Tietoa mainostajalle ›

8 Uudenvuodenlupausta

january 3, 2017, Personal
_mg_0590

Viime vuoden lupaus oli saada hampaat kuntoon ja sehän meni ihan nappiin! Nyt olen jo loppusuoralla hammasprojektini kanssa. Toinen lupaus oli aloittaa täsmällinen ihonhoito ja siinä olen myös onnistunut hyvin. Vitsi mikä fiilis kun on päässyt tavoitteisiin!

Vaikka osa pitääkin uudenvuodenlupauksia ihan höpöhöpö-juttuina, niin pakko sanoa että useimmiten juuri se vuoden vaihde on aika jolloin asetamme itsellemme konkreettisia tavoitteita. Osan lupaus kestää tammikuun, mutta joidenkin kohdalla se on ollut loppuelämää mullistava sitoumus. Unelmia ja tavoitteita on aina hyvä olla – se on se kantava voima mikä vie meitä eteenpäin. Ja kuten kirjani ensimmäisellä sivulla lukikin “A goal is a dream with a deadline”, sehän on juuri näin.

Vuonna 2017 yritän…

•Tehdä enemmän ruokaa itse ja meal prepata taas säännöllisesti. Ennen olin oikein ahkerakin kokki, mutta lipsumisesta täytyy syyttää Woltia ja sen helppoutta kiireessä. Mutta nyt ehdottomasti ryhdistäydyn taas. Täytyy alkaa tekemään keittoja ja laatikoita joista riittää useaksi päiväksi.

•Ylläpitää kuntoani. En tarkoita siis rasvaprosenttia, kiloja tai senttejä (niistä ei ole edes tietoakaan), vaan sitä että treenaan sen verran että kunto pysyy kohdallaan. Kiireessä parikin treeniä viikkoon riittää ja siihen löytyy aikaa aina, mutta rauhallisena viikkona pystyy treenaamaan enemmänkin.

•Panostaa entistä enemmän videosisältöön työssäni. Vaikka se aikaavievää onkin, niin huomaan nauttivani siitä koko ajan enemmän. Siitä saa sellaista uudenlaista onnistumisen tunnetta, kun oppii kerta kerralta editoimaan paremmin ja saa teiltä kannustavaa palautetta.

•Pitää täyslepopäiviä. Syksyllä muutaman sellaisen pitäneenä huomaan että kehoni ja mieleni kaipaa niitä aika ajoin toimiakseen. Eli sunnuntai jolloin en yksinkertaisesti tee mitään kuluttavaa; en urheile tai tee töitä, enkä välttämättä tapaa ihmisiäkään. Se on kaikessa ihanuudessa jopa turhauttavaa, mutta sellaisen päivän jälkeen kaipaakin jo töitä, liikuntaa ja tapahtumaa.

Last year I promised to finally get braces and take better care of my skin. It feels so good that I really kept my promises! I’m pretty much done with my “perfect smile project” and my skin has never felt better. I’m going to make more resolutions for 2017. 

•Cook and meal prep more. I was so busy in 2016 and that was always a great excuse to order food or eat outside. 

•Maintain my condition by exercising 2-4 times a week. It’s the normal routine, nothing more or less. I just want to be healthy and happy, I don’t care about how much I weight or are my abs showing. 

•Film more videos and learn more about editing. It’s actually a new passion of mine, it’s so interesting. 

•Have more 100% day-offs, when I don’t work or exercise. It sounds pretty easy, but it’s not for me. I’m constantly working and I totally love it, but I have noticed that my mind and my body needs to relax completely from time to time. So definitely more Netflix and chill days for me during 2017!

_mg_0613

•Kokeilla uusia lajeja! Viime vuonna hurahdin pyöräilyyn ja innostuin hiihtämisestä, ja sovittiin ystäväni kanssa että lajikokeilut jatkuu myös tänä vuonna. Suunnitelmissa olisi ainakin ratsastusta ja nyrkkeilyä, mutta varmasti paljon muutakin jännää. Joku outo puoli minussa on myös kiinnostunut tandempyöräilystä.

•Aloittaa maalaamisen. Ihan vaan meditaatio mielessä kotona.

•Säästää enemmän. Nyt osakeyhtiö on pystyssä ja raha-asiat on paremmin hallittavissa, joten haastan itseni säästämään enemmän.

•Olemaan enemmän hetkessä läsnä. Saraa lainatakseni “Ihminen, jonka työ kulkee mukana, ja joka saa ideoita pitkin päivää, miettii aina seuraavaa siirtoaan ja multitaskaa, ei ole kovin läsnä olevaa tyyppiä.” Se on valitettavan totta ja oli helpottavaa kuulla tämä kollegan suusta. Läsnäolon taitoa olen viime aikoina yrittänyt kehittää ja sen takia kamerakaan ei kulje enää joka paikkaan. Kaikkea ei aina tarvitse taltioida, sillä loppupeleissä mikään ei ole tärkeämpää kun hetkessä eläminen. Olen huomannut että perheen ja  ystävien treffaamisesta saa niin paljon enemmän irti kun puhelin on lentokonetilassa ja kamera on kotona. Pääsen paljon syvämmälle keskusteluihin kun työt ja muut velvollisuudet ei kummittele alitajunnassa.

•I’m going to try new sports. Last year we tried padel, skiing and long distance cycling and I have tons of plans for this year. For example riding and boxing!

•I want to start painting! Just for fun at home. It’s definitely a form of mediation and letting go. 

•Save more money. It’s definitely not my strength but I want to be better at it. 

•Be more present in the moment. 

_mg_0591

Tiger of Sweden Cardigan
Zara Top
Zara Jeans

Photos by Kata Lilius

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *