Tietoa mainostajalle ›

POP OF RED

july 14, 2017, outfit

Heinäkuussa on tunnetusti tällä alalla hiljaista kun PR – ja mediatoimistot on lomilla ja suurinosa teistä lukijoista nauttii lomailusta muualla kun koneen ääressä. Vaikka tykkäänkin nopeatempoisesta arjesta, niin täytyy sanoa että tämä heinäkuu on ollut mukavaa vastapainoa kiireisen kevään jälkeen. On ollut ihanaa mennä ihan fiiliksen mukaan, nukkua välillä vähän pidempään ja tehdä extempore treffejä ystävien kanssa – niin ja kokeilla uusia harrastuksia! Ollaan yhden ystävän kanssa käyty muutaman kerran pelaamassa tennistä (vaikka taidoilla ei kyllä vielä pääse kehuskelemaan) ja eilen olin Eevskun kanssa harjoittelemassa akrobatiaa ja kehonhallintaa. Tämmöiset uudet oivallukset tuo kyllä iloa ja inspiraatiota arkeen.  Ihanaa lähteä viikonlopun viettoon, kun sääennusteetkin näyttää lupaavilta ja kalenteri ammottaa tyhjyyttään – eli juuri täydellinen spontaani kesäviikonloppu luvassa.

I have always had a love-hate relationship with July. It’s a month when nothing really happens and you can’t get things done, because most of the people are on their holidays. But nowadays I have learnt to take advantage of it, just enjoy the quietness and relax. It’s really nice actually! I have had time to really think things through, get inspired and learnt new things! Honestly, I feel so balanced and happy right now – life couldn’t get any better! Hope you are having a relaxing July as well.

Tämä asu oli erityisesti mielessäni kun pakkasin Tukholmaan. Tykkään tästä kyllä hurjasti, vaikka itse sanonkin. Tuo laukku oli kyllä niin hyvä ostos, juuri täydellinen eye-catcher!

I really love this outfit! I’m so glad I bought the red Chanel, it’s the perfect eye-catcher. 

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
&Other Stories Blouse
Gucci Belt
Zara Jeans (similar here!)
Chanel Bag
Aquazzura Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *