10 THINGS ABOUT ME

MG_8898
1. Oon ihan fiiliksissä Benjamin Peltosen “Underdogs” -biisistä. Toivon että Benkku breikkaa big time!

2. Johtunee ehkä tästä lähestyvästä kaamoksesta, mutta mua on väsyttänyt ihan tavattomasti viime aikoina! Normaalisti sängystä nouseminen ei tuota ongelmia, mutta viime aikoina torkku on soinut luvattoman paljon.

3.Näytän tunteeni hyvässä ja pahassa, ja sanon asiat suoraan. Välillä itkettää, mutta useimmiten naurattaa kuitenkin!

4.Hengaan kotona yleensä jättimäinen T-paita päällä.

5.Mun sukat katoavat aina johonkin kotimme mustaan aukkoon! Siispä olen löytänyt ratkaisuni lainaamalla (omimalla) poikaystäväni sukkia, ja sehän ei siitä pidä.

6. Pari vuotta sitten poikaystäväni kuvasi kaikki asukuvani.

7. Mulla ei ole enää kauheasti motivaatiota pitää järjestystä yllä täällä nykyisessä kodissa, koska “muutto tulee kuitenkin kohta” –  eli maaliskuussa. Mun vaatekaappi on järkyttävässä kunnossa, ja löytääkseni jotain mun täytyy heittää koko komeus lattialle.

8.En siedä yhtään tulista ruokaa! Silmät ja nenä valuaa ja kurkkua polttaa. Normaalisti oon olevinaan niin kovis että en ymmärrä miten mä tässä nössöilen!

9. Parasta mitä tiedän on sellanen sunnuntai kun ei ole mitään agendassa, eikä tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan.

10. Jos saisin päättää, niin uusisin Bulevardin ja Iso Roban kokonaan. Epäilyttävät firmat ja konttorit saisivat lähteä pois kivijaloista, ja toisin tilalle ihania kivijalkaputiikkeja ja kahviloita. Bulevardi on jo kaunis itsessään, mutta Iso Roba tarvitsisi kyllä “face liftin”. Kirjotin muuten aiheesta aineen ala-asteen äidinkielentunnilla, ja olen edelleen samaa mieltä haha! :)

P.S. Kannattaa kurkata myös mun edelliset “10 asiaa minusta” -postaus.

1. I’m really into Benjamin Peltonen’s new single; Underdogs. He is just starting his music career and I hope he will make it big! 
2. I’ve been really lazy in the mornings lately! Normally I get up pretty quickly, but the past few days I’ve been snoozing way too much.
3. I’m pretty straight forward as a person and I tend to show my emotions either if it’s good or bad. 
4. I love to wear a big T-shirt at home
5. I’m always stealing socks from my boyfriend and he hates it!
6. A couple of years ago my boyfriend took all of my outfit pictures. 
7. Since we started the new apartment project I’ve been really lazy about organizing here. My wardrobe is a mess at the moment! 
8. Super spicy food isn’t my thing! My nose and eyes start to bleed and it’s just horrible hrr… 
9. The best thing I know at the moment is a lazy Sunday, without schedule. 
10. I would like to make an extreme makeover for a couple of streets in Helsinki. We have a couple of potential promenades nearby my home, but they are filled with ugly office spaces… It would be nice to bring some beautiful shops and cafés there, bring on the Parisian vibe. 

P.S. Don’t forget to check my previous “10 things about me” post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Natali October 24, 2014

  Great post! I can totally relate to 3,4 and 5, it’s SO me :D

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Hahah awesome! :D xx

   Reply
 2. Liisa October 24, 2014

  Oon sun kanssas ihan samaa mieltä tosta, että Bulevardin ja Iso Roban voi uusia ihan kokonaan! Olis niin kiva saada sinne justiinsa jotain kivoja kahviloita, esimerkiksi jotain raakaruokaan painottuvia kahviloita ja jotain ihania smoothiebaareja :)

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Ah se on olisi niin ihanaa! Bulessa on jo potentiaalia kun alkupäässä on Gaijinia ja muuta, ja Nina’s Louboutineenkin löytyy sieltä. Niin paljon olisi vielä fiksattavaa! En ymmärrä miksi konttorit ehdoin tahdoin haluaa kivijalkaan, kun ne voisi hyvin olla ylemmissäkin kerroksissa… Toki ymmärrän senkin että ajat ovat vaikeat, ja liiketiloja on varmasti hankalaa saada vuokralle. Tosin Bulelle on tulossa uusi designhotelli (siihen Nina’sia vastapäätä), ja se voi mahdollisesti olla game changer! Noh Iso Robasta en edes aloita… :D xx

   Reply
 3. LadyBlue October 24, 2014

  Samaa mieltä! Stadin kivat kadut menee “hukkaan” kun toimistot on vallanneet liiketilat! Tykkään näistä postauksista tosi paljon, aina tulee jotain kiinnostavaa faktaa :) Ihanaa viikonloppua!

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Nimenomaan, oon ihan samaa mieltä! :) Kiva kuulla, ja samoin sinne! :) xx

   Reply
 4. Pauliina October 24, 2014

  Oon niin samaa mieltä Iso-Roban ja Bulen facelifteistä! Bulella on sentään hiukan tunnelmaa, mutta Iso-Roballa ihanassa putiikissa työskentelevänä lauantaiaamullakin meinaa ennemmin itkeä, kun katsoo illalta kertyneitä roskaläjiä ja harmautta kadulla.. Kaipaisi ihmisvilinää, putiikkeja, kahviloita, värejä ja fiilistä, ei tosiaan lisää kiinni olevia toimistoja ;)

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Joo älä muuta sano! :D Ehkä meidän pitäisi tehdä aloite haha! xx

   Reply
 5. Pinjafin October 24, 2014

  Oi ihana postaus! Ja joo tuo katujen uusiminen, kannatan! Mutta yksi asia mitä jäin miettimään, onko siinä jotain pahaa, outoa tms että poikaystäväsi kuvasi kaikki asukuvasi? :D minun blogissa ei paljon muita kuvia näykään kuin upean poikaystäväni kuvaamia, sillä ei kukaan muu tajua visioitani niin hyvin kuin hän, ja yleensä vielä mukana kaikkialla jossa kuvia tarvii! :D ottaako hän enään ollenkaan asukuviasi blogiisi?

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Voi kiitos! :) Haha ei siinä mitään outoa ole, tosin ihmettelen edelleen miten poikaystäväni jaksoi melkein joka päivä hytistä tuolla pakkasessa kuvaamassa mua! Kun jossain vaiheessa päätin alkaa tekemään blogia “ammattimaisemmin”, niin halusin ottaa myös ammattimaisemman kuvaajan jeesaamaan asujen kanssa. Tuo kuvaaminen kun ei ollut poikaystäväni lempipuuhaa :D xx

   Reply
 6. tutti October 24, 2014

  Moi, saatoin jo kommentoida tästä mut en muista mihin postaukseen nii kerron uudestaan; eli kännykällä (samsung s5) lukiessa sinun ja Lindan blogia tuo menu palkki liikkuu tekstin päällä mukana kun scrollaa alaspäin. Se on ärsyttävää, voiko sille tehdä jotain? :)
  Teillä ystävyksillä on nimittäin lempiblogini!! :)

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Heippa! Pitää jutella koodarin kanssa, ja keksiä siihen joku ratkaisu! Nyt menun idea on tosiaan liikkua mukana, jotta kategorioita yms., pystyy helposti vaihtamaan ilman että tarvitee scrollata ylös… Mutta mietitään joku toimivampi ratkaisu siihen:) xx

   Reply
   • tutti October 25, 2014

    Ahaa okei, no se on vähän ärsyttävä ehkä tolleen, voisko se olla vaikka toisessa reunassa ja siitä sais sitten painettua :)

    Reply
    • Alexa October 25, 2014

     Joo, pitää kysellä! :) xx

     Reply
 7. Michaela October 24, 2014

  Hahah, siis aina kun luen sun “things about me” huomaan kuinka paljon meillä on yhteistä!! Pelottavaa! 2,3,4,8,9,10. Ja silloin kun joskus kirjoitit Leijonan luolasta, hahah, me katotaan sitä M kanssa melkein joka päivä! :D paras ohjelma! (ja mun guilty pleasure on myös kuwtk..:D)
  Ja hei, pitkästä aikaa, kahville joku päivä? Hälsa J! :)

  Reply
  • Alexa October 24, 2014

   Hahah ihan sika hyvä! Alkaispa jo Kourtney & Khloe take the Hamptons! Joo mennään hei todellakin, det var länge sen sist! xx

   Reply