Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Podcastia pukkaa

april 8, 2018, outfit

Huomenta Tukholmasta! Täällä viikonloppu on taas vierähtänyt ihan silmänräpäyksessä ja huomenna on aika palata takaisin kotiin. Tulin tänne tekemään sisällöntuotantoa muutamalle eri asiakkaalle ja kiirettä on tosiaan sen verran pitänyt, että en ole blogimatskua juurikaan ehtinyt kuvaamaan. Sen sijaan ollaan onneksi ehditty viettämään Lindan kanssa aikaa ja ideoimaan vaikka mitä kivaa lähitulevaisuuden varalle. Ollaan jo jonkun aikaa suunniteltu oman podcast-ohjelman aloittamista, mutta täällä ollaan iltaisin ehditty paneutumaan aiheeseen ja fiilistelemään tulevaa. Me molemmat kuunnellaan podeja päivittäin ja oikein toivotaan että uusia tekijöitä tulisi lisää, ja uskotaan myös että me pystytään meidän tyylillä tuomaan myös jotain uutta Suomen podcast-skeneen. Tarkoitus on nimenomaan tehdä jotain hiukan erilaista ja täysin meidän omasta blogimaailmasta poikkeavaa sisältöä, mutta nyt vaan studioaikoja buukkailemaan ja asiaa eteenpäin. Kerrotaan heti kun saadaan homma lanseerattua, mutta vielä tämän kevään aikana – se on saletti. Ollaan molemmat tästä ihan mielettömän innoissamme, sillä vannoutuneina podcast-faneina se tuntuu ihan omalta kanavalta ja samalla täysin uudelta tuulahdukselta. Jee!

Täällä sunnuntai jatkuu brunssin merkeissä hyvällä tyttöporukalla, juuri täydellinen tapa lopettaa viikonloppu täällä Tukholmassa. Tukholma-vinkkejä on tulossa myöhemmin sekä lehteen että yhdelle sivustolle, mutta vinkkailen niistä sitten kun hommat on livenä. Viettäkää rentouttava sunnuntai! ❤️

Good morning from Stockholm! I have been here all weekend, working on multiple projects. I have barely had time for the blog, but I’m glad I managed to shoot my outfit yesterday. I totally love it, it’s the perfect laid-back spring look -right? The blazer is from Mango and the mom jeans (perfect fit btw!) are from &Other Stories. Hope you have a lovely Sunday!

Eikö olekin ihanan keväinen asu? Olen jo pitkään etsinyt vaaleanpunaista bleiseriä kevääksi ja ihastuin täysin kun löysin tämän lohenpunaiseen bleiserin mangosta. Sävy on ihan täydellinen! Katseen vangitseva, mutta ei liian räikyvä. Nämä farkut oli puolestaan mieletön löytö &Other Storiesista, täydellisesti istuvat mom jeansit – vieläpä ensimmäisellä kokeilulla!

Ray-Ban Sunnies
Mango Blazer
&Other Stories Shirt
&Other Stories Jeans
Chloé Bag
Flattered Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *