Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sweater Weather

february 23, 2018, outfit

Tässä vielä yksi asu meidän New Yorkin reissulta. Tuntui siltä kun olisi ollut reissussa useamman kuukauden, kun reissun alussa satoi lunta ja viimeisinä päivinä mittari lähenteli hellelukemia – eli ihan kun olisi laskeutunut talvella ja lähtenyt pois kesällä. Oli myös mahtavaa fiilistellä jo kevätpukeutumista, enkä malta odottaa että päästään Suomessakin keventämään vaatetusta. Ei tässä olekaan enää kuin kuukausi ja siirrytään kesäaikaan! Se on aina itselleni yksi vuoden parhaimmista päivistä. Saadaan vuorokaudessa hurjasti lisää valoa päivään, ja ainakin meikäläinen saa siitä rutkasti energiaa ja työntekokin sujuu paljon helpommin – sitä odotellessa siis!

Here’s the last outfit from New York. I feel like I was there for months! When I landed the city was so wintery and when we leaved the sun was shining and the weather was super warm. Fortunately I did pack some spring clothes with me and I was so happy to finally wear a leather jacket! I’m also obsessed with my cute pink sweater from Mango. 

Olen Lindan tavoin innostunut hurjasti kunnon statement korviksista! Etenkin kun tukka on kiinni, niin korvikset pääsevät oikeuksiinsa. Nämä löytyivät Mangosta.

Rebecca Minkoff Leather Jacket*
Ray-Ban Sunnies
Mango Sweater
Zara Pants (similar here!)
Chloe Bag
Parfois Boots


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *