.Suosikkitapani rentoutua on nukkuminen ja treenaaminen. Jooga on myös ihan mieletöntä, sillä siinä mun on vain “oltava”, rauhotuttava ja keskityttävä hengittämiseen. Fiilis sen jälkeen on uskomaton.

4. Mulla on tapana sählätä kotona paljon ja tavaroita löytyy usein ihan vääristä paikoista. Poikaystäväni onkin luonut sanonnan “päivän paikka”, koska mun tavarat tuntuu aina olevan kateissa tai vähintään väärissä paikoissa. Esim. mittanauha saattaa löytyä meikkipussista ja kaukosäädin meikkilipastosta…

5. Jos saan projektin, niin haluan viedä sen mahdollisimman nopeasti loppuun. En koskaan jää odottamaan deadlinea, vaan paahdan niin täysiä että saan sen ajoissa valmiiksi.

6.Mitä enemmän matkustan sitä enemmän rakastan Helsinkiä. Tämä on vain niin mahtava kaupunki! Keskustassa asuessa kaikki paikat on kävelyetäisyyden päässä ja täällä vallitsee ihana rauha. Kaupunki kehittyy myös kovaa vauhtia eteenpäin ja uusia palveluita ja kauppoja tulee koko ajan lisää.

7. Seuraan blogini analytiikkoja joka päivä. Mun mielestä on tosi mielenkiintosta seurata niitä, ja koen että se auttaa mua kehittymään bloggaajana. Katson yleensä että miltä nettisivuilta tulee liikennettä blogiin (yleisimmät on tietysti Bloglovin, Google, Facebook, ja muut blogit), sillä sieltä huomaa helpoiten jos joku sivusto on maininnut blogin sisällössään lähiaikoina. Sitten tietysti että mitä postauksia selataan eniten ja kuinka kauan niitä luetaan ajallisesti. Hakusanoja selainen satunnaisesti, tässä yleisimmät: “alexa dagmar shopper”, “alexa dagmar meikkivideo”, “alexa dagmar banana bread” “alexa dagmar makuuhuoneen seinän väri”. 

8. Olen todella sinut vartaloni kanssa, enkä stressaa siihen liittyvistä asioista. En kuitenkaan aina ole ollut tyytyväinen kroppaani, ja siitä onkin niin paljon asiaa että kirjotan aiheesta oman postauksen pian.

9. En kaipaa vanhaa kotiamme. Joka kerta kun menen siitä ohi, niin ajattelen että “onneksi muutettiin”. Sinänsä outoa, sillä lähdin sieltä vähän haikein mielin. Kuvittelin jopa että tulisin ikävöimään sijaintia Fredalla, vaikka nykyinen kotimme on kivenheiton päässä sieltä. Ainankin tässä elämäntilanteessa viihdyn täällä ihan loistavasti, enkä voisi kuvitellakaan muuttavani esim. Eiraan tai Kaivariin. Ehkä mummona sitten!

10.Toivon salaa että taloyhtiöstämme vapautuisi vuoden päästä parvekkeellinen remppakuntoinen asunto, että pääsisi taas projektin pariin. Haluaisin taas vuodeksi 2017 uuden remppaprojektin, mutta toisaalta en haluaisi luopua tästä unelmataloyhtiöstä. No mutta onneksi siihen on vielä aikaa, eikä ole mikään kiire muuttaa pois.

1. I have been asked to do reality tv, but I wasn’t too excited about it. 

2.I’m constantly doing something and thinking about new ideas and projects. I’m always writing them down to my iPhone, just to keep them in mind. 

3. My favorite way to relax is working out and sleeping. Yoga is also a great way to relax and just focus on the exercise and breathing. The feeling afterwards is amazing!

4. At home I tend to put things into weird places and my boyfriend is so annoyed about it. 

5.When I’m working on a project I’m giving my 110% and working hard until it’s done. I’m never waiting deadlines, because it stresses me out. It’s easier to be effective right from the beginning and relax after its done. 

6.The more I travel the more I love Helsinki. It’s such a lovely small city, where everyone knows everybody.

7. I’m pretty obsessed with my blog statistics. I’m following them every single day, just to be updated about what’s going on. It’s the most important tool for me to develop as a blogger. I usually check the referrals traffic, which posts gets more hits and how much people spend time on my blog. 

8. I’m really satisfied with my body and I don’t stress about it. I have had issues with self-image when I was younger and I’ll definitely write a whole post about it. 

9. I’m not missing our previous home and I’m surprised by it. When I’m passing by the building I rather  feel relieved. We have a great feng shui in our current home and I just love the location and the building. We have arranged a couple of parties as well and the neighbors have never complained about anything. That’s pretty nice!

10. I’m actually dreaming about getting a larger apartment with a balcony from the same building in the future. I’m already craving for a new project!

Photo by: Maria Hästbacka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Sasha October 27, 2015

  I loved reading this! It would be so fun to watch you in reality tv :D although I can understand why you turned it down
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   I’m glad you enjoyed the post! :) Well never say never haha! xx

   Reply
 2. Sofia Kontro October 27, 2015

  Voi, että jäi kutkuttaa toi reality sarja !:D Olis ihan huippua saada jostain bloggaajasta oma tv-sarja tai varsinkin susta! Mutta niin onhan siinä hyvät ja huonot puolensa, ymmärrän kyllä mikset lähtenyt leikkiin mukaan. Jään myös mielenkiinnolla odottamaan tekstiä omasta kehonkuvastasi!:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   Eikä haha :D Nooo en sano “ei koskaan”, mutta konsepti pitäisi olla aika hyvä että lähtisin messiin! xx

   Reply
 3. Ivetka October 27, 2015

  Hi Alexa, that post about self image would be so great right now! Fingers crossed for all your plans, I know they’ll materialize one day ;-).

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   Coming up! ;) Thanks you! xx

   Reply
 4. El October 27, 2015

  Mikä reality? Voitko antaa ees vinkin? ;)

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   Ei sitä sit koskaan tehty kun oikeet tyypit ei lähteny mukaan :) Mutta ei siis mikään kilpailu tms., vaan sellanen “The Hills” -tyylinen, joka ei ehkä toimisi ihan Suomessa. xx

   Reply
 5. Sini October 27, 2015

  En ois osannut yhtään arvata että oot noin kova ideoimaan! Olisi tosi kiinnostavaa joskus kuulla millaisia ideoita sulle putkahtelee mieleen ja toteutatko niitä.

  Ihan hyvä päätös ettet tositelkkuun mene! Ei vaikuta sellaiselta maailmalta josta normi ihminen nauttisi :)

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   Haha mä otan ton loukkauksena :D Vitsi vitsi! Ei mutta oon tosi kova ideoimaan, se on parasta. Ja olen myös kova toteuttaja! Yleensä nämä jutut liittyy duuniprojekteihin, kuviin, postauksiin – mitä tahansa. En pystyisi postaamaan 40-50 postausta kuussa ellei ideoita riittäisi! Ja siis kiinnostavia juttuja on tulossa ens vuonna ;)

   Joo ei kyllä toistaiseksi kuulu mun haaveisiin toi tosi tv -juttu. En tosiaan sano ei koskaan, jos joku mahtava konsepti tulee joskus vastaa. Mutta ei just nyt! :) xx

   Reply
 6. Márcia October 27, 2015

  I love that you say you’re happy about your body. It’s interesting how we always hae a distorted image of ourselves. Yesterday I was aproached by this cutest older lady that felt the need to tell me how beautiful she thought I was. Just made my day.

  Reply
  • Alexa October 27, 2015

   Aww that’s so awesome! People should always compliment each other when they feel that way :) xx

   Reply
 7. Sanna/Beauty Box October 27, 2015

  Tämän tyylisiä postauksia on aina yhtä hauska lukea. Todella kaunis kuva! :)

  http://www.beautyboxblog.com/

  Reply
  • Alexa October 28, 2015

   Ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 8. papukaisa October 28, 2015

  Hahaha, mulla tuli heti mieleen joku Paradise Hotel/Viidakon Tähtöset (vai onko se Tähti?) tyyppinen jäätävä reality mihin en todellakaan näkis sua. Mut joku tollanen The Hills meininki ois varmaan siinä mielessä ok et se pyörii aika “normaalin” arjen ympärillä. Mut siis ymmärrän ettet lähtenyt.
  Mulla on tasan kaksi realityä joihin voisin kuvitella meneväni: Amazing Race (jos se tulis joskus suomeen), mä tiedän jo kenet kaverin ottaisin aisapariksi (ja me niin voitettais se!) ja sit ehdottomasti Tanssii Tähtien Kanssa. Aika moni kaveri harrasti pienenä kilpatanssia ja se on sellanen mikä mua on vähän jäänyt kaiveleen, ettei mulla siihen ollut mahdollisuutta. Ois niin ihanaa oppia tanssiin hyvin, ja on niissä puvuissa vaan jotain maagista – vielä kolmekymppisenkin silmin. :)

  http://mminimalisticss.com

  Reply
  • Alexa October 28, 2015

   Haha joo never ever tollasiin realityihin :D Mutta joo Amazing Racen tai Tanssii tähtien kanssa ois mullekin ihan ok! Tosin en oo mikään maailman paras tanssija, joten siinä ois varmaan muilla naurussa pidättelemistä :D xx

   Reply
 9. Jo October 28, 2015

  Beautiful b&W pic. You are pretty much a workaholic target oriented. Sounds efficient, but stressing, dont worry the more you age, the less you stress and learn to relax. :)

  Reply
  • Alexa October 28, 2015

   Yeah I know, I’m a bit workaholic, always has been. I’m trying to learn to relax more little by little… :) Thank you for being so sweet! xx

   Reply