10 Things About Me

MG_193151. Mut kuvattiin Hel-Looksiin kun olin 13-vuotias. Kuvan löydät täältä. Olin aikamoinen ernu niihin aikoihin! Käytetäänkö muuten tota sanaa vielä? Törmäsin itse asiassa eilen Liisa Jokiseen ja se mimmi vielä muisti mut ja sen räntäisen kuvaushetken kymmenen vuoden takaa!

2.Chandler on mun ihan lempparihahmo Frendeistä! Löytyykö muita Chandler -faneja?

3.Mun inhokki sanoja on pössis, pöhinä ja makustella. Hypistellä kuuluu myös tohon kategoriaan, mutta mun on myönnettävä että käytän sitä myös itse joskus.

4. Olen aika pakkomielteinen numeroista. Tarkistan blogin analytiikat vähintään 5-10 kertaa päivässä ja panikoin jos luvut ei miellytä. Tämä on myös syy siihen miksi en koskaa punnitse tai mittaa itseäni! Parempi olla tietämättä haha!

5.Likasin mun YO-lakin ennen lakitusta. Menin sitten nöyränä ostamaan omilla rahoilla uuden… Nolo!

6. Mun nuoruudenihastuksia oli Markus Pöyhönen, Mikael Forsell ja Sami Lepistö. Olen selkeästi ollut urheilijoihin päin!

7. Olen viime aikoina ollut super koukuttunut suklaakuorrutteisiin riisikakkuihin! Ne on niin hyviä, etenkin ne luomut mitä saa Kampin K-kaupasta. Välillä olen joutunut metsästämään niitä useastakin kaupasta himon iskettyä. Nam!

8.Hotellin siivoja on yllättänyt mut kaksi kertaa alasti. Kerran Lontoossa ja toisen kerran Miamissa. Juoksin molemmilla kerroilla piiloon ja  siinä oli mulle ja siivojalle ihmeteltävää!

9. En haluaisi asua NYC:issa, Pariisissa tai muussa suurkaupungissa. Tukholma ja Helsinki on oikeastaan ainoita kaupunkeja joissa voisin kuvitella asuvani lopun elämää.  NYC:issa on aina kiva käydä, mutta asuminen niin kaukana perheestä ja niin hirveessä vilskeessä ei houkuttele.

10. Mulla ja mun äidillä on tosi rennot ja kaverilliset välit. Yleensä soitan aina äidille ensimmäisenä oli sitten kyseessä hyvät tai huonot uutiset. Voimme puhua ihan kaikesta keskenämme ja meillä on todella samanlainen huumorintaju. Omena ei ole tosiaan kauas puusta pudonnut!

1. I was featured in a popular street style site when I was thirteen. I was such an emo kid. You can find the picture here! I actually bumped into the photographer yesterday and she even remembered my name and the whole photo session. So crazy, it was almost ten years ago! 

2. Chandler is my favorite character from Friends. He is so adorable! Are there any other Chandler fans?

3.  I don’t like the following Finnish words: pössis, pöhinä and makustella. There’s no way I can translate them, but trust me they sound so dumb. 

4. I’m pretty obsessed with numbers. I check my blog analytics 5-10 times a day and I panic if I’m not satisfied with the numbers. That’s why I never weight myself, it’s better not to know when it doesn’t matter at all. 

5. I smutched my graduation hat before the actual ceremony. How ridiculous is that! I needed to buy a new one with my own money of course… 

6. I used to have a crush on Markus Pöyhönen, Sami Lepistö and Mikael Forssell (Finnish athletes) when I was little. 

7. I have been so obsessed with chocolate covered rice cakes lately! Yummmm. 

8. I have been surprised naked by a hotel maid twice, once in Miami and once in London. I hid the both times, it was so awkward! 

9. I wouldn’t like to live in NYC or Paris a long period of time. I actually can see myself living in Helsinki or Stockholm the rest of my life. I just love Scandinavia and the cozy atmosphere. 

10. I’m really close to my mom and we are like best friends. I also call to my mom first, whether it’s good or bad news. We have the same sense of humor and we are pretty much alike. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

32 comments

 1. Sara V May 21, 2015

  Chandler Bing ! Oot varmaan ainut mun lisäksi nyt jonka tiedän tykkäävän siitä hahmosta ! :-D

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   Hahah JES! :D xx

   Reply
   • Mari May 21, 2015

    Toinen Chandler-fani, se on HUIPPU!! :D

    Reply
    • Alexa May 21, 2015

     Jess! :D xx

     Reply
    • suvi May 21, 2015

     MÄ RAKASTAN CHANDLERIA! :D Ihana kuulla etten oo ainoa! hah!

     Reply
     • Alexa May 21, 2015

      Haha noni sika hyvä :D Koska mun kaverit aina dissaa mua! xx


     • Hanna May 21, 2015

      Minä myös!! Chandler <3 En tiedä olenko itsekin hieman vajaa, mutta minusta Chandlerin vitsit ovat oikeasti hauskoja :D Piru vie, että Monica ehti ennen minua ;D


     • Alexa May 21, 2015

      Hahah no niinpä! :D xx


 2. Ansku May 21, 2015

  Mikä on ernu??? :D

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   Ernu = erilainen nuori :D Se oli kova sana “silloin kun minä olin nuori” ja kuvasti just sellaista tyyliä että pakko näyttää erilaiselta kun muut :D xx

   Reply
 3. Paula May 21, 2015

  SWEETLORD tota HEL-looksia XD en oo koskaan kuullu sanaa “ernu”, mutta se kyllä kiteytyi tohon kuvaan! Oot ehkä ihan vähän muuttunut ;)
  Mä tunnustaudun Chandler-faniksi myös :D ne tyhmääkin tyhmemmät jutut vaan uppoaa!
  Ja sama homma täälä myös ton äiti-jutun kanssa :) Tänäkin aamuna oon soittanu sille jo kahdesti eikä kello oo vielä ees 9 :D se vaan tietää kaiken kaikesta ja on maailman ihanin. En tiiä mitä tekisin ilman äitiä <3

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   No vähän oon muuttunut joo :D Melkeen 10 vuotta, syytäkin muuttua haha! Chandler on niiiin ihana, harmittaa että Matthew Perrylla ei ole ollut Frendien jälkeen mitään loistokasta uraa… Ja sama juttu, olisin niin hukassa ilman mammaa! xx

   Reply
 4. Pinja May 21, 2015

  Apua nyt mua alkoi pelottaa että mitä jos likaan oman lakkini ennen tulevaa lakitusta!:D

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   Jep :D Pidä se vaan siel laatikossa! xx

   Reply
 5. Erika May 21, 2015

  täällä myös yksi chandler bing fani!! ;) siinä miehessä on vain jotain niin tyhmän hulvatonta :D nimimerkillä ainakin 100 kertaa katsonut frendien tuotantokaudet läpi ;)

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   Noni hyvä! :D xx

   Reply
   • ensq May 26, 2015

    Chandler on kyllä ihan paras!! :DD

    Reply
 6. siiri May 21, 2015

  CHANDLER! täällä kanssa yksi fani, heh :-)

  Reply
 7. Emppu May 21, 2015

  En kestä tota HEL-looksia :DD vähän on tyyli muuttunut

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   No vähän on joo :D Kaikki on kokeiltu! xx

   Reply
 8. Sasha May 21, 2015

  It’s so funny to see a photo of young you! What a difference!
  xx
  SASHA

  Reply
 9. Ninah May 21, 2015

  Aah, joku muukin inhoaa makustelua :D Ja tuosta Hel-Looksista tulee mieleen omat ernu-ajat, ööö, reilu 15 vuotta sitten, awww ja apua yhtä aikaa :D

  Reply
 10. lindy May 21, 2015

  OMG! Nyt äkkiä seiskaan vinkkiä, bloggaaja Alexan nuoruuskuva ;) On kyllä aikamoinen ero nykyiseen tyyliisi! Itseäni jopa hieman ihmetyttää kuinka tuosta voi muoti muuttua niin vahvasti ns. klassiseen ja “merkki”tietoisuuteen :D Tuossa kuvan allahan luki, että suosit Uffia ja käytit lähes ainoastaan tennareita tuohon aikaan.

  Itsellänikin oli tuo samankaltanen ernu -vaihe (oi kyllä, ernu sana on tuttu ja paljon käytetty) ja nauretaan vieläkin kaverin kanssa ku mentiin pehmorokkibändin keikalle terroristihuivit kaulassa, conssit jalassa ja bändipaidat oli kovaa huutoa. Itellä on edelleen t-paita / farkku -linja mutta ei ehkä niin kovasti ns. musiikkiin liittyneesti :D

  Reply
  • Alexa May 21, 2015

   Hahahah ihan sika hyvä! Oltiin varmaan jollain samoilla keikoilla :D Mä kävin tohon aikaan myös tosi paljon festareilla ja eturivissä tietty! Jotain pientä rosoisuutta on noistakin ajoista jäänyt tyyliin, mutta aika radikaalisti olen muuttunut. Luulen että toi oli tietyllä tavalla sellasta kapinointiaikaa, mutta olihan se toisaalta sillon muotiakin! :D Jos asut Helsingissä niit olitteko te koskaan Kiasman nurtsilla hengaamassa? :D xx

   Reply
   • lindy May 21, 2015

    Valitettavasti oon sen verran pöndeltä (Espoosta), että Kiasman nurtsihengailut jäi väliin lukuunottamatta muutamaa taiteidenyötä kun siellä oli niin coolia hengailla :D Onneksi sentään välillä pääsi Kaapelille ja Nosturiin keikoille niin säilyi tämä katu-uskottavuus..

    Reply
    • Alexa May 21, 2015

     Eikä hahah :D No mut Kaapeli ja Nosturi kompensoi! xx

     Reply
 11. Lisa May 22, 2015

  Hi Alexa, great post!

  I was wondering if you could write a post with 10 blogs or instagrams that you like? I know you have done one of those posts before but that was only huge bloggers and instagrammers that most know about already. Could you please make a post like that but with “smaller” blogs or instagrams that people might have missed? :) I would love that, especially if they are scandinavian!

  Xoxo!

  Reply
  • Alexa May 22, 2015

   Hi! Yeah thanks for the tip! :) xx

   Reply
 12. Lotta May 25, 2015

  sama homma täällä ton 10. kohdan kanssa. Tosin nyt astetta raskaampaa kun koko perhe asuu Espanjassa ja itte asun Tallinnassa. Mulla siis vanhempien lisäks 4 pikku sisarusta :)
  Onneks on skypet ja whats appit niin voi puhuu vaikka aamusta iltaan jos siltä tuntuu! :D Äidit on parhaita <3

  Reply