Tietoa mainostajalle ›

Testissä: Luonnonkosmetiikka

april 28, 2017, Beauty

 

Kaupallinen yhteistyö Mádaran kanssa

Kirjottelin aikaisemmin keväällä luonnonkosmetiikkaan liittyvästä projektista, ja sen myötä olen itsekin innostunut testailemaan luonnonkosmetiikkaa. En ole luopunut kokonaan luottotuotteistani, mutta tällaisena kauneushifistelijänä rakastan testata uusia tuotteita ja seurata vaikutuksia. Projektin myötä tutustuin useisiin eri luonnonkosmetiikkabrändeihin ja niistä erityisesti Mádara jäi kiehtomaan. Mádara oli brändinä minulle entuudestaan tuttu, sillä usea ystäväni on suosinut Mádaran tuotteita jo vuosia. En halunnut laittaa kerralla kaikkea uusiksi, joten aloitin testauksen kosteuttavasta SOS-sarjasta. SOS onkin ihan täydellinen sarja esim. paljon reissaavalle, kun putelit on kompakteja ja tuote kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Näistä tuotteista suosikiksi on muodostunut naamio, joka onkin kulkenut viime aikoina reissuilla mukana. Illalla vaan putsauksen jälkeen naamio naamaan, niin saa lennon aikana tullut kuivuus kyytiä. Toinen täydellinen reissutuote on ollut Plum Plum -huulirasva, jota lisäilen aina koneessa kosteussuihkeen lisäksi kosteutta ylläpitämään. Arkena en päivittäin muista huulirasvaa käyttää, mutta reissussa olen melkeinpä neuroottinen riittävästä kosteuttamisesta. Linda on kovasti kehunut myös ihoa kirkastavaa Detox-naamiota, joka otettiinkin toissa iltana osaksi meidän pyjamabileiden iltarutiinia. Täytyy käyttää sitäkin nyt säännöllisesti, niin osaan antaa siitä teille oman arvioini.

Ilokseni Mádara halusi järjestää teille arvonnan. Kysymykseni kuuluu että mitä ihonhoitovinkkejä te kaipaatte? Vastailkaa kommenttiboksissa tämän päivän aikana, niin arvon vastaajien kesken yhden voittajan iholle räätälöidyn setin Mádaran tuotteita. Huikeeta!  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voitto meni nimimerkille: Roosa, otan sinuun meilitse yhteyttä.

Lately I have been trying out organic cosmetics as well, as a beauty junkie I always love to try new products and see the results. I had heard a lot of great things about Madara, so that’s why I chose to try out some products from their range. They have many product lines, but the hydrating SOS products caught my eye. I have been traveling a lot during this spring, so I have been really strict about hydrating my skin. The SOS face mask became my ultimate favorite product, it’s the perfect size to take with to the plane and treat the dehydrated skin during the flight. Have you tried Madara’s products?

3 asiaa mitä olen oppinut luonnonkosmetiikasta

Vaihtoehtoja on paljon. Nykyään valikoimaa on mielettömästi, brändejä löytyy edullisemmasta päästä ihan luksuskosmetiikkaan asti.

Luonnonkosmetiikka on tehokasta. Itselläni oli pitkään mielikuva siitä että luonnonkosmetiikka ei voi olla tehokasta (mistä sellainenkin mielikuva on voinut muodostua?), mutta kokeilun myötä ennakkoluuloni ovat osoittautuneet vääriksi.

Luonnonkosmetiikka voi olla ylellistä. Tämä on varmasti yksi ennakkoluuloistani, joka on kokenut täyskäännöksen viimeisen parin vuoden aikana. Vuosia sitten ajattelin että luonnonkosmetiikka on hampulta haisevaa, mielellään vihreässä kierrätyspurkissa olevaa möhnää. Matkustelun myötä olen huomannut että luksusputiikit nimenomaan suosii korkealaatuisia luonnonkosmetiikkabrändejä ja monesti pakkaukset ovat olleet ihan mielettömiä. Kuten alussa kirjotinkin, niin vaihtoehtoja on laidasta laitaan mutta ylellisyytä ei ole tosiaan unohdettu – päinvastoin.

3 things that I have learned about organic cosmetics

There are a lot of options. From drugstore products to high end luxury brands. 

It’s effective, especially when used long-term. 

It’s not only for hippies. I used to think that organic cosmetics are made of hemp and the package needs to be green. That’s definitely not the case! Most of the high end stores are only selling organic skincare.  


83 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *