Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUODEN KYSYTYIN ASU

june 5, 2018, outfit

Tämä asu oli yksi Italian reissumme käytetyimmistä asuista ja vitsi miten paljon sainkaan kyselyitä tästä mekosta! Yhtään liiottelematta sain varmaan sata viestiä asusta Instagramin kautta, joten ei muuta kun asukuvia kehiin! Tätä asua on tullut itse asiassa käytettyä paljon reissun jälkeenkin, etenkin kun täällä on ilmat sallineet. Eilen olin ihan pallo hukassa pukeutumisen suhteen, kun oli ensimmäistä päivää viileää. On ollut niin ihanaa vaan liihotella kesämekossa ja sandaaleissa, pukeutuminen on ollut niin huoletonta. Toivottavasti noi helteet jatkuisi, sormet ristiin sen puolesta!

Muutoin täällä on palattu aika lailla arkeen häiden jälkeen. Huomenna lähden parin päivän duunireissulle Tukholmaan ja viikonloppuna hostaan yhdet juhlat tyttökavereilleni. Ei yhtään hullumpi viikko siis tiedossa! Kuvasin teille myös yhden kesävaatevideon ja editoin sen viikonlopuksi, niin saatte lisää kesäinspistä. ❤️

I got so many questions about this outfit through Instagram. It’s definitely one of my favourite summer outfits, so comfy yet chic. It’s been such a gorgeous month in Helsinki and hopefully it will continue throughout the summer months. I’m just obsessed with flowy summer dresses and basket bags, that’s all I’m going to wear now! Tomorrow I’m heading to Stockholm for a couple of days and then I’m hosting a summer party for my friends here in Helsinki. Such a cool week ahead! 

KN Collection Hat*
Fashion Union Dress
Clare V. Bag
Hermes Sandals


postaus sisältää mainoslinkkejä

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *