10 Things About Me

_MG_1502

1. Kun aika koittaa ja jos lapsia meille suodaan, niin uskon saavani kaksospojat. En tiedä miksi! Ehkä koska mieheni on kaksonen, tosin sen ei pitäisi vaikuttaa meidän lapsiin.

2. Sitten musta tulee ehdottomasti sellanen kreisi lätkämutsi. Aina nyrkki pystyssä katsomossa! No ei sentään. Mutta ehdottomasti katsoisin että kiinnostaisiko lapsia jääkiekon harrastaminen.

3. Jos olen turhautunut tai ahdistunut, niin en tiedä parempaa lääkettä kun kunnon lenkki. Vauhdilla tai lenkin pituudella ei ole väliä, kunhan vain olo paranee. Toimii joka kerta!

4. Minulla on luonnostaan kauneuspilkku kasvoissa, tosin yleensä meikki peittää sen kokonaan.

5. En nauti shoppailusta. Kaupoissa ja sovareissa pyöriminen ei vain sytytä ollenkaan. Totta kai asia on erikseen, jos jotain hankintaa on pitkään pohtinut ja pääsee viimein sen ostamaan, mutta noin arkisella tasolla en shoppailua juurikaan harrasta.

_MG_1550

6. Olen viimeisen vuoden aikana oppinut olemaan itselleni armollisempi. Olen tietysti edelleen kunnianhimoinen, mutta en ruoski itseäni enää turhista pikkujutuista. Se tekee kyllä hyvää, ei se tekeminen kärsi vaikka onkin itselleen armollisempi – päinvastoin.

7. Miesten pitämät blogit on ihan parhaita! Välillä vapaa-ajalla luen Esko Kyrön, Kasper Strömmanin ja Artun juttuja. Niin hauskaa vaihtelua naisten höpötyksille.

8. Osaan nauttia hetkestä ja pyrin aina pohtimaan asioita joista olen kiitollinen. Siltikin katse on yleensä aina edessäpäin ja pohdin uusia suunnitelmia tulevaisuuteen. Tällä hetkellä mielessä on uusi asuntoprojekti!

9.Luen tällä hetkellä Aki Hintsa – Voittamisen Anatomia -kirjaa.  Vielä on lukeminen kesken, mutta vaikuttaa ihan super mielenkiintoiselta kirjalta. Olen muutenkin luvannut itselleni lukevani enemmän nyt kesällä, kun aikaakin on enemmän.

10. Olen todella avoin ja ulospäinsuuntautunut, mutta jostain syystä isossa porukassa tykkään pysyä taka-alalla. En halua lähteä huutokisaan muiden kanssa, vaan kuuntelen mieluummin.

_MG_1518

1. I have had this feeling that we will get twins someday. I don’t know why! Maybe because my boyfriend has a twin brother. It would be so nice though!

2. If we are lucky enough to get children, I will definitely be a hockey mom! I’ll be cheering there in every match haha.

3. If I’m feeling anxious nothing helps me more than jogging. I can’t go to the gym if I’m anxious, I just want to be alone and listen to music while jogging.

4. I have a beauty mark in my face, but it’s so small that it usually gets covered by makeup.

5. I don’t actually enjoy shopping. It’s just overwhelming! I just rather buy less and choose well ;)

6.During the past year I have learnt to be more easy-going. I used to be so hard on myself!  I still am really ambitious, but I have learnt to be more relaxed.

7. Nowadays I love men’s blogs! They are super entertaining.

8. I can enjoy the moment and I’m always trying to count my blessings. Still I’m always trying to find new projects and look to the future. I just can’t help it! Now I’m thinking about selling our apartment and buying a new one – again!

9. Since I finished working on my own book, I promised to myself that I would read more. Currently I’m reading a book about famous Finnish doctor and it’s super inspiring. 

10. I’m really open-minded and social, but when I’m in a big group of people, I just want to lay low instead of being the one who talks all the time – I just rather listen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

34 comments

 1. Saranda May 22, 2016

  No huh mitä kuvia taas!<3 Jostain syystä näitä faktapostauksia on aina kiva lukea, vaikka luenkin sun blogia säännöllisesti silti tuntuu että näistä tulee uusia asioita esiin. :) Rentoa sunnuntaita!

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Voi ihana kuulla, kiitos! Mä aina koitan keksiä jotain uutta, vaikka itsestä on tosi vaikeaa keksiä faktoja :D xx

   Reply
 2. Natalie May 22, 2016

  I can easy imagine that picture: you are sitting on one of your beautiful sofas and having those twins (boys or girls?) on your knees:) And of course, you’re wearing some fancy outfit;) I think you will be such a cool and loving mum (and well dressed, of course! ) :)
  And I need to give you some tips for a post someday in the future: decorating the kid’s room:) Definitely will be something:)

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Aww thanks so much for being so sweet! You made my day! xx

   Reply
 3. Esko May 22, 2016

  Kiitos kohdasta seitsemän…:) Olipa kiva yllätys. Rok!

  Reply
 4. Heips May 22, 2016

  Jännää/ristiriitaista jotenkin mielestäni se, että sanot usein olevasi kunnianhimoinen, mutta et ole jaksanut opiskella mitään (ylioppilaaksi pääsyn jälkeen?). Aika harva nykypäivänä jättää koulun tuohon.

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Olet varmaankin itse opiskellut, kun katsot asiaa tältä kantilta? Omasta mielestäni kunnianhimo tai menestys ylipäätään ei ole pelkästään koulutuksesta kiinni. Mikäli oma yritykseni ei olisi lähtenyt näin vauhdikkaasti lentoon, niin voi olla että olisinkin koulunpenkillä. Toisin kuitenkin kävi :) xx

   Reply
   • Iina May 22, 2016

    Hei Alexa! Olen samaa mieltä kanssasi tässä koulutus asiassa ja mielestäni on hienoa kuinka menestynyt olet ilman koulutustakin. Tässä teemassa olisi kanssa yksi postausaihe idea. Olisi kiva kuulla enemmän juuri omia mietteitäsi asiaan.

    Reply
    • Alexa May 22, 2016

     Kiitos, kiva kuulla! :) Asia tuntuu olevan tulenarka ja jakaa kyllä paljon mielipiteitä. Kirjassa tätäkin teemaa käsitellään kyllä ;) xx

     Reply
   • Noora May 22, 2016

    pointtihan opiskelussa (ainakin itselleni) on luoda uraa, joten mielestäni turha siihen on käyttää aikaa kun on jo menestykäs ura :) Mielummin opiskelee sitten kun/jos sille on tarvetta. Musta on ihan loistavaa kuinka moni pystyykin toimimaan yrittäjänä kulkematta “perinteistä” reittiä.

    Reply
    • Alexa May 22, 2016

     No just näin! Tapansa kullakin ;) xx

     Reply
     • sini May 23, 2016

      Täällä ainakin työelämässä ollaan oltu jo useamman vuoden, vaikka yo-tutkinto ainoastaan takana. Ehkä jatko-opiskelun aika koittaa myöhemmin… :)


     • Alexa May 23, 2016

      Just näin :) xx


 5. Natali May 22, 2016

  Great post, I always like to get to know more and be able to relate more to my favourite influencers. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 6. Missa May 22, 2016

  Heh, mulla on kanssa semmonen tunne että tulen saamaan kaksi poikaa. En tosin kaksosia, mutta kumminkin. Mä näen itseni enemmän poikien äitinä kuin tyttöjen. Mistä lie johtuu ??

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Haha joo se on kyllä jännä juttu! Tytöt ovat yhtä tervetulleita tänne, mutta jostain syystä on ollut tommonen jännä tunne :D xx

   Reply
 7. A May 22, 2016

  Niin upeita kuvia jälleen kerran!<3 voin kuvitella itsenikin tulevana lätkämutsina jos joskus saan lapsia kun itsekin olen jäähalilla kasvanut. :D

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Voi kiitos :D Noniin nähdään hallilla siis haha! xx

   Reply
 8. Maria May 22, 2016

  Mä näen tytön. Samanlainen kaunotar kun äitinsä :) Mini Alexa :D
  Kun olin raskaana, näin varmaan viidesti unen että kaksoset tulossa. Mutta yksi tuli.
  Mutta jokainen lapsi on lahja joka saadaan. <3

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Hahah ihana! :D No just näin! xx

   Reply
 9. Linda May 22, 2016

  Hei alexa! Mielettömän hauska ja yksinkertainen postaus jälleen! Onko mahdollisesti tulossa hammas päivitystä piakoin? Terveisin: itselle tulossa raudat ensi kuussa. :)

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Jee upeeta, tsemppiä projektiin paras päätös ikinä! Just ajattelin että tänään kuvaisin ensi viikoksi :) Taidanpa ryhtyä tuumasta toimeen! xx

   Reply
 10. Laura May 22, 2016

  Moi Alexa! Tää postaus ja kommentointi herätti mussa vähän syvällisempiäkin ajatuksia. :D Menee vähän ohi postauksen sisällön..Tuntuu, että monesti sun blogissa kommentoidaan sun lähtökohtia jotenkin. Sun äidillä menestyvä yritys ja työskentelet siellä, mikä saattaa herättää ajatuksia. Mutta siis tuntuu, että sun menestyksen salaisuus on jotenkin sun kasvatuksessa/persoonallisuudessa, ei niinkään äidin varakkuudessa sinänsä. Olisiko niin, että sellainen yrittäjähenkisyys tarttuu? Yrittäjä kasvattaa lapsensa myös yrittäjähenkiseksi?

  Tietenkin ihmisen persoonallisuuskin vaikuttaa, mutta että olet enemmänkin niin saanut hyvät kasvatukselliset lähtökohdat elämään, kuin että olisit saanut tosi paljon taloudellista tukea tms. Lakimiesten lapsista tulee lakimiehiä jne. Vai mitä itse ajattelet, mikä on sun menestyksen salaisuus? Löytyykö vastaus sun kirjasta? :D

  Oma tausta on perusperheen lapsena Pohjois-Suomesta. Sanoisin, että olen oppinut kunnianhimoiseksi; Niiden korkeakouluopintojen myötä. Joillekin ne korkeskouluopinnot opettaa sellaisia taitoja, joita ei opi peruskoulussa tai kotona. Tiedonjanoa, kunnianhimoa, vuorovaikutustaitoja, kaikkea. Kasvaa ihmisenä sitä kautta, ja sitten voi vaikka perustaa itse menestyvän yrityksen. Mielenkiintoinen aihe, miten lähtökohdat vaikuttaa ihmiseen!

  Olen saanut viime aikoina sinusta paljon moniulotteisemman kuvan ihmisenä. Olet tosi kiinnostava tyyppi, ja siksi olen tätä blogia jäänyt seuraamaan! En samaistu elämääsi kauheasti muuten, kun oma elämä on aika erilaista kuin sulla, mutta persoonallisuudestasi tykkään. Joku kapinahenkisyys vetoaa..;D

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Loistavia ajatuksia! Todellakin yrittäjähenkisyys periytyy, uskon siihen. Tosin veljeni ei ole sellainen ollenkaan, joten ei sekään ole aina itsestäänselvyys. Uskon nimenomaan että kasvatuksen ja luonteen avulla olen päässyt elämässäni tähän pisteeseen, vaikka matka on tosin vielä paljolti kesken ;) Huvittaa kyllä kuinka aikoinaan perheeni “varallisuutta” spekuloitiin, onneksi se on viime vuosina vähän laantunut. Fakta kun on se että itse kahta työtä tekemällä tulotasoni on kovempi kun kummallakaan vanhemmistani.

   Kirjassa ehdottomasti käydään läpi menestymistä, eri elämänosa-aluilla. Kerron myös yrittäjänä olemisesta ja annan siihen vinkkejä. Paljon paljon kivoja juttuja on kyllä kirjassa! Saispa jo sen ulos :D Ihanaa kun seuraat, kiitos siitä! Olen pyrkinytkin antamaan itsestäni enemmän, ja mukavaa kuulla että se on välittynyt sinnekin puolelle :) xx

   Reply
   • adamiinaae May 26, 2016

    Onko veljesi töissä eräässä merellisessä paikassa? Jos on, niin oikein kohteliaalta vaikutti ja hyvännäköinen myös (sydänsilmäemoji) ;)

    Reply
    • Alexa May 26, 2016

     On joo! Ihana kuulla, sanon terkut :) xx

     Reply
 11. Linda May 22, 2016

  Oot nyt jo muutamaan otteeseen maininnut uudesta asuntoprojektista, kerro lisää!! :D

  Mä oon itse kaksonen ja haluaisin kyllä joskus kaksoset itselleni :)

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Hahah joo niin oon! :D Mä valotan asiaa pian! xx

   Reply
 12. Riina May 22, 2016

  siis aivan ihania kuvia taas, näytät jotenkin superhyvältä! Hyvää tulevaa viikkoa sinne <3

  Reply
  • Alexa May 22, 2016

   Voi ihana, kiitos paljon! Ja samoin :) xx

   Reply
 13. Marianne May 23, 2016

  Kiva lukea postausta tässä vaiheessa kun kommenttiosiossakin näin paljon asiaa! Tosi kiinnostavaa tietää susta aina enemmän, sekä lukea mielenkiintoista keskustelua täältä. Kirjaa odotellessa!! :) xx

  Reply
  • Alexa May 23, 2016

   Jee, super kiva kuulla! :) xx

   Reply