Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Romantic Summer Look

july 6, 2017, outfit

Huomenna koittaa lähtö Tukholmaan, jossa tulen viettämään viikonlopun Lindan kanssa. Tämä taitaa olla jo viides kesä putkeen kun pidetään perinnettä yllä, eikä kesä olisi mitään ilman Tukholman reissua. Jokainen kesä on vielä käynyt mieletön tuuri ilmojen kanssa ja yhtä hyvältä näyttää ennusteet nytkin. Asun jälleen kerran suosikkihotellissani Diplomatissa ja Linda pääsee sinne viettämään pientä getawayta. Huomenna on luvassa muutamia työjuttuja, mutta muuten suunnitelmissa on syödä hyvin ja nauttia kesäisestä Tukholmasta – mikäs sen parempaa. Varmasti mahtava viikonloppu tiedossa!

Tomorrow I’m heading to Stockholm to spend the weekend together with Linda. This is the fifth summer in a row, so it’s definitely a summer tradition for us. I have a couple of work-related things to get done there, but otherwise we are going to spend some quality time together and make the most out of the weekend. 

Tämä mekko oli Italian reissulla luottovaatteeni. Menimme sitten aamupalalle, päiväkävelylle tai illalliselle, niin tämä French Connectionin mekko valikoitui useaan otteeseen päälle. Se on sopivan väljä ja hengittää mukavasti, joten + 40 helteessä se tuntui täydelliseltä valinnalta. Ei siinä etteikö se kävisi tänne Suomen kesään, nimittäin pitkän helmansa ansioista se on ollut myös täällä kovassa käytössä nahkatakin kera. Talvisin mekkoja tulee käytettyä vähän, mutta kesällä käytän niitä kyllä senkin edestä.

This French Connection dress has been my go-to summer dress. It was my favorite dress to wear in Italy, because it’s so light and airy. 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Other Stories Leather Jacket
French Connection Dress
Tine K Home bag (similar here!)
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *