Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE PERFECT TEDDY COAT

november 17, 2017, outfit

Huomaa kyllä että vuosi on lopuillaan, kun tuntuu siltä että to do-lista on loputon ja alkaa jopa hieman odottamaan joulua. Tällä hetkellä työn alla on paljon asioita jotka eivät kauheasti täällä blogissa näy (hääsuunnittelua, sopimuspapereiden pyörittelyä, kymmenittäin meilejä ja palavereja), mutta loppuvuosi tuntuu aina olevan kaikilla yhtä hässäkkää kun asia x ja y pitää saada tehtyä ennen vuodenvaihdetta. Se onkin varmaan se syy siihen miksi rakastan aina tammikuuta, silloin loppuvuoden hässäkät on takanapäin ja koko kuukausi tuntuu raikkaalta uudelta alulta. Onneksi tätä marraskuun kiirettä pystyy kuitenkin välillä pakenemaan hot joogatunnille tai deitti-illan viettoon rakkaan kanssa, se on se mikä antaa aina extra energiaa kiireen ja pimeyden keskelle. Nyt viikonloppuna ohjelmassa on molempia edellä mainittuja.

Yksi projekti on ollut varsin isossa roolissa tänä syksynä ja se on pitänyt minua jännityksessä aina tähän päivään asti, nimittäin uusi asuntoprojekti. Siitä on sen verran asiaa, että kirjoittelen siitä ihan oman postauksen sunnuntaiksi – jännää!

I can tell that December is approaching, because my to-do list seems endless and my calendar is fully booked. It’s always the same thing before Christmas, everyone is so busy to get things done before the coming year. That’s probably the reason why I always love January so much, everyone is well-rested after Christmas and the entire month feels like a blank canvas to start with. But there are still six weeks until January, so I need to escape the hectic days every now and then to keep me energised. My best tips would be doing hot yoga and having some quality time with friends and loved ones (by shutting down phones etc.) and that’s what I’m about to do this weekend. Sounds good right? I’ll also write one post about our upcoming apartment project, it has been quite a project so far already. More about that on Sunday!

New Yorkista kotiutuessani kotona odotti &Other Storiesilta pieni joululahja ja paketista kääriytyi tämä aivan ihana teddytakki. Olen jo monta vuotta liputtanut erilaisten pörrötakkien puolesta ja nyt lähes jokaisella brändillä on valikoimissaan toinen toistaan ihanimpia teddytakkeja ja söpöjä tekoturkiksia eri sateenkaaren väreissä. Tänä päivänä vaihtoehtoja on siis mukavasti  ja hyvä niin, sillä täällä Suomessa me saadaan sonnustautua paksuihin ulkovaatteisiin lähes vuodenaikaan katsomatta.

When I got home from NYC, there was a package from &Other Stories waiting at home. They sent me a couple of lovely products, among this cute teddy coat, which quickly became my favourite fall coat. So cute, right?

Gina Tricot Hat*
&Other Stories Coat*
All Saints Sweater (similar here!)
Tiger of Sweden Pants (similar here!)
Gucci Bag
Billi Bi Shoes 


postaus sisältää mainoslinkkejä

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *