10 Things About Me

_MG_9697

Kun aloin käyttämään Snapchatia viime kesänä, niin uutuuden viehätys vei mennessään. Nautin siitä että sisällön ei tarvitse olla siloteltua ja mokasin sitten samantien! Postasin nimittäin kuvan yhdestä kirjeesta kera kotiosoitteeni! Olipa fiksua. Onneksi seuraajia oli silloin alkumetreillä niin vähän että harva ehti näkemään sen. Kuusi screenshotia taidettiin siitä ottaa. Näen kyllä nykyään aina satunnaisesti painajaisia siitä että postaan jotain sopimatonta.

Toinenkin kohta liittyy snäppiin. Nimittäin yksi snäppini joutui jälkikäteen osaksi rikosvyyhtiä (joka ei siis liity itseeni mitenkään) ja pääsi poliisin arkistoihin todistusmateriaaliksi. Itsehän en tästä tosiaan tiennyt kun snäppiä otin, mutta siitä oli sitten loppupeleissä jotain hyötyäkin.

Rakastan ääniviestejä! Tekstareiden kirjottaminen vaatii pysähtymistä ja keskittymistä, ja ääniviestejä voi vain puhua menemään on the go. Luulen että yksi jos toinen tuttu on ollut hiukan hämmentynyt saadessaan kysymykseensä vastauksen ääniviestin muodossa.

Yksi mun suurimmista idoleista on Patrik Laine. Vitsi mikä kundi ja mikä itseluottamus. Ihailen.

Toinen fiktiivinen idoli on House of Cards -sarjan Claire, nimittäin siinä on kyllä boss lady. Aivan super älykäs, häikäilemätön ja aina huolitellun näköisenä liikenteessä.

_MG_9643

Parhaimmillaan Instagram -tilini kasvoi vähintään tuhannella viikossa, mutta sittemmin tahti on laantunut. Nykyään Instassa on paljon hankalemaa kasvaa, joka johtuu varmasti siitä että suurin buumi on ohi ja uusia appeja on tullut.

Tarvitsen joka aamu aikaa sängyssä datailuun ja aamukahvin nauttimiseen. Vaikka kyseessä olisi aikainen herätys, niin herään vaikka vielä vartin aikaisemmin jotta saan sen hetken itselleni.

Koti on paras asia mitä tiedän. Käyn todella harvoin missään tapahtumissa, sillä useimmiten laatuaika kotona vaan voittaa.

Olen viime aikoina alkanut fiilistelemään suomalaista musiikkia. Uudet artistit kuten Evelina iskee ja kovaa, samoin myös juuri sinkkunsa julkaissut Perttu. Waves -biisi on aivan super hyvä kesäfiiliksen nostattaja.

Vaikka olenkin niin Stadilainen kun olla ja voin, niin rakastan mökkireissuja yli kaiken. Muutamat ystävät sanovat mua salaiseksi eräjormaksi. Luonto ja maalaismaisemat ovat vain niin suurta luksusta, onneksi pääsen huomenna landelle!

_MG_9679

When I first started using Snapchat I accidentally posted my home address there. I’m glad I didn’t have much followers then, but still six of them took screenshots of the address. 

The second fact is also about Snapchat. Once my snap ended up being involved in an investigation. It had nothing to do with me, but it was valuable evidence nearby the crime scene. So creepy though!

I love to leave people voice messages. I’m usually on the go all the time, so I don’t have time to write text messages or call. So it’s pretty easy to just talk and leave voice messages while walking. 

One of my current idol is Patrik Laine, the ice hockey player. You should google him, he is the next big star. I just adore the way he plays and he is also such a goofy personality.

My fictional girl crush is Claire from House of Cards. She is such a boss lady, so fierce and intelligent. 

During the best days of Instagram, my account grew 1000 or more within a week. It was crazy! Now it’s more like 100-200 / month. So it’s pretty slow. 

I need some me time every day when I wake up. I like to enjoy my coffee and read the news before anything, even if I needed to wake up before six. 

I just love being at home so much. There are so many events nowadays, but usually I just choose to be at home instead. I’m such a home buddy! 

I’m really into Finnish artists nowadays. Evelina is great and I also love Perttu’s Waves, such a summery song. 

 I have always lived in the city, but I still love spending time in the countryside. I’m glad I’m going there tomorrow!

_MG_9655

Dress – Vero Moda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Erica June 12, 2016

  Vitsit miten näkisin painajaisia tuosta osoitejutusta, hrrr. Terkkuja landelta ;)

  Reply
 2. Anniina Selin June 12, 2016

  Sä olet kyllä niin goals ?

  Reply
  • Alexa June 12, 2016

   Haha no mutta kiitos! :D xx

   Reply
 3. Jenni June 12, 2016

  Claire Underwood on niin munkin idoli! That woman is badass, ja se tyyli <3 xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa June 12, 2016

   Ah no älä muuta sano! :D xx

   Reply
 4. Anna Sofia June 12, 2016

  Salainen eräjorma todellakin! :D

  Huomiseen <3

  Reply
  • Alexa June 12, 2016

   Hahah tulit mun mieleen! Huomiseen <3 xx

   Reply
 5. Mimi June 12, 2016

  Saaks kysyä et about mikä oli ton poliiseja kiinnostaneen snapin sisältö? Jos on liian luottamuksellista, ei tietenkään tarvitse vastata! :)

  Reply
  • Alexa June 12, 2016

   En voi valitettavasti kertoa! Mutta siitä kävi ilmi aika ja paikka, joka helpotti heitä rikostutkinassa :) xx

   Reply
 6. Sissi June 12, 2016

  Dear Alexa,
  I like this kind of article ?.
  Have a nice day ?.

  Reply
  • Alexa June 12, 2016

   Awesome, you too! :) xx

   Reply