Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Vacation Uniform

january 14, 2018, outfit

Terkut Dubaista! Moni on varmaan InstaStoreista huomannut että saavuttiin tänne muutama päivä sitten Visit Dubain vieraaksi pitkää viikonloppua viettämään. Kyseessä on siis pressimatka, eli päästään näkemään kaupunkia erilaisten aktiviteettien muodossa. Olen ollut täällä muutaman kerran aikaisemmin, mutta kaupunki on ehtinyt kehittymään paljon viime kerrasta. Sää on ollut ihan mieletön ja kaikki on mennyt muutenkin täällä todella mukavasti. Tänään edessä on viimeinen kokonainen päivä ja huomenna koittaa taas paluu arkeen. Muutamat vinkkipostaukset on ehdottomasti mielessä, niitä kun kysytään aina.

Hauskana huomiona ekasta kuvasta pakkoa sanoa, että millä todennäköisyydellä saatiin napattua toi lintu kuvaan?! Ja vielä niin että kuva on tarkka ja meikäläinenkin näyttää ihan ihmiseltä.

Hi from Dubai! You have probably already noticed that I’m here through InstaStories, so nice to be here again. We are here together with Visit Dubai and we are staying here for a long weekend to discover the city. So much fun! We have been on the go almost all the time, so nice to stroll around and see different parts of the city. I’m definitely going to make a separate posts about my Dubai tips, so stay tuned!

Pukeutuminen täällä on ollut erittäin helppoa, kun polvet ja olkapäät on hyvä olla peitettyinä. Muutamat mekot ja treenikamat pakkasin mukaan, ja siinäpä se – kerrankin säästyin pakkauskriisiltä! Näissä kuvissa päällä on ihana &Other Storiesin mekko ja tuon söpön laukun löysin paikallisilta markkinoilta. On kyllä ollut ihanaa liihotella ilmavissa mekoissa ja vähäisellä meikillä useampi päivä, en valita!
I just packed a couple of long-sleeved maxi dresses with me and I have been loving this &Other Stories polka dot dress.  Today is the last day here, can’t wait to see what it brings with. Talk to you soon!

Ray-Ban Sunnies
&Other Stories Dress (similar -20%)
Gucci Belt
Kuna Bag
Hermes Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

39 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *