Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Poikaystävän vaatekaapilla

december 20, 2017, outfit

Viikonloppu ja alkuviikko meni aika lailla sängynpohjalla, sillä flunssa iski myös minuun ja kovaa – tuntuu että kaikki on nyt kipeänä? On tullut enimmäkseen nukuttua ja hoidettua muutamia pakollisia työasioista. Inkiväärishottien, nenäsuihkeen ja vitamiinien tankkauksesta puhumattakaan. Jos jostain pitää olla tyytyväinen, niin onneksi kalenteri antoi myöten levätä. Yleensä pahimmat flunssa-aallot iskee juuri silloin kun on lähdössä reissuun tai on muuten vaan kädet täynnä hommia, mutta nyt olen ainakin pystynyt tankkaamaan unta ja lepoa. Se on onneksi tuntunut purevan ja pikku hiljaa alan taas olemaan normaali voimissani. Pitää vaan malttaa ottaa nyt rauhallisesti, että se ei iske heti takaisin. Toivottavasti siellä ollaan selvitty ilman ikävää syysflunssaa!

Tämä asu näkyikin sunnuntaina postaamassani vlogissa, oli mukavaa kuulla että tykkäsitte siitä! Päällä on siis poikaystäväni kaapista lainattu takki, Banana Republicin täydellinen poolo ja tietysti Timberlandit. Juuri sopivan rento asu näihin joulukuun säihin.

I have been basically laying in bed the past few days. I have been feeling really dizzy and just coughing constantly. I’m glad I have been able to stay at home and just relax, so I’m quite sure I’m able to beat the flu quickly. Just a lot of ginger shots, spicy food and vitamins – that’s my recipe. 

Here I’m wearing my boyfriend’s coat, Banana Republic’s sweater and my favourite Timberlands. I have been constantly wearing this outfit, it’s definitely the perfect cozy look for the holidays.

 

Moncler Beanie
My Boyfriend’s Coat (similar here!)
Banana Republic Sweater from Zalando*
Aritzia Pants (similar here!)
Céline Bag
Timberland Shoes*


*tuotteet saatu | postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Kaisa Turunen

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *