Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Our Wedding Invitation Card

march 16, 2018, wedding

Kutsusta kovasti pyydettiin postausta, joten tässä se olisi! Olen saanut paljon kyselyitä häitään suunnittelevilta siitä että mistä kutsut kannattaisi tilata, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Itse tiesin heti että minkälaiset kutsut haluaisin ja Joachim oli samoilla linjoilla kanssani. Päädyimme tilaamaan graafisen suunnittelun pieneltä suomalaiselta firmalta eli Makea Design:ilta ja paino hoitui Tikkurilassa TKP-Printissä. Kilpailutin useamman eri painofirman (folionnin takia) ja hinnoissa oli ihan älyttömästi eroja, parhaimmillaan tarjous oli nelinkertainen. Lämpimin suosittelu siis sekä suunnittelulle että painofirmalle, heitä olen käyttänyt myös käyntikorttien ja muiden paperituotteiden painatukseen nyt myöhemminkin.

Tuon kultaisen niitin kävin erikseen ostamassa Suomalaisesta ja askarteltiin niitä yhdessä kun saatiin kutsut painosta. Kirjekuoret ostin Papershopista (niistä ei ole valitettavasti kuvaa) ja pyysin niihin samalla osoitteiden painatuksen. Se oli mielettömän kätevää ja lopputulos oli myös todella kaunis ja kutsuja mukaileva. Muutamia yksityiskohtia poistin näistä kuvista, mutta toivottavasti saatte tästä kapaamaanne inspiraatiota kutsujen suunnitteluun. ❤️

You have been asking for a post about our wedding invitations so here it is! I have been getting a lot of questions from brides-to-be, so hopefully you will get some inspiration from this post. I totally love the design! 

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *