Tietoa mainostajalle ›

Mitä haluaisitte lukea?

March 27, 2017inPersonal

Nyt kun on alkanut panostamaan videotuotantoon entistä enemmän, niin aikaa normaalipostausten suunnitteluun jää huomattavasti vähemmän. Yhden videon kuvaamiseen menee yleensä useita tunteja (esim. vlogit editoin yleensä n. 500 pätkästä), usean tunnin editoimisesta puhumattakaan. Samassa ajassa saisi tehtyä kymmenen perinteistä blogipostausta, mutta videohomma on kieltämättä tuonut mun tekemiseen ihan uutta draivia.  Välillä tuntuu mahdottomalta tehtävältä ylläpitää blogia ja tuottaa viikottain videosisältöä, unohtamatta tietysti että osa viikosta kuluu Zarron hommien parissa. Videosisältöihin mulla on jo sata ja yksi ideaa varastossa (huomenna alan kuvaamaan yhtä uutta mielenkiintoista sarjaa), mutta kaipaisin teiltä apua tavallisten postausten ideointiin. Haluan tietää että mitä te haluatte nähdä ja mistä te innostutte? Kiinnostaako teitä edelleen “old school bloggaaminen” asukuvien ja arkipäiväisten höpinöiden kera, vai onko informatiiviset postaukset enemmän mieleenne? Ja postausideoita saa todellakin laittaa. Toivepostausten kirjoittaminen on ihan parasta, kun tietää että sisällölle on tilausta.

I need your help! What would you like to see more of on the blog in the near future? Which posts are inspiring you the most? Back in the days blogs were all about outfit pictures, but nowadays it’s a lot more – also videos and more informative posts. Let me know some topics and ideas that you would be interested in to read, would be awesome to know! Have a lovely week! 

Andiata Shirt* / Zara Jeans

91 Comments

 • Siiri

  Ns. old school-postauksia on aina ihana lukea! Sulla on niin ihana kirjoitustyyli että lukisin lähinnä mitä vaan :D

 • Katsu

  Sun videot on ihan huippuja ja laadullisesti aivan omaa luokkaansa, mutta silti mielelläni luen myös blogipostauksiasi! :)

 • Julia

  Olisi hauska lukea millaisen talon rakentaisit jos päätyisit omakotitalo asumiseen :)

  • Hauska idea! Pitää toteuttaa 😁 Omakotitalossa pystyisi toteuttamaan kaikki villeimätkin unelmat, toisin kun täällä kantakaupungin kerrostaloissa ei voi puitteisiin vaikuttaa 🙈 xx

 • Tiina

  Kyllä kiinnostaa! Kun nyt yritin miettiä, että mitä toivoisin, jos saa toivoa, niin nimenomaan asukuvia ja pukeutumiseen liittyviä inspiraatio/trendikollaaseja. Ne on yleensä sellaisia mistä aina tulee napattua omaankin pukeutumiseen jotain juttuja. Samantyyppiset jutut myös sisustuksen saralla on niitä mitkä kiinnostaa. Eniten täältä kuitenkin haen inspiraatiota, en niinkään informaatiota.

  Ja videot nyt on aina hauskoja katsoa. :)

 • Sun vlogit ovat aivan ihania :)
  Blogin puolella perinteiset asupostaukset, tai ‘through my phone’ postaukset ovat suosikkeja :)
  xx
  http://mariannelle.com

 • Ninni

  Asupostauksia ja erityisesti samaan postaukseen sellaisia “x3 asuja” esim. Sama paita kolmella eri tapaa tai samat housut jne postauksia. Niistä saa inspistä omaan pukeutumiseen :)

 • Sara

  Videot ja blogipostaukset molemmat jees! Toivepostaus: millaista toivoisit että elämäsi olisi oman äitisi iässä – työ, asunto, perhe, lapsia, harrastukset? Minkälainen tyyli sinulla olisi siinä iässä?

 • Ellu

  Oon seurannut sun blogia ja pitkään ja on niin mahtavaa huomata kuinka paljon sä oot bloggaajana kehittynyt ja sun innostus videoiden tekemiseen on vaan on ihan parasta! Sun videot on tosi laadukkaita ja samalla kuitenkin oot just omana itsenäsi niissä. 😊
  Toivoisin perinteisiä vaate/insipraatiokollaaseja ja ehkä jotain postausta sun lemppari asusteista (koruista, hatuista jne). Kaikki ihan random listat on kans hauskoja ja piristää päivää. Oot huippu, tuli mitä postauksia tahansa, luen joka tapauksessa! 😊

 • Anu

  Kaikki postaukset on ihania, varsinkin videot! ps. mitä ihanaa kynsilakkaa/sävy sinulla on?

 • Suvi

  Reseptejä on aina kiva lukea! Sekä treenipostauksia! Myös sellaiset asiat että mitä teette miehesi kanssa kun teillä on yhteistä aikaa (jos ette reissaa).

  • Jee, kiitos! Hyvä kun muistit mua tosta parisuhde-jutusta, siihen aihealueeseen mun on pitänytkin tarttua enemmän mutta olen kokonaan unohtanut 😂 xx

 • Annika

  Old school-tajunnanvirtablogipostaukset on tosi jees. Ja sun videoita jaksaa myös katsella:)

 • Sara

  Ehdottomasti treenipostauksia ja sisustuspostauksia.

  En oo myöskään ruoka päiväkirjaa nähnyt sulta se ois kiva .

 • liisa

  asupostauksia mahdollisimman paljon, samoin terveelliset reseptipostaukset kivoja :)

 • VeS

  Ehdottomasti. Sun blogin monipuolinen sisältö on syy siihen, miksi jaksan klikata joka päivä sen auki. Muutama ajatus:
  1. Asupostaukset (!!!!)
  2. 1 vaatekappale, monta asua (Olet tehnyt näitä ennenkin ja pidän tosi paljon.)
  3. Uusimmat vaatehankinnat kuvina ja tekstinä, ei aina videolla (Tähän kaipaisin ihan perus toppeja, t-paitoja, farkkuja jne. jos olet ostanut)
  4. Huonot tuotteet (Teit joskus vieon tästä ja voisi toimia myös kuvina ja tekstinä)
  5. Sisustustavaroita alle 20, 50 ja 100 eurolla (tms), millä sais piristettyä kotia keväiseksi

  Kiitos blogista!

 • Pauliina

  Toivoisin postausta suosikkihajuvesistä ja niistä, joita et ole jostain syystä tykännytkään käyttää. Kiitos tosi monipuolisesta blogista! 😊

 • Moikka Alexa! Ensinnäkin olet yksi harvoista blogeista joita nykyään jaksan lukea todella säännöllisesti, oikeastaan varmaankin ainot jonka blogia katson päivittäin uuden postauksen/videon toivossa :-)xx
  Videot ovat tosiaan olleet loistavia eikä ns.normaaleissa postauksissakaan ole ollut valittamista. Asut, kuulumiset ja vinkit (reseptit, kauneus, tuotteet…you name it) ovat kaikki mieleen.

  Eli täällä ollaan ns.kaikki ruokaisia!

 • Sanni

  Moikka!
  Minä klikkailen blogiisi aina uusien asukuvien toivossa ja tulevat remppapostaukset myös kiinnostavat. Videotkin ovat kivoja, ne kertovat sinusta henkilönä enemmän.
  Kiitos mahtavasta blogista :) xx

 • Anni

  Itse tykkäisin lukea vaatepostauksissa myös, että mitä vaatteita ilman et tule toimeen ja mitkä ovat vaatekaappisi peruspilarit. Yksi viikko yhdellä alaosalla tms olisi myös hauska! Myös ihan perusjutut, eli ruokailu, treeni ja vaikka siivous kiinnostaa!

  Tai sitten meen mun siskolle ja lainaan sun kirjan siltä ja luen sieltä näitä juttuja :) Kiitos signeerauksesta Tapiolan Stockmannilla, oli ihana lisä pikkusiskon kirjaan!

 • Linda

  Tykkään myöskin noista “yksi vaatekappale, kolme asua” -postauksista!
  Olis myös kiva, jos ns. updeittaisit jonkun vanhan asun, mitä et enää laittaisi päällesi, tähän päivään sopivaksi.

  • Hei jee huikeeta! Just juttelin yhden yhteistyökumppanin kanssa että tehdään parin viikon päästä sellanen kamppis jossa mulla on yksi (kiva!) vaate yhdistettynä moneen eri lookiin, en malta odottaa 😍 xx

 • Hanna-Kaisa

  Moikka Alexa! Luen blogiasi päivittäin ja tykkään kyllä kaikenlaisesta sisällöstä, mutta asupostaukset ovat kuitenkin niitä postauksia, joista pidän eniten ja saan itse inspistä. Joten toivon asupostauksia jatkossa mahdollisimman paljon. :-)

 • tiitu

  Asupostauksia, myös äidin asuja:)

 • hansssu

  Sun videot on ihan mahtavia, olen katsonut esim. sun meikkitutoriaaleja tuhat kertaa uudestaan! En vaan käsitä, miten joku osaa meikata noin upeasti :) myday ja muut videot on myös super kivoja!! Sen lisäksi tykkään kyllä näistä blogipostauksistakin ja kaikki sun käsittelemät aiheet on ollut mulle mieluisia :) en nyt oikein osannut antaa vinkkejä, mutta jatka samalla tavalla kuin tähänkin asti! :)

 • Heljä

  Olisi kiva kuulla sun pohdintoja ja perusteluja kaupungissa asumisesta; voisiko myös omakotitalo ja rauhallisempi ympäristö olla vaihtoehto? Lisäksi olisi kiva lukea sisustuspostauksia, jossa vertailet eri tuotteita ja vaihtoehtoja samaan tilaan (edullisempi/kalliimpi ratkaisu tai eri tyyleillä toteutettu sisustus). Myös random-postaukset ovat piristäviä: esim. suosikkinimiä lapselle, lomavinkkejä eri budjeteille jne.

 • Julia

  Hejsan!

  Joo, sun äiti on niin tyylikäs, lisää mamman outfit-kuvia! Ja sit olen odotellut siitä viime toive-postauksesta että tekisit meikkituotteiden “ride-or-die” tägin tms, mielellään blogipostauksena mutta saa olla myös video, ihan miten sulle sopii :) Jatka muuten samaan malliin, ihana että niin tykkäät kuulla meidän lukijoiden toiveita.

  Ihanaa kevättä!

 • Hanna

  Videot!! 👍

 • H

  Mä tykkään myös niistä 3x vaate eri tavoin yhdisteltynä. Ja kaikki esittelyt on myös kivoja, eli uusien hakintojen, lempilaukkujen tms. Perus “päivän asu ja pintapuoliset kuulumiset” -postaukset on ihan lemppareita :)

 • Eniten kiinnostaa asukuvat, tyylikollaasit ja sisustusideat. Erityisesti varmaan nyt haen inspistä siihen, että mitä vaatteita sitä itse hommaisi kevääksi ja kesäksi. En jaksa enää hirveän monien blogeja lukea säännöllisesti (instagramissa seuraan tosin kyllä), mutta sun blogia luen säännöllisesti juurikin sen vuoksi, että sulla on niin kiva tyyli. Ja täytyy sanoa, että saan kyllä energiaa itsekin kun seuraa millä draivilla sä vedät hommaa eteenpäin! 😊👍🏻✨

 • Ilo

  Toivon, että blogisi ja vlogien sisällöt eivät menisi liikaa höpöjuttuihin, esim en pitänyt siitä videosta, jossa maistoitte silmät kiinni eri ruokia. Eli siis inspiroivaa, visuaalista sisältöä. Asu, remppa, sisustus, matkustus ja ruoka-aiheiset postaukset ovat itselle mieluisia, niin kuin ne ovat 99% ajasta ovatkin :) kiitos siitä!

  • Tarkoitus on kyllä jatkaa samanlaisella sisällöllä tulevaisuudessakin, tosin haluan aina ottaa myös teidän toiveet vastaan. Kuten postauksessakin kirjotin, niin on mukavempaa tuottaa sisältöä jolle on tilausta 😊 Ja mitä siihen videoon tulee, niin välillä pitää revitellä että ei mene ihan tylsäksi koko homma 🙈 Kiitos ihana! ❤️ xx

 • Ella

  Hei ihana Alexa.

  Jaksaisitko tehdä pitkästä aikaan videon siitä miten hammasprojekti edistyy?

  • No siis mitään näkyviä muutoksia ei juuri ole, niin sen takia en ole tehnyt pitkään aikaan videoa 😩 Hampaat kun on jo pitkään näyttäneet “täydellisiltä”. Plus en tiedä oikein mitään väliaikatietoa, vaan että vuoden sisällä saan nämä pois 😁👌 xx

 • Moikka! Kiitos ihanasta blogista! Mä toivoisin ideoita, inspiraatiota ja käytännön vinkkejä ruokailutilan sisustukseen. Ruokapöytä ja tuolit on pakko uusia, mutta en halua mitään perustylsää Ikeasta, budjetti ei ole ääretön eikä pienen lapsen kanssa riitä aika kauppojen loputtomaan kiertämiseen, huoh… jos jostain saa apua, niin täältä!!! Kiitos jo etukäteen! :)

 • AnniinaN

  Hei Alexa! Olet kyllä pro bloggaaja nykyään! On hieno nähdä kuinka itseäni vain muutaman vuoden nuorempana naisena olet luonut itsellesi bloggaamalla upean uran! Video sisältö kiinnostaa minua, mutta kaikista mieluiten katselen kauniita kuvia ja luen sopivan mittaisen tekstin. Itse luen ainakin blogeja juuri esteettisen inspiraation takia. Sellaisia eivät kuitenkaan usein videot tarjoa niin hyvin kuin kuvat :) Mieluisimpia postauksia ovat kahvila/ravintolavinkit, tyyliin ja stailaamiseen liittyvät postaukset, sekä matkakuvat! Toivottavasti näitä postauksia pääsisi lukemaan runsaasti jatkossakin <3

  • Voi ihana olet, kiitos hurjasti kauniista sanoistasi. Kun inspiraation puute iskee, niin te osaatte kyllä heittää sitä hurjasti takaisin! ❤️ xx

 • Riikka Puumalainen

  Lisää videoita. Videoita on mukavampi katsoa ja niistä saa enemmän irti kuin perinteisestä blogista. Mukava muuten huomata, että olet ajan hermolla ja teet videoita. Uudistuminen on tärkeää. Videotoiveena minulla olisi kevään/kesän muoti ja matkustaminen. Reissuvideoita on aina mukava katsoa ja muutenkin sinun viedoita. Olet luonteva kameran edessä.

 • Lotta

  Itse kaipaisin juurikin informatiivista sisältöä. Oon ollut lukija jo vuosia joten “tiedän sun tyylin” jos näin saa sanoa: nyt haluisin tietää, miten se onnistuu! Esim, mistä kannattaa ostaa mitäkin, mihin kannattaa panostaa ja mihin ei, mitä kannattaa ottaa sisustuksessa huomioon… Eli vaikka kuvia on ihana katsella, itse nautin enemmän niistä jutuista jotka “auttaa” minua täällä ruudun toisella puolella :D

  • Jee, hyvä tietää! 😍 Mun kirjassa on tosi paljon tommosta sisältöä, mutta voisin vähän ottaa sieltäkin idiksiä blogin puolelle 😉 xx

 • Hej och god morgon från Zurich! önskar dig en underbar start på veckan! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 • cici

  Moikka Alexa, blogisi on kyllä ihanan monipuolinen. Videot on ihan mun lemppareita, etenkin ne matkavideot, mielestäni ne olisi voinut olla vaikka pitempiäkin tai useampia lyhyitä videoita. Mutta jos nyt mietitään ihan perus postauksia, niin samoilla linjoilla kun muut, perus vaatekuvat on aina ihania, muoti ja trendien esittely kiinnostaa, sisutus jutut, matkustelu, ruoka ohjeet on ihan huippuja olleet, niitä voisi olla pitkästäaikaa, ihan perus simmpeleitä ruokia eikä tarvitse olla edes mitään gourmeeta. Meikki ja kosmetiikka jutut kiinnostaa itseäni paljon, olisi kiva kuulla lisää ihonhoito rutiineistasi. Ja komppaan muita että äitisi asuja olisi ihana nöhdä, hän kun on niin tyylikäs ja omaa erinomaisen pukeutumis maun omanikäiselleen sopivaan tyyliin. Ravintola ja kahvila vinkit on hyviä.ja muodista siis tosiaan sellaiset postaukset olisi kivoja joissa esittelisit jonkun tämän hetken trendivaatteen(yksi kerrallaan vaikka ihan) ja siihen eri hintaisia versioita kollaasina mistä niitä löytyy joka kukkarolle sopivana ja vaikka sitten vielämpostaus kuinka yhdistellä/ottaa trendi haltuun, esim mutsifarkut tuntuubolevan nyt kova sana, mutta itse en ole onnistunut vielä sellaisia edullisia löytämään(okei en ole ihan hirveästi hm pidemmältä vielä hakenut). Mutta ymmärsitkö mitä hain takaa. Kesää ajatellen olisi kiva lukea vaikka helsingistä kivoja kahvila/terassi/lounas paikka vinkkejä… Ja jostain syystä minua kiinnosti hirveästi kuulla muotiviikkojen toiminnasta, kun kerroit kaikesta siihen liittyvästä miten koko härdelli pyörii, samaten oli kiinnostavaa kuulla päivöstäsi kun kövit mm.showroomilla, se ei oikein auennut minulle että siis mitä ne ihan oikeasti on ja miten bloggarit hyötyy niistä, vuokraatko ns.tavaraa sieltä vai häh? Kaikki tälläinen sinun työhösi liittyvä kiinnostaa. Kuten Lindankin työ on mielenkiintoinen ja oli kiva nähdä videolla kun pistäydyit sielä käymään, mutta olisin halunnut nähdä enemmän mitä sielä tapahtuu :D eli kaikkea sellaista, ja jatka samaan malliin vaan!

  • Hui tulipa paljon ideoita, kiitos näistä! 😍 Itse asissa yksi PR-toimistohommaan liittyvä video onkin tulossa pian, mutta pähkinänkuoressa = PR-toimistolta tulee mulle usein kampanjoita ja saan myös sieltä tuotteita testiin. PR-toimistot järjestävät yleensä myös kaikki alan tapahtumat :) Linda teki itse asiassa omasta työpäivästään postauksen! xx

 • Laura

  Lempi sävyt omistamistasi Essien lakoista ja kuvat miltä näyttää kynsissä. :)

 • paulii

  Ihan old school postaukset on parhautta. Eniten kiinnostaa päivän asut ja muu pukeutumiseen liittyvä (asusteet, hyvät ja huonot hankinnat jne), sisustuskuvat, kauneuteen liittyvät postaukset…

  Tykkään paljon myös sun videoista, erityisesti meikkitutoriaaleista, tai kun sulla on joku vieras höpöttelemässä, mutta koska usein selaan blogeja kännykästä esim. töissä kahvitauolla tms enkä sillon voi pistää ääniä päälle, niin sitten videot jää katsomatta ja unohtuu. Siksi toivoisin, että videoiden takia perus bloggaaminen ei vähene, vaan videot olis sellaisena “lisämausteena” kuten ne on nytkin olleet. <3

 • Paulina

  – Something about motivation, how do you stay focused
  – Home decor and style
  – Some style tips for a new season

  Xoxo

 • Sof

  hi Alexa, I love your blog a lot!)

  would you think about writing about some trends? like this is in fashion now, and also not only the ones you like but some you don’t like or find non suitable for your style or taste and why
  or smth like – these styles or pieces are in fashion now – here’s the list of luxury ones and here’s the list of dupes)

  and more your thoughts about style and fashion

  and maybe smth about capsule wardrobe, french 5 piece wardrobe

  and some ideas about work wear

  and maybe shopping hauls – but not in videos but rather in pictures, because I don’t speak your native language and it’s rather difficult to follow the video)

  and I love love your series about styling one piece differently – gives me a lot of inspiration

  I hope your will be translated in english one day! can’t wait to read it !)))

  thank you ver much for all your work !! <3<3<3<3<3<3

 • Sof

  I ment I hope your book will be translated soon!))

 • Alberta

  Videos that are in English, I would really like to watch how you vlog but never do it because it is in Finnish :)

 • Emmi

  Odotan innolla sitä videota, jossa meikkaat sun veljen sinuksi! Alexan päivä- vlogi by Alexan veli ;)
  Sit musta ois hauska sellainen haaste, että vaikka Linda valitsisi sulle muutaman outfit-inspiraatiokuvan keväälle, jotka sun pitäis toteuttaa sun olemassaolevilla vaatteilla!
  Muuten kiinnostaa eniten lyhyehköt vlogit aiheesta kuin aiheesta, asuntoprojektijutut, treenijutut ja ruokapostaukset.
  Jatka samaan malliin!

 • Sasha

  Mielestäni sinun pitäisi toteuttaa saman tyylinen postaus kuin Lindalla oli joskus – missä hän kävi vanhoja asuja/tyylejään läpi. Se oli todella hauska ja sinullakin tuo tyyli on muuttunut matkan varrella niin paljon!

 • I would love to see more vlogs or “follow me around” videos. Also your makeup collection, closet tour, hauls and my most favorite posts of all time if decore and apartment posts!

  Keep up the good work! :)

 • Sade

  Sun äidin vaatekaapin ja tyylin :)

 • Eve

  Mua kiinnostaisi tietää tarkemmin sun hius-sävystäsi. Millä tekniikalla värjäytät hiuksesi yms… Ovat kivan luonnollisen näköiset mutta huollitellut.

  • Mukava kuulla! Olen itse asiassa just neuvottelemassa pidemmästä yhteistyöstä Schwarzkopfin kanssa (he ovat hoitaneet tukkani värjäyksen viime kuukausina) ja pääsen sen myötä varmaan tarkemmin kertomaan! 😍 xx

 • Eve

  Suosikki meikit ja hiustuotteet yms…

 • Anna

  Toivepostaus on siitä, miten selviäisit, vaikkapa edes kuukauden ajanjaksosta, jolloin käytettävissäsi olisi 530 euroa. Tästä summasta laittaisit säästöön 300 euroa ja elämiseen ja päivittäiseen arkeesi jäisi sitten loput.
  Vinkkejä voit saada turkulaisen lehden jutusta.
  -arvostan
  Ota mallia !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *