Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lasillinen sisäpiirijuttuja

march 30, 2017, Food

 

Kaupallinen yhteistyö Altian kanssa

Vietettiin eilen mahtava ilta tyttöjen kanssa kera suosikkiviinini. Tutustuin Kung Fu Girl Rieslingiin vuonna 2011, kun isäni suosituksesta tilasin sitä Gaijinista. Siitä hetkestä lähtien kyseisestä valkoviinistä tuli suosikkini, täydellinen syy käydä Gaijinissa illallistamassa. Löysin itse asiassa tämän postauksen vuodelta 2012, jossa jo hehkutin Kung Fu Girliä. Siihen aikaan sitä ei tosiaan saanut Alkosta, mutta niistä vuosista ollaan (onneksi) tultu pitkälle. Kung Fu ilmesty Alkon valikoimaan muutama vuosi sitten ja sen jälkeen meidän tyttöjen illoissa ei olla muuta viiniä nautittukaan. Ei enää tarvinnut pohtia Whatsappissa että kuka tuo ja mitä tuo, vaan meidän sisäpiirijutuksi muodostunui että “kuka tuo sen Kung Fun”.  Muutaman ystävän treffitkin olen pelastanut, kun olen viime hetkellä vinkannut Kung Fu Girlistä. Siinä on onneksi kierrekorkkikin, niin säästyy kiusallisilta hetkiltä jos korkkiruuvin käsittely ei kuulu omiin vahvuuksiin. En voi kutsua itseäni viiniasiantuntijaksi, sillä nautiskelen viiniä harvoina ja valittuina hetkinä ja silloin valikoin lasiini sen suosikkijuomani. Kuvailisin Kung Futa raikkaaksi ja elegantiksi, jota voi nautiskella niin seurustelujuomana kun ruoankin siivittämänä. En tunne ketään, naista miestä nuorta tai vanhaa, joka ei tykkäisi siitä!

Tiedän että omistin koko postauksen suosikkiviinin hehkutukseen, mutta Kung Fu Girl ansaitsee postauksensa. Jos ette ole vielä tähän viiniin tutustuneet, niin tulette vielä kiittämään minua myöhemmin. Muistakaa nauttia kohtuudella! ;)

Today I’m going to tell you about my favorite wine. It’s Kung Fu Girl Riesling by Charles Smith Wines. I have been a fan of the wine from 2012, when I discovered it from Gaijin (a local restaurant here in Helsinki). There’s not enough worlds to praise Kung Fu Girl, it’s basically the only wine I drink. When having a girls night out, we never discuss “what we should drink” instead of that the most common question is “who brings the Kung Fu Girl?”. During the years I have recommended this wine to basically everyone and I have got nothing but praising compliments about it. So next time when you are in a need of a glass of Riesling, give Kung Fu Girl a chance – you can thank me later ;) 


27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *