Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Stockholm Weekend

july 4, 2016, Stockholm
stockholm-brunch _MG_1094 linda-juhola-alexa-dagmar P7010202 linda-juhola _MG_9852 _MG_0633 white-fleur _MG_0232 alexa-dagmar-tukholma IMG_3815
Terveisiä Tukholmasta! Muutama päivä siellä vierähti ihan liian nopeasti, mutta oli kyllä maailman rentouttavin ja hauskin viikonloppu. Syötiin hyvin, pyörittiin meidän suosikkipaikoissa (Österillä ja Vasastanissa) ja otettiin rennosti. Mitään varsinaista ohjelmaa ei siis ollut, mutta juuri tällainen hengailuviikonloppu oli niin paikallaan. Ennen ravasin Tukholmassa Lindan luona harvasen kuukausi, mutta nykyään on paljon haastavampaa saada aikataulut natsaamaan. Viimeisestä kerrasta oli siis jo ehtinyt vierähtämään vuosi (jestas!), mutta sovittiin että syksyllä on taas vietettävä laatuviikonloppu yhdessä. Sen verran hauskaa oli että nyt on taas energiaa koko viikoksi. Ihanaa viikkoa kaikille!
Regards from Stockholm! We had such a lovely and relaxing weekend with Linda, but to be honest the weekend went too fast. I wish I had a change to stay a couple of days longer, to see Rihanna’s show today. Unfortunately I have a lot of work related things to catch up today, so I couldn’t stay any longer. Still I need to go back asap, Stockholm is definitely one of my favorite cities. Have a wonderful week! 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *