Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PINSTRIPE

october 11, 2017, outfit

Kuten äitinikin asupostauksessaan totesi, niin syksy on kyllä pukeutumisen puolesta parasta aikaa. Rakastan kerrospukeutumista, eikä syksyllä juuri ole inspiraatiosta pulaa. Tälläkin hetkellä mielessä on niin monta kivaa asua, että hyvä kun muistan kaikki kuvata – pitää ehkä tehdä joku syksyinen inspiraatiopostaus.

Muuten tämä viikko on mennyt flunssan kourissa, niinkun ilmeisesti joka toisella suomalaisella. Inkivääriä ja sinkkisuihketta vaan kovasti, niin ja lepoa tietysti. Onneksi bongasin Katsomosta uusimman Kardashian-tuottarin (ole hyvä!) niin lepäily on sujunut aika mukavasti sen perheen toilailuja tuijotellessa.

Mutta nyt vielä kivemman jutun pariin, nimittäin ilokseni Andiata halusi järjestää täällä 200€ lahjakortin arvonnan teille. Päälläni on Andiatan ihana syystakki ja myöskin lempparisilkkipaita sieltä, jota olen käyttänyt ainakin vuoden verran hurjasti. Pääsette osallistumaan arvontaan kommentoimalla minkä tuotteen valitsisitte itsellenne Andiatan verkkokaupasta. Arvonta on käynnissä tänään klo 23 asti ja päivitän voittaja tähän postaukseen. VOITTAJA: HANNA. Otan sinuun yhteyttä s-postitse. ❤️

I just love fall fashion! It’s so inspiring to wear comfy coats, hats and edgy ankle boots. I have a ton of fall outfits in mind, can’t wait to share them with you. Other than that, I have been fluish this week, just trying to get better by drinking ginger shots, sleeping and watching Kardashians – that’s a great recipe haha. 

H&M Cap (similar here!)
Ray-Ban Sunnies
Andiata Coat*
Andiata Blouse*
J.Lindeberg Pants from Zalando*
Chloé Bag


Postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Metti Forssell

383 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *