Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parhaat pikkarit ikinä

april 21, 2018, Fashion

Kaikki varmasti tietävät kliseen siitä, miten pukeutuminen lähtee alusvaatteista, ja miten alusvaatteet vaikuttavat dramaattisen paljon siihen, miltä vaatteemme näyttävät ja mikä fiilis on. Aikaisemmin olen noudattanut ohjenuoraa tarkasti, ja ostanut vain hyvin istuvia ja varmasti oman kokoisia alusvaatteita, mutten silti tuntenut oloani tai vaatteiden istuvuutta sen kummemmaksi. Noh, mikä alkoi kiinnostavasta blogiyhteistyöstä on muuttunut erottamattomaksi osaksi pukeutumistani, nimittäin nämä Pierre Robertin alusvaatteet!

Tunnustan: olen niitä ihmisiä, jotka kokevat tarpeelliseksi välittömästi kotiin tultuaan riisua pois alusvaatteet, sillä en pidä siitä miltä ne tuntuvat päällä. Oli koko tai materiaali mikä hyvänsä, en ole koskaan löytänyt mitään niin mukavaa, että jättäisin ne päälleni vaikka sohvalla köllötellessä. Uskokaa tai älkää, mutta toista on nyt! Näiden pikkareiden ja rintsikoiden mukavuus hakee todella vertaistaan, ja koko alusvaatevarastoni on mennyt uusiksi – huomaan aina puolihuomaamatta valitsevani nämä ylle. Pierre Robert-fanitukseni on mennyt jopa siihen sfääriin, että halusin antaa ystävälleni lahjaksi yhden setin, ikäänkuin varmistuakseni onko tämä vain oma fiksaationi. Jo seuraavana päivänä saapunut lahjomaton palaute oli kanssani yksimielinen: ehkä mukavimmat pikkarit ikinä! Ainoa mitä toivoisin olisi lisää valikoimaa, eli tummempia nuden sävyä ja enemmän kokoja – toivotaan!

As you guys know, I have been previously collaborating wth Pierre Robert and I’m happy to work with them again. They really make the most comfortable underwear, which I love to wear on a daily basis. To me it’s important that underwear is comfy and practical, because I don’t want to consume a lot of time during the busy morning to play around with my clothes. Pierre Robert is really popular brand in Scandinavia and no wonder, because the underwear is really reasonable priced and the quality is really good. 

Pierre Robert halusi tarjota teille -20% alennusta koko verkkokaupan pierrerobert.fi valikoimasta – edun saa syöttämällä koodin ALEXADAGMAR ostoskoriin tilauksen yhteydessä. Voimassa21.4.-29.4.2018. Edellisessä postauksessa vilahti mustat alusvaatteet ja tähän toiseen halusin valita nämä pearl pinkit. Molempia tulee käytettyä kyllä ahkerasti. ❤️

Photos by Linda Juhola

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *