Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTTOHOMMIA

october 2, 2017, Personal

Tältä näytti meidän viikonloppu! Eli pakkausta, siivousta, järjestelyä ja purkausta. Olen niin iloinen että muutto on nyt hoidettu, sillä se on kummitellut alitajunnassa jo usean viikon. Nyt on paikat järjestyksessä ja tavaraa on huomattavasti vähemmän, kun muutettiin väliaikaisesti pienempään asuntoon – se jos jokin vaatii kunnon konmaritusta. Iloksemme saimme joukon mielettömän reippaita apulaisia auttamaan muutossa! Grabbarna Flytt-niminen muuttofirma, jossa mieheni pikkuveli työskentelee, tarjoutui muuttoavuksemme. Pakattiin suurinosa tavaroista itse (vaikka kundit olisivat senkin hoitaneet), mutta taulujen ja marmoripöytien suojaamisen ja kuskaamisen jätin mieluummin parempiin käsiin. Jos meikäläinen olisi lähtenyt niitä roudaamaan, niin siinä olisi voinut käydä hassusti. Vaikka kundit olivat nuoria, niin heillä oli kyllä homma ja asenne hallussa. Auto pakattiin todella fiksusti (edes mun tetris-taidot eivät olisi riittäneet siihen) ja saatiin yhdellä ajokeikalla hoidettua koko muutto. Pojat olivat vielä koko päivän niin aurinkoisia ja mukavia, että siinä oma muuttotuska kaikkosi hetkessä. Tullaan ehdottomasti käyttämään heidän palvelujaan vielä tulevaisuudessa. Mahtavaa että noin nuoret tyypit ovat laittaneet firman pystyyn!

Nyt on kyllä mielettömän hyvä fiilis tästä uudesta aikakaudesta. Hauskaa asua vähän eri nurkilla, vaikka Ullanlinna on itselle jo lapsuudesta tuttua aluetta. Mielenkiintoista ajella vähän eri pyöräreittejä ja katsoa että mitä uudesta lähikaupasta löytyy. Nyt jatkan täällä tavaroiden asettelua paikoilleen, eli palataan asiaan ja ihanaa viikkoa sinne! ❤️

*muuttoapu on saatu ystävällisenä vastapalveluksena tuttujen poikien yritykseltä

Our weekend was all about cleaning, organising and moving. It was actually easier this time, because Grabbarna Flytt (where my bf’s brother works) helped us with the moving. We packed our personal belongings by ourselves, but they helped us with the bigger furniture. I’m so glad they did, because if I had to carry our 200kg marble table, it would probably be broken by now. They were so happy and energetic all day, I really forgot how boring moving can be. 

No I’m just organising everything here at our new (temporary) home and I’ll definitely show around when everything is settled. Have a lovely day!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *