Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

New York Photo Diary

february 18, 2017, NYC

Matkan sponsoroi essie

_MG_2295

Nyt olisi aika kurkata NYC:in kuvasaldon pariin. Joskin tuntuu että varsinainen kuvaaminen jäi vähän vloggaamisen varjoon, kun videon kanssa pitää olla valppaana jatkuvasti. Onneksi jotain kuvia kuitenkin napattua ja parit asutkin on vielä varastossa. Mutta tosiaan reissu oli todellakin ihan mahtava kokemus, ehdottomasti parhaat kokemani muotiviikot tähän saakka. Näytöksiä ja tapahtumaa riitti vaikka kuinka ja ilmatkin olivat pääasiassa oikein suotuisat. Alkuun päästiin kyllä todistamaan lumimyrkyä, ihme että kone edes laskeutui kun suurinosa lennoista oltiin peruttu. Loppumatkaa kohden säät senkun parani ja viimeisinä päivinä olikin jo ihan keväinen fiilis. Täytyy sanoa että aika loppui kyllä niin kesken! NYC:issä asioiden hoitamiseen tai liikkumiseen ylipäätään menee paljon enemmän aikaa kun missään muualla, joten yhtenä päivänä ei saa läheskään yhtä paljon aikaiseksi kun vaikka Helsingissä. Mutta rakastan silti sitä energiaa ja draivia mikä kaupungissa vallitsee, se on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla.

Vlogia tosiaan kuvattiin joka päivä ja sitä editoinkin koko lentomatkan ajan. Jotain häikkää videon lataamisessa on ollut, mutta seison vaikka päälläni että saan sen huomiseksi teille tänne. Tiedossa on 35 minuuttia pitkä vlogi, joten varautukaa jo nyt ja hakekaa popparit valmiiksi!

Now it’s time to take a look to our NYFW trip! It was definitely one of the best trips ever. I feel so lucky, first Cape Town and then New York – the year couldn’t start in a better way. We had so many things to do in NYC, a lot of shows and events and we also went working out with Adriana Lima – how cool is that? The weather was really good throughout the trip, even though there was a massive snow storm when we landed. I wish we could have stayed longer, it’s such a magical city. Well, at least we have a reason to go back again!

_MG_2237 IMG-1392 _MG_2207

Löydettiin uusi ihana kahvilaketju Woops!

We found a new cute café Woops! They have a couple of stores in Manhattan.

IMG_1639

_MG_2063 aliceolivia-fall17

Alice+Olivian presentaatiossa. Olisin voinut napata kaikki asut itselleni!

Loved Alice+Olivia’s presentation. 

IMG_1908

Pääsin essien kanssa kurkkaamaan muutamille bäkkäreille näytöstä edeltävää hulinaa. Muotiviikoilla oli kyllä selkeä kynsitrendi; joko mustaa tai metallinsävyjä tai molempia yhdistettynä.

I saw a lot of cool manicures during the fashion week. Love the nail look Rita Remark created for Alice+Olivia. 

_MG_2205

Vaan suomalaiset syö jädeä keskellä talvea?

Only Finns eat ice cream during the winter, right?

_MG_0139

Adriana Lima veti meille treenin, tästä vlogissa enemmän. Ihan super hauskaa!

This picture is from the workout we did with Adriana Lima. One of the coolest experiences!

 

IMG-1469

“Twinning”-asut olivat jälleen reissun kantava teema.

We loved to do some twinning during fashion week!

IMG-1370 henries-cafe-nyc

Kokeiltiin myös Henrie-kahvilaa. Kahvi ei ollut kummosta, mutta avokadoleipä ihan super hyvää. Siltikin sanottava että Cafe Kuuman avoleipä on paras maistamani.

We also tried Cafe Henrie near Little Italy. 

IMG-1342

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *