Tietoa mainostajalle ›

My New Gucci Bag

october 25, 2016, Fashion
gucci-dionysus gucci-dionysus2 gucci-dionysus4

Kesällä tuli myytyä useampi laukku, enkä heti kaivannut mitään uutta tilalle. Nyt syksyn tullen aloin uudelleen himoitsemaan tätä Guccin Dionysus -laukkua, kun kaipasin pieneen kokoelmaani jotain hiukan vaaleampaa peruslaukkua. Pienissä laukuissa mulla on aina kriteerinä se että se käy sekä arkeen että juhlaan, sillä muuten se jäisi liian vähäiselle käytölle. Tämä laukku läpäisi molemmat testit ja sopii sävymaailmaltaan juuri täydellisesti garderoobini. Viime päivinä tämä laukku onkin ollut paljon käytössäni ja nyt tämän esittelyn jälkeen voin laittaa asukuviakin kehiin. Täytyy myöntää että en tämän laukun ilmestyessä ollut heti monogrammin suurin fani, mutta kummasti se silmä tottuu ja nyt tykkään ihan hurjasti!

Gucci on kyllä nostanut osakkeitaan kuluneen vuoden aikana. Tykkään myös hurjasti heidän GG Marmont –samettilaukustaan, ihanan erilainen mutta silti niin ajaton.

I recently sold three bags (a Miu Miu clutch, Mini Pashli and also Céline Trapeze) and last week I received the latest addition to my collection. The almost iconic Dionysus bag from Gucci. I really love the mini size, it’s the perfect everyday bag. When the bag came out I wasn’t a huge fan of the monochrome print, but during the summertime I totally fell for it. It goes with everything and it’s not black – for once! 

gucci-bag


postaus sisältää mainoslinkkejä

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *