Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

POP OF RED

november 23, 2017, outfit

Tuntuu ihan absurdilta katsoa asukuvia jossa mulla on vielä nilkat paljaana, kun ulkona tulee räntää vaakasuoraan. Oli silti laitettava nämä pari viikkoa sitten otetut asut kehiin, jos nämä värikkäät kuvat vaikka piristäisi harmaata päivää. NYC:issä tuli puhuttua paljon ulkomaalaisten bloggaajien kanssa Suomesta ja erityisesti täällä vallitseva pimeys herätti kauheasti kysymyksiä. Kyllä tämä pimeys aika hurjalta kuulosti kun kertoi tästä täysin toisenlaisessa ympäristössä elävälle, mutta samalla tuli myös hehkutettua meidän kesää ja yöttömiä öitä. Kyllä tämän pimeyden jaksaa, kun miettii niitä maagisia kesäpäiviä kun saamme nauttia valosta vuorokauden ympäri.

Yksi positiivinenkin puoli tässä vuodenajassa on, nimittäin tämä aika vuodesta rytmittää työntekoani paremmin. Kun valoa on vaan muutama tunti päivässä, niin sillon se aika on käytettävä kuvaamiseen. Palaverit on otettava aikaisin aamulla ja illalla voi hyvällä omalla tunnolla tehdä töitä koneella tai ihan vaan rentoutua peiton alla Netflixin ääressä. Kesällä rytmi tuntuu aina katoavan ja toisaalta hyvä niin, sillä silloin jos joskus on hyvä tehdä asioita spontaanisti ja nauttia siitä. Puolensa kaikessa!

These pictures are from last week and the weather was completely different. This week it has been snowing and raining non-stop and I could honestly cancel the winter, I always forget how tough it can be here in Finland. But I’m trying to remind myself about the awesome summer nights, when the sun doesn’t set at all. That’s the coolest thing ever. 

One thing I like about this season is that I get really organised, I mean I need to, because there’s barely light. I need to schedule meetings for mornings, shoot every day from 12 to 2 P.M and then I can finish the rest of the work (e-mails, paperwork, editing) during the afternoon when it’s already dark. It’s great to have a clear schedule for every day, then during the summertime I can just relax and be more spontaneous. 

Kesällä hurahdin ihan totaalisesti punaiseen, eikä syksyn pimeyden myötä ole ihastus ole laantunut ollenkaan – päinvastoin! Ihanaa saada pilkahdus väriä katukuvaan, se jos jokin hiukan piristää.

I have been obsessed with red since last summer and I just can’t get enough of it. 

kate spade sunnies*
&Other Stories Jacket*
&Other Stories T-Shirt
Only Jeans
Chanel Bag
Gucci Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *