Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAVALLINEN JA TYLSÄ

january 23, 2018, outfit

Olen viime aikoina ollut pukeutumisen suhteen juurikin otsikon mukaisesti todella tylsä. Nahkahousut tai farkut, joku neule, parka ja Timberlandit. Ihan sama miltä näyttää, kunhan on lämmin! Mutta vaikka asu tylsältä kuulostaakin, niin ihan kivalta se silti näyttää vai mitä? Olen kyllä iloinnut hurjasti tästä lumen tulosta, se on tuonut niin paljon valoa lisää! Ja totta puhuen päivä on todella pidentynyt jo tunnin verran jouluun verrattuna, eli voiton puolella todellakin ollaan. Mun kevät alkaa aina virallisesti maaliskuussa kun kelloja siirretään eteenpäin, sillä silloin valoa tulee yhtäkkiä niin paljon että tuntuu kun energiamäärät olisi tuplaantuneet. Eipä ole siihenkään enää pitkä aika ja täytyy sanoa että se luokin perhosia vatsaan, nimittäin se tarkoittaa myös että häihin ei ole pitkä aika! Uskomatonta että mun polttareista on pidempi aika, kun mitä häihin enää on – tuntuu kun siitä olisi vasta muutama hassu kuukausi. Jänniä aikoja kyllä eletään!

P.S. Postausideoita saa toki antaa! Remppablogi elää nyt pientä hiljaiseloa kun lupahakemukset on menossa, mutta lupaan päivitellä sinnekin kun jotain sanottavaa / uutisia on.

Lately I have been constantly wearing the same stuff; my parka, leather pants and Timberlands. The winter has finally arrived, so staying warm has been my first priority. But I’m quite excited about finally getting snow here, it just doesn’t feel like winter without snow. Then when the snow felts off, it’s about time to get excited about spring. I’m quite nervous and excited about spring to be honest! Our wedding is approaching so fast, less than four months to the day. So cool though! 

Siis kuinka ihana on tämä Topshopin neule? Oltiin, ylläri, molemmat Lindan kanssa ostettu tuo sama – täysin tietämättä.

Moncler Beanie
Ray-Ban Sunnies
Zara Scarf (similar here!)
Yves Salomon Parka from Ajatar*
Topshop Sweater from Zalando*
Gucci Bag 
Opus pants
Timberland Shoes* -20%


postaus sisältää mainoslinkkejä

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *