Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUODEN PARAS MUOTIBLOGI 2017

october 28, 2017, Fashion

Olen vieläkin päästäni ihan pyörälläni eilisestä! Ilta alkoi Lilla Robertsista, johon kokoonnuttiin pienellä bloggaajaporukalla valmistautumaan ennen illan gaalaa. Tämmöiset juhlat on niin huikeita, kun koko ala kokoontuu saman katon alle juhlistamaan kulunutta vuotta – ja kerrankin on syy pukeutua iltapukuun! Kun kuulin ehdokkuudestani niin kysyin Katri Niskaselta, jos häneltä löytyisi aikaa mekkoni suunnitteluun. Olin jo aikaisemmin saanut iltapukuun inspiraatiota nähdessäni tämän upean kankaan Katrin työhuoneella, mutta nyt oli viimein loistava syy lähteä työstämään sitä. Siitä tuli kyllä ihan mieletön! Niin kevyt ja mukava päällä ja malli on juuri sopivan klassinen myös tulevaisuutta ajatellen. Mekko oli itsessään niin näyttävä että jätin asusteet vähemmälle, tosin äitini korulippaasta kävin lainaamassa nuo upeat korvakorut.

Itse gaala oli kyllä ihan mieletön! Oli mahtavaa päästä juhlimaan kaikkien ihanien kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja fiilis oli kyllä ihan katossa koko illan. En meinannut uskoa korviani, kun oma nimeni kuulutettiin Parhaan Muotiblogi -kategorian voittajaksi. Kääk! Voiko se oikeasti olla totta? Tässä maassa on paljon niin mielettömän taitavia ja kunnianhimoisia tekijöitä. Sokerina pohjalla palkinto tuli myös Vuoden Vaikuttajakampanjasta, joka pokattiin Picnic Freda 28 -yhteistyön tiimoilta. Olen vieläkin ihan sanaton! Kiitos siis kaikille vuosien aikana tulleesta tsempistä, inspiraatiosta, ja tietysti blogin seuraamisesta. Teidän ansioista voin tehdä tätä työkseni. ❤️ Tuhannesti onnea vielä kaikille muille voittajille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

I’m so excited about yesterday, it still feels like a dream! We have a lot of awesome content creators in Finland, so I was really humbled by the nomination – little did I know that I would actually win! My heart skipped a bit when I heard my name when announcing the Best Fashion Blog 2017, I still can’t believe it’s true! Then we also won the Best Influencer Campaign 2017 award with the Picnic Café project, which I designed earlier this year. I’m really speechless! Thanks everyone for the endless support and inspiration you have given me during the last seven years. You are the reason why I’m able to do this! ❤️

 

56 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *