Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAIN YKSI LUPAUS

january 9, 2018, outfit

Tänä vuonna en ajatellut tehdä pitkää listaa uudenvuodenlupauksista, sillä vuosi on kiireinen ja projekteja on enemmän kuin koskaan. Oma lupaukseni tälle vuodelle on että pysyisin vain järjissäni. Eli saisin yöni nukuttua, pitäisin säännöllisesti vapaapäiviä, enkä stressaisi liikaa. Oman yrityksen pyörittämisessä on työtä jo oikein mukavasti, mutta kun siihen päälle lisää häät ja asunnon rakennusprojektin, niin hommaa on jo vähän liikaakin. Olen sellainen ikiliikkuja että tykkään siitä että tekemistä riittää ja hyvä draivi pysyy yllä, kun on koko ajan menossa. Aikuistumisen myötä olen kuitenkin huomannut sen että liika on joskus liikaa,  ja siitä syystä yritän tässä elämäntilanteessa pitää erityistä huolta omasta jaksamisestani – ettei vaan jossain vaiheessa käy hassusti. Tällä hetkellä intoa ja draivia riittää vaikka kuinka jokaiseen projektiin, mutta kun tekee montaa mieluisaa asiaa samaan aikaan, niin joskus vauhtisokeus saattaa iskeä. Eli arjessa pitää muistaa priorisoida ja panostaa oikeasti tärkeisiin asioihin, ja karsia siitä mikä ei ole välttämätöntä. Silloin jää aikaa myös oman hyvinvoinnin ja parisuhteen vaalimiselle. Itselleni suurin haaste on henkisen kovalevyn täyttyminen. Kun muistettavaa ja to do-listoja on paljon eri projekteihin, niin yöt menee helposti sängyssä pyörimiseen ja pohtimiseen. Tähän olen kuitenkin löytänyt sopivan ratkaisun, josta kirjoitan ihan erillisen postauksen.

Eli lempeänä muistutuksena nyt tammikuulle, kun monella on suuria tavoitteita tulevalle vuodelle; Muistakaa myös kuunnella kroppaanne ja olkaa itsellenne armollisia. ❤️

I have a lot going on in my life right now, firstly my own company (besides my mom’s company as well), then our apartment project and the wedding of course. So it’s definitely a lot to handle! That’s why I’m only going to make one resolution this year, to stay sain; to sleep well and take days off. As you guys, I love to be an entrepreneur and I’m all about working on multiple projects at the same time. But as I have grown up, I have realised that sometimes it can be too much, but you just can’t see it coming because it’s fun. Currently I’m really excited about 2018 and all the projects, but I’m doing my best to organise my life so that it wouldn’t get exhausting in the long run. I have a couple of tips and tricks which I’m going to share with you later on this week.

So this was just a little reminder for everyone who’s making huge resolutions and goals for 2018. It’s really important to have goals and dreams for sure, I’m all about that life, but we should never forget our health and well-being. That’s basically the base for everything. So let’s be kind to ourselves in 2018, let’s promise that, right? 

Asusta sen verran että mulla on ollut viime aikoina ihan kevätfiilis! Vaikka mittari onkin ollut lähes ensimmäistä kertaa pakkasen puolella, niin silti nämä aurinkoiset päivät ovat kyllä saaneet hymyn huulille – varmaan koko kaupungille? Niin moni ihan tuntematonkin kommentoi eilen upeaa säätä, pelkästään auringonpaiste tekee jo päivästä niin paljon paremman. Tämä asu tuo myös vahvasti kevään mieleen, vaikka uskon että muutamat paukkupakkaset saadaan kyllä vielä Helsinkiin ennen kevään tuloa. Nuo Parfoisin nilkkurit ovat olleet ahkerassa käytössä viime aikoina, ja täytyy sanoa että siinä on kyllä hitsin mukavat nilkkurit – eikä ainakaan hinnalla pilattu. Pelkkää peukkua niille siis!

Here I’m all about spring already! We haven’t had a proper winter yet, but I’m just so excited about all the spring clothes already. I have been wearing my Parfois boots a lot lately, I found them from Zalando and they are really inexpensive and so comfy. Highly recommend them!

 

Juicy Hat
Andiata Coat* (similar here!)
Allsaints Sweater (similar here!)
Andiata Blouse
Zara Jeans (similar here!)
Céline Bag
Parfois Boots 


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Hanna Väyrynen

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *