Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yellow Fields

june 22, 2017, outfit

Maakuntamatkalla tuli nähtyä mitä kauneimpia maisemia ja ajettuamme rypsipeltojen ohi päätin että on vielä palattava ikuistamaan tuota upeaa näkymää. Siispä suuntasimme Hannan kanssa maanantaina Tuomarinkylään (kyllä Helsingissäkin on näin kaunista!) nauttimaan ihanasta hellepäivästä ja postikorttimaisesta maisemasta. Ihan mielettömän näköistä kyllä! Kysyitte muuten myös kuvissa vilahtaneen mekon perään ja se on Zarasta ihan muutama viikko sitten hankittu, eli sieltä luulisi vielä löytyvän.

Näistä maisemista olen karannut jo Italian lämpöön (+35 aamut ja illat) ja nautitaan täällä lomasta koko perheen voimin. Ollaan ensin täällä Milanossa muutama päivä ja sen jälkeen lähdemme Veronaan juhannuksen viettoon. Kuvia ja videoa tulen varmasti ottamaan, mutta luulen että blogissa on pientä hiljaiseloa juhannuksen ajan. Näiden kesäisten kuvien myötä on siis hyvä toivottavaa rentouttavaa juhannusta. ❤️

I just love these photos, the place is breathtaking! It could be anywhere in Finland, but it’s actually just 20 minutes from the city centre in Tuomarinkylä. I’m actually already in Milan, we arrived here yesterday evening. It’s a national holiday in Finland, so I thought that I could take a couple of days off from blogging and just enjoy spending time with my family here. I’ll definitely take pictures though and post them later on. Have a lovely weekend! 

Dress Zara (similar here and here!)


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Hanna Väyrynen

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *