10 Parasta Asiaa Juuri Nyt

Hammasprojekti on jo hyvässä vaiheessa. Tästä teen teidän toiveesta ihan oman postauksen tai vaikka videon, mutta voiton puolella tosiaan ollaan. Ihan huikea fiilis. Olen niin kiitollinen itselleni että lähdin tähän projektiin.

Prison Break. Olin hulluna kyseiseen ohjelmaan kymmenen vuotta sitten ja täytyy sanoa että olin hieman skeptinen tästä comebackista. Ensimmäisen jakson perusteella vaikuttaa kuitenkin todella lupaavalta!

Häät. Omat häät lähestyy ja useampi ystäväkin on menossa naimisiin ensi vuonna. Häähumua on siis todellakin havaittavissa ja on ihan mahtavaa fiilistellä häitä yhdessä ystävien kanssa. Huomaan vaan että Italiassa on aika mañana-meininki ja pitäisi varmaan mennä paikan päälle käymään että saisi asioita kunnolla edistettyä. Harmi että ollaan äidin kanssa siellä vain muutama hassu päivä, mutta ehkä tehdään kihlatun kanssa sinne joku pieni kesämatka.

I’ll be soon done with my “teeth project”. Still about six months to go, but I’ll power it through. 

Prison Break. I loved Prison Break when I was a teenager and I’m so excited about the new season. At first I was a bit sceptic, but I’m already hooked after watching the first episode.

Wedding. One year to go! Now we seriously need to start planning the wedding. It’s a bit challenging to organise it in Italy, but it will all be worth it in the end. 

Paras hetki päivästä on ollut kun iltaisin olemme poikaystäväni kanssa katselleet Caseyn ja Jonin YouTube-videoita. Arjen pieniä iloja todellakin!

Valo. Tuntuu siltä kuin ruuvi olisi kääntynyt päässä sen jälkeen kun kellot vaihdettiin kesäaikaan. Olen ollut paljon energisempi ja inspiroituneempi, kun valoa on iltamyöhään saakka. Samoin aamuherätykset menevät huomattavasti kevyemmin.

Vaatekaappien kevätsiivous. Vitsi mikä fiilis kun sai hurjasti taas karsittua. Pitää tässä lähiviikkoina kuvata ne Zadaa-appiin myyntiin.

I love evenings. Especially when we just relax and watch youtube videos with my boyfriend. Our favorite channels are Casey Neistat and Jon Olsson.

Light. I feel like a new person since the spring came. I have much more energy and I feel so inspired! 

Organising. I just organised my winter / summer clothes and I feel so much better when my things are in order at home. 

Siisti koti. Koti on ollut tip top siisti, kun ollaan järjestetty asuntonäyttöjä niin tiheästi.

Oma aika. Olen järkevöittänyt aikataulujani niin että arjessani on tilaa myös vapaa-ajalle. Myöskin postaustahti on hidastanut seitsemästä postauksesta kuuteen tai viiteen viikossa, joka on tehnyt arjen (ja työn) rytmittämisestä huomattavasti helpompaa.

Matkat. Kuukauden sisään on tiedossa reissut Milanoon, Tukholmaan ja Pariisiin. Ihan huikeeta päästä nauttimaan jo pitkällä olevasta keväästä suosikkikaupunkeihin.

Pyöräily. Kevään myötä myös pyöräily on tullut takaisin kuvioihin! Ihan parasta, tosin eilisen 20km lenkin jälkeen tuntuu kun olisin pyöräillyt Turkuun ja takaisin. Pitää vissiin viedä pyörä vuosihuoltoon ja kasvattaa taas omaa aerobista kuntoa. Tuntuu ihan älyttömältä että ollaan vedetty kevyesti 150km vuorokauteen viime kesänä, tosin nopeasti se kunto palautuukin.

Clean home. We have been trying to sell our apartment for a month now, so we have been taking a good care of it. 

Me time. I have been organising my schedule better and done less work (no work after 8 P.M) and I feel so much better. Even though I really love working, I still feel more inspired when I have some me time during the days. 

Traveling. I have amazing trips coming up! Milan on Sunday, Stockholm after a couple of weeks and Paris in May. Can’t wait! 

Biking. I’m so glad the snow is gone and I’m able to ride my bike again. Though it takes time to get used to it again, last summer we made 150km trips pretty easily and now I feel dead after 20km haha. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Marianne April 7, 2017

  IHANA POSTAUS :)
  Kaunista viikonloppua <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa April 7, 2017

   Voi kuinka kiva kuulla! Samoin myös sinne! ? xx

   Reply
 2. Piia April 7, 2017

  Kauniita kuvia! :)

  Reply
  • Alexa April 7, 2017

   Kiitos, tykkäsin myös itse kovasti! ? xx

   Reply
 3. Natali April 7, 2017

  Travelling, me time and feeling like a new person with Spring’s arrival is all I’m about right now too!
  Great photos, you’re looking ethereal! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 4. Ellu April 7, 2017

  Olet hyvä esimerkki muille, niin nuorille kuin vanhemmillekin, työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta. Ja varaat aikaa myös rakkaimmillesi. Sulla on hyvä itsekuri. Ja oot ihan superahkera. Kun tosiaan tekee työt reippaasti ja järjestelmällisesti niin sitä aikaakin sitten jää muuhun. Hienoa, että olet jo noin nuorena ymmärtänyt tämän :) Kiva postaus :)

  Reply
  • Alexa April 7, 2017

   Voi kiitos, ihana olet! ? xx

   Reply
 5. Vitsit, kun tuo kellojen kääntö olisi auttanut allekirjoittanuttakin. Tosin mun väsymys on tällä hetkellä puhtaasti hormoni peräistä. Kohta pitäisi senkin helpottaa.

  Reply
  • Alexa April 8, 2017

   Toivottavasti helpottaa! ☺️ xx

   Reply
 6. Anne April 10, 2017

  Olipahan vaan taas niin kiva postaus. Kiitos! ja ihana, kun olet alkanut vlogata enemmän, tykkään sun videoista niin paljon!!!!!
  btw. mistä katsot Prison Breakia???

  Reply
  • Alexa April 10, 2017

   Voi kiitos ihana! ? Muistaakseni Ruudusta poikaystäväni on laittanut pyörimään! xx

   Reply