Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Weekend Outfit & Sunday Mood

september 20, 2015, outfit


Tässä on mun viikonlopun uniformu. Suosikkihattu, Asosin body, neuletakki ja Allsaintsin farkut. Noita farkkuja onkin tullut kulutettua hurjasti viime aikoina, nimittäin ne on just sopivan rososet ja vieläpä ihan super mukavat jalassa.

Muuten viikonloppuun ei kuulu mitään sen erikoisempaa! Sunnuntai on yleensä mulle pitkälti työpäivä, sillä silloin on helpointa kuvata ja editoimiseen on aikaa vaikka koko päivä. Oon viime aikoina ollut kyllä super inspiroitunut, melkeinpä jopa liiankin. Tiedättekö öisinkin vain käynyt kierroksilla ja pyörinyt sängyssä, kun ideoita on tuntunut olevan niin paljon. No mutta toisaalta hyvä niin, sillä usein kärsin syksyisin enemmänkin ideoiden puutteesta. Jos muuten oon tosi reipas tänään, niin kuvaan teille tänään vielä uuden videonkin. Kumpaa toivoisitte enemmän, höpöttelyä tuotesuosikeista vai hiustutoa? Meikkivideot ovat olleet niin tykättyjä, että ajattelin tehdä tosta videosivusta vähän käytännöllisemman. Haaveissa olisi myös studiovalojen ostaminen, jotta voisin kuvata talvellakin ongelmitta. No mutta toiveita kehiin ja ihanaa sunnuntaita teille!

P.S. Sisustusblogissa uutta!

Here is the outfit of the weekend. I’m wearing my favorite hat from Topshop, Samsoe & Samsoe cardi, Asos body and a pair of jeans from Allsaints. I have been constantly wearing the jeans, they are super comfy to wear. 

Otherwise I have been quite busy with work. I’m almost always working during the weekends, because on weekends I don’t have any meetings or events to attend, so I can fully focus on the blog. I don’t mind though, I have been so inspired lately! Maybe a little bit too inspired, I have had problems getting sleep because of having too many ideas on my mind. That’s positive issue though! Have a great Sunday!

P.S. New on the apartment blog!

long-cardigan-outfit

Photos by: Maria Hästbacka
Topshop Hat
Samsoe&Samsoe Cardigan (also love his one from Samsoe!)
Asos Body
Allsaints Jeans
Topshop Pumps
Céline Bag


postaus sisältää mainoslinkkejä

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *