Tietoa mainostajalle ›

My Skincare Routine: Cleanse

february 3, 2016, Beauty

dermalogica-skincare-routine-alexa
Ihonhoitorutiinieni perään on kysytty vuosikaudet ja nyt on viimein aika pureutua niihin. Olen viimeisen vuoden aikana kiinnostunut ihon sekä hampaiden hyvinvoinnista ihan uudenlaisella tavalla, lieneekö sitten kyseessä “vanheminen”. Niin tai näin, niin ei se ainakaan huono asia ole! Otin syksyn aikana selvää eri kosmetiikkabrändeistä ja kosmetologeista ja lopulta päädyin Hennan hoidettavaksi Ihonhoitobaariin Eerikinkadulle. Julkaisin jokunen kuukausi sitten jutun luottotyypeistäni ja Henna on ehdottomasti uusin luottotyyppini. Tuen mielelläni yksityisyrittäjiä ja maksan palvelusta, jos koen että saan siitä vastinetta rahalleni. Henna teki minulle loppusyksystä ihoanalyysin Dermalogican face mapping -tekniikan avulla ja se vastasi aikalailla odotuksianikin. Ihoni on sekaiho (muualta pintakuiva, mutta T-alueella on hieman rasvaisuutta ja epäpuhtauksia) ja silmänaluseni ovat kuivuneet rutikuiviksi syksyn aikana. Sen jälkeen tein täysremontin kylpyhuoneen peilikaappeihini ja uudistin ihonhoitorutiinini kunnolla. Nyt olen käyttänyt Dermalogican tuotteita reilu kaksi kuukautta ja ihoni ei ole koskaan näyttänyt paremmalta. Kotihoito on kaiken a ja o, kosmetologilla käyminen vain tukee hyviä ihonhoitorutiineja. Toki vielä on hieman tekemistä, esimerkiksi silmäaluseni ovat edelleen kuivahkot, mutta ehkä pakkasien jälkeen sekin asia alkaa korjaantumaan.

Dermalogican tuotteet eivät totta tosiaan ole ihan edullisimmasta päästä, mutta mielestäni ne ovat joka pennin arvoisia. Jos hankkiminen mietityttää, niin kannattaa kurkata netistä arvosteluja – niin minäkin tein alkuun. Melkein poikkeuksetta jokaisella sivulla tuotteet ovat saaneet huippuarviot, eikä suotta. Toki ihonhoito on aina yksilöllistä ja parhaaseen lopputulokseen pääsee kun löytää itselle sopivat tuotteet. Ihonhoitorutiinini koostuu muutamista eri vaiheista, joten päätin jakaa tämän aiheen kahteen eri postaukseen. Aloitetaan puhdistamisesta!

You have been asking about my skincare routines for so long, so here it is! I have been really curious about skincare for the past year, I guess I’m getting old haha. I found a lovely cosmetologist near by my home and she has done some miracles to my skin. First we did the face mapping to figure out my skin type and then she recommended the perfect products for my combination skin. I have a couple of steps in my skincare regimen, so I chose to slip the theme into to separate themes. Let’s jump into my cleansing routine and my favorite products.

cleanserdermalogica-cleanse-alexa
Precleanse: Yksi parhaista kosmetiikkatuotteista mitä olen koskaan kokeillut. Pumppaan hiukan precleanseä vanulapulle ja saan sillä paineltua raskaammankin silmämeikin kokonaan pois. Toimii loistavasti myös huulimeikin putsaamiseen. Sen jälkeen levitän öljyn kokonaisuudessaan kasvoille, lisään vettä ja koostumuksesta tulee hiukan maitomainen. Suurinosa meikistä poistuu tämän avulla. Jos yksi täsmätuote pitää hankkia, niin suosittelen ehdottomasti tätä! Todella moni Youtuben beautyguru on myös suositellut tätä kyseistä tuotetta raskaansarjan meikkaajille.

Special Cleansing Gel: Tällä puhdistusgeelillä puhdistan kasvoni vielä Precleansen jälkeen ja voin sanoa että vanulappuun ei jää kyllä tahraakaan tämän kombon jälkeen. Special Cleansing Geliä käytän myös aamuisin ihan yksinään puhdistamaan yön jälkeiset liat pois kasvoilta. Tämä tuote on myös hyvä jaettavaksi paremman puoliskon kanssa!

Precleanse: One of the best beauty products I know! I’m using tons of makeup products daily and this gets rid of most of the makeup immediately. I just pump a bit of the product into a cotton pad and wipe the eye & lip makeup off with it. So easy and simple!

Special Cleansing Gel: I’m using the Special Cleasing Gel right after Precleanse to get rid of the rest of the makeup. I also use this every morning to wash my face in shower. 

skincare-cleanse2
Puhdistusrutiinini kruunaa Daily Microfoliant -kuorinta, joka on hyvin hellävarainen tapa kuoria kuollut ihosolu kasvoilta ja kaulasta useamman kerran viikossa. Kaadan hiukkaset kämmenelleni,  sekoitan joukkoon muutaman tilkan vettä ja pyörittelen tahnaa kasvoillani minuutin ajan. Teen kuorinnan n. 5 kertaa viikossa ja se on tehnyt ihmeitä iholleni. Iho on paljon kirkkaampi ja meikkipohja pysyy täydellisenä koko päivän ajan. Tämän tuotteen tärkeyden huomasin Pariisin reissullani, kun se puuttui meikkipussistani. Ihoni keräsi jopa muutamissa päivissä epäpuhatuksia ja “tekstuuria”, eikä kosteusvoiteet enää imeytyneet kunnolla. Eli nyt lähtee kyllä kuorintakin aina reissuun mukaan!

The last cleansing product is Dermalogica’s Daily Microfoliant, which is a gentle micro-exfoliation. I use it 5 times a week to get rid of the dead cells and it gives me instantly a smoother and clearer skin. Totally love it!

Osa tuotteista on saatu testiin / Kuvat: Janita Autio

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *