Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Weekend in New York

february 12, 2017, NYC

Matkan sponsoroi essie

_MG_1378

Terveisiä NYC:istä! Saavuttiin tänne tosiaan Lindan kanssa jo torstai-iltana, mutta aika on mennyt niin nopeasti että sain teille vasta nyt ensimmäisiä kuvia jakoon. Olen itse täällä essien vieraana seuraamassa muotiviikkojen hulinaa ja Linda puolestaan on matkassa mukana Maybellinen lähettiläänä. Oli kyllä onni että meille molemmille osui näin loistavat pestit tälle vuodelle, sillä tällaisia reissukokemuksia on niin paljon mukavampaa jakaa ystävän kanssa. Meillä on ollut aika paljon puuhaa täällä ja vlogikamerat ovat rullaneet jatkuvalla syötällä. Eli reissun jälkeen on taas video tiedossa! Huomaa kyllä että tällaisista reissuista fiilis välittyy nimenomaan paremmin videoiden välityksellä.

Regards from NYC! We arrived here Thursday evening, but time has gone so fast that I haven’t had time to update the blog earlier. It’s so cool to be here together with Linda, it’s always nicer to share experiences like this together. We have had so much fun here, New York is such a magical city – I never get enough of it. 

_MG_1478 _MG_1359 _MG_1336 _MG_1348

Jason Wu’s Backstage before the show

_MG_1367 IMG-1016 copy IMG-1755

Oli kyllä luksusta saada manikyyri omassa hotellihuoneessa. Sävy on essien Chinchilly, yksi omista suosikeistani.

Glamsquad essie manicure at our hotel (the shade is Chinchilly, one of my favourites!)

_MG_1486 _MG_1406

Rakastan näitä Onarin pörröhanskoja yli kaiken! Aivan mielettömän söpöt.

I love these fluffy gloves from Onar. 

_MG_1394

Asutaan kerrankin meidän lempialueella täällä SoHossa, eli parempaa sijaintia saa tosiaan hakea. Ihanaa että kaikki parhaat ravintolat ja putiikit on ihan nurkan takana!

We are staying in SoHo, which is definitely my favorite district in NYC. All of my favorite restaurants and shops are just around the corner. 

IMG-1071

Sunnuntai onkin varsin kiireinen päivä! Tiedossa on kolme eri tapahtumaa ja kaksi näytöstä,  ja sään sekä liikenteen ottaen huomioon kiireeksi vetää. Täällä kun tuntuu että yhteenkin tapahtumaan saattaa upota useita tunteja, kun liikkumiseen ja jonottamiseen menee yllättävän paljon aikaa. Mutta täällä on tosiaan vasta yö meneillään, joten nyt pieni power nap ja sen jälkeen taas uuden päivän pariin. Ihanaa sunnuntaita sinne!

Today is such a busy day! We have two shows and three different events, it’s almost mission in possible in NYC. The traffic is crazy here, for example yesterday it took 4 hours to go to one single show! 2 hours to the taxi rides, 1 hour waiting (in various occasions), 30 min backstage and 30min the show. So yes, New York is pretty time consuming place, though I still really love this place. Now I’m going to sleep (it’s 11:30 P.M here) and be super energised tomorrow!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *