Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Romantic Day in Helsinki

december 7, 2017, outfit

Eilinen päivä oli ihan paras! Kaduilla oli ihana tunnelma, ihmiset olivat loistotuulella ja somessakin oli erityisen positiivinen fiilis. Puhuttiin myös poikaystäväni kanssa pitkä tovi asioista joista pidämme Suomessa (ihmisten jämptiys ja rehellisyys, upea luonto turvallisuus, koulutus…) ja siitä tuli myös niin mielettömän hyvä ja kiitollinen olo. Juhlittiin itsenäisyyspäivää muuten aika maltillisesti; Ensin aamupäivällä käytiin Tuomaanmarkkinoilla, illalla kokkailtiin ja katsottiin Linnan Juhlia ja päätettiin päivä ihaillen ilotulituksia. Ei yhtään hullumpi päivä siis! Arkipyhät on muutenkin ihan parhaita, kun saa vietettyä enemmän laatuaikaa rakkaan kanssa keskellä viikkoa – onneksi kohta on joulukin!

P.S. Kirjottelin eilen remppablogiin meidän ideoita ja ajatuksia remontin varalle, joten kurkatkaa täältä jos kiinnostaa.

Yesterday was such a lovely day! The entire country celebrated 100-year-old Finland and the atmosphere was so festive and positive in Helsinki. We started the day with my boyfriend browsing through the Christmas Market and later on we went to watch the fireworks together. Definitely one of the most romantic days of the year! 

P.S. I wrote down some ideas regarding our upcoming apartment project, so if you want to see my inspo boards, check them here.

Lindex Earmuffs (similar here!)
H&M Sweater (similar here!)
Kate Spade Dress*
Kurt Geiger Shoes
Gucci Bag


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Juuli Rönkä

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *