Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Stockholm Bound

april 26, 2016, Stockholm
stockholm-ostermalm

Osa teistä onkin varmaan snäpistä huomannut että vaihdoin maisemia muutamaksi päiväksi. Lähdettiin tosiaan sunnuntaina äitini kanssa Tukholmaan reilun vuorokauden työmatkalle tapaamaan uusia yhteistyökumppaneita. Sunnuntaina ei keretty tekemään juuri mitään muuta kun syömään ja nukkumaan, ja eilinen meni meidän uuteen aluevaltaukseen tutustuessa.

Aikamoisen tempun teki tämä meidän Tukholman reissu, nimittäin saimme ihan mahtavan ruotsalaisen pienyrityksen kumppaniksemme. Brändi on Melimeli (kannattaa kurkata heidän sivut) ja me olemme heidän ensimmäinen jälleenmyyjä. Heillä ei tosiaan edes Ruotsissa ole jälleenmyyjiä ja me tulemme nyt vastaamaan Suomen markkinoista. Mallikappaleet saapuvat liikkeeseen kesäkuussa ja me reippaina tyttöinä nyt sitten päätettiin rempata koko liike. Ei ole nyt kämppäprojektia alla, niin kyllähän tässä nyt yhden Zarron uusiksi pistää – eikö vai? Tänään on edessä suunnittelupalaveri Helena Karihtalan kanssa ja sitten laitetaankin hihat heilumaan.

Tulin eilen illalla takaisin kotiin ja nyt onkin loppuviikko täynnä ohjelmaa. Pistin muuten merkille että Tukholman Laduree on lopettanut? Onpa harmi!

Here’s a little photo diary from my 24 hr trip to Stockholm. We went there with my mom to meet our new business partners and I couldn’t be more excited. The brand is called Melimeli and they have the coolest furniture ever. From now on we are going to take care of the Finnish market and I just can’t wait to get all the amazing pieces to our store. We are going to renovate the whole place (the first time in 27 years), so the store will be pretty awesome. 

We didn’t have time to do anything else besides eating, sleeping and making business, so I don’t have much to tell you.  Hope you enjoy my photo diary! :) 

ins wiener-cafeet2 wiener-cafeet-stockholm cherry-blossom-stockholm riche-stockholm _MG_4491 _MG_4494 alexa-dagmar-tukholma _MG_4510 alexa-dagmar-aiti hotel-diplomat-stockholm _MG_4518

Voisin kirjoittaa tästä teille vaikka kuinka pitkän stoorin, sillä olen niin innoissani tästä! Kaikki Melimelin tuotteet (samettisohvat, rahit ja matot) ovat juuri sellasia mitä olen kissojen ja koirien kanssa yrittänyt meille metsästää, ja yhtäkkiä kaikki vain loksahtaa kohdalleen. Parasta tässä on se että tuotteet ovat todella laadukkaita, mutta hinnat ollaan onnistuttu pitämään todella kohtuullisina.  Aikamoinen piristysruiske meille, kuitenkin 27 vuotta vanhalle yritykselle. Niin siisti fiilis!

Laitan tässä pian tuotteita myös nettikauppaan, mutta kyselyitä voi tietysti laittaa myös meilitse. Kiitos kaikille ihanista snäpeistä mitä laitoitte reissun aikana! :)

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *