Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEAUTIFUL WEDDING SHOES ON A BUDGET

may 2, 2018, Fashion
Yksi toivotuimmista häätyyliin liittyvistä postauksista on ollut asusteet ja nimenomaan pienemmällä budjetilla. Selasin Bubbleroomin valikoimaa ja löysin sieltä vaikka kuinka monet ihanat kengät ja korvikset, jotka sopii täydellisesti myös morsiamen tyyliin. Käytiin tänään kasvitieteellisessä kuvaamassa ja pääsin jo vähän hääkuvien makuun, kun liihottelin tyllihameessani ja söpöissä glitter-koroissa. ❤️
One of the most requested bridal style posts have been “wedding shoes on a budget”, so I teamed up with Bubbleroom to show you some great alternatives. Whether you are bride or a wedding guest, I’m sure you will also love these shoes as much as I do!
Näihin Billi Bi:n ruusukultaisiin kenkiin iskin ensimmäiseksi silmäni! Billi Bi on itselleni jo entuudestaan tuttu merkki, sillä olen käyttänyt heidän super hyviä bootseja jo parisen vuotta – ne näyttää muuten edelleen iskemättömiltä. Toinen syy ihastumiseen on varmaan tuo upea sävy, sillä tuntuu että kiinnitän nyt kaikkeen ruusukultaiseen huomioni. Marianna ihastui näihin myös ja taisi pistää ne samantien tilaukseen, enkä kyllä ihmettele.
I really fell for these Billi Bi shoes! Probably because I’m already familiar with Billi Bi’s shoes and I’m also obsessed with rose gold currently. These shoes are also really comfy! 
Nämä Henry Kolen avokkaat on taas klassisempi valinta, mutta mielettömän nätit nämäkin – etenkin juuri mokkasena. Kitten heel on ehdottomasti varma valinta, jos haluaa pitää korkkarit jalassa koko ajan väsymättä.
These Henry Kole shoes are definitely the traditional ones, but super chic as well. I love suede as a material and kitten heels is definitely a safe choice, if you are not into wearing high heels. 
Nämä New Lookin ihanat glitterkorot oli villikorttini, mutta vitsi että tykkään näistä hurjasti! Tuli ihan prinsessafiilis, enkä meinannut uskoa kun katsoin hintalippua – siis todella alle 30€? Ottaen vielä huomioon kuinka mukavat kengät todella oli jalassa.
These New Look glitter heels were my wildcard, but I really fell for them! They remind me of Cinderella and they are really comfy as well!
Bubbleroomin valikoimasta löytyi myös todella kauniita koruja, joten kannattaa kurkata valikoima läpi jos esimerkiksi tällaiset klassiset korvakorut on hakusessa.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *