Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHOW MUST GO ON

september 12, 2017, Fashion, NYC

bloggaaja on essien brändilähettiläs

On kyllä ihan mielettömät muotiviikot takana, ehdottomasti parhaat tähän mennessä. Yksi kohokohdista oli ehdottomasti lauantainen Wangin näytös, jota ennen pääsin myös kurkistamaan Backstagelle. On aina mielenkiintoista nähdä miten show rakentuu; ketä malleja on buukattu näytökseen, minkälainen tuotanto on ja mitä tyyliä on lähdetty hakemaan. Yleensä takahuoneessa hiuslakka suihkuaa ja yleinen tunnelma on todella hektinen, mutta toisinaan suunnittelija saattaa jopa tulla leppoisasti juttelemaan ja esittelemään konseptia – muotiviikoilla kaikki on mahdollista.

It has been an awesome fashion week so far! One of the highlights was definitely Alexander Wang’s show, which is the biggest and most popular show during NYFW. I had the change to visit backstage before the show and it was super interesting to see the buzz, especially because of the impressive casting; Kendall Jenner, Bella Hadid, Kaia Gerber and the list goes on…

Oli kyllä mahtavaa päästä kurkistamaan Wangin kulisseihin ennen näytöksen alkua, sillä kyseessä on yksi muotiviikkojen suurimpia näytöksiä. Takahuone oli täynnä mallimaailman isoimpia tähtiä aina Kendall Jenneristä Bella Hadidiin ja meininki oli myös sen mukainen. Oli huvittavaa huomata että myös Wangin näytökseen oli valittu essien Topless & Barefoot -nudelakka, jota olen itse rokannut koko muotiviikot. Se on selkeästi ollut tämän kauden suurin hitti metallinsävyjen ohella.

Such a coincidence! I have been wearing essie’s Topless & Barefoot all week long and it was also the one they were wearing. It was definitely one of the it-shades during fashion week besides metallics. 

3N3A2724 3N3A2649 3N3A2665 3N3A2922

Näytös sijaitsi Brooklynin teollisuusalueella ja täytyy sanoa että kyseessä oli pikemminkin suuri mediasirkus. Näytös kesti kolme minuuttia ja mediahässäkkä varmasti yli tunnin. Voitte kuvitella paparazzien määrän kun Kim Kardashian purjehtii näyttävästi paikalle, tietysti oman reality tv-tuotantotiimin siivittämä. Oli kyllä aikamoista! Itse näytös oli takuuvarmaa Wangia, eli tummanpuhuvaa ja minimalistista – unohtamatta naisellisuutta.

The venue was in Brooklyn and it was something really unique. The evening was more like a media circus than a fashion show, you can all imagine how crazy the atmosphere is when Kim K walks in with her reality tv crew.  It was definitely an experience to witness it. Other than that, the show went by really quickly (all of the girls walked just once) and the pieces were true to Wang’s style – monochrome and simple. 

3N3A2956
Photos by Alexa & Janita Autio

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *